Her ne kadar şampiyonlar liginde fazla ümit bırakmasada Saraçoğlu'nda Porto takımını ağırlayacak sarı lacivertli takımımıza başarılar dileyerek, bizzat desteklemek üzere beş kişilik ekibimle bu akşam Kadıköydeyim. Müzede veya Maratonun ordaki Feneriumda 2 saat gezdikten sonra maça girmeyi düşünüyoruz. Maça gelecek siteden arkadaşlar varsa görüşüp sohbet etmek güzel olur. Ekibe şimdiden başarılar dilerim. Saygılar.
TÜRKİYEYİ takım sporlarında ve bireysel sporlarda avrupada ve dünyada bizleri temsil edecek tüm sporcularımıza başarılar diliyorum FENERBAHÇE takımına bu akşamki maçta başarılar dilerim inşallah kazanırlar bizlerde gurur duyarız.
murat sanada iyi eglenceler
LeVrEkCi yazdı:TÜRKİYEYİ takım sporlarında ve bireysel sporlarda avrupada ve dünyada bizleri temsil edecek tüm sporcularımıza başarılar diliyorum FENERBAHÇE takımına bu akşamki maçta başarılar dilerim inşallah kazanırlar bizlerde gurur duyarız.
murat sanada iyi eglenceler
Teşekkürler Nihat, Aydın sülalesinden 5 kişi geliyoruz. Ben senide gelir diye düşündüm. Başka planlarınmı var.
murkican yazdı:Her ne kadar şampiyonlar liginde fazla ümit bırakmasada Saraçoğlu'nda Porto takımını ağırlayacak sarı lacivertli takımımıza başarılar dileyerek, bizzat desteklemek üzere beş kişilik ekibimle bu akşam Kadıköydeyim. Müzede veya Maratonun ordaki Feneriumda 2 saat gezdikten sonra maça girmeyi düşünüyoruz. Maça gelecek siteden arkadaşlar varsa görüşüp sohbet etmek güzel olur. Ekibe şimdiden başarılar dilerim. Saygılar.
adapazarından desteklemeye geldiğin için biz varya portoyu yeriz be hadi iyi seyirler. 3-1 fener
murkican yazdı:Her ne kadar şampiyonlar liginde fazla ümit bırakmasada Saraçoğlu'nda Porto takımını ağırlayacak sarı lacivertli takımımıza başarılar dileyerek, bizzat desteklemek üzere beş kişilik ekibimle bu akşam Kadıköydeyim. Müzede veya Maratonun ordaki Feneriumda 2 saat gezdikten sonra maça girmeyi düşünüyoruz. Maça gelecek siteden arkadaşlar varsa görüşüp sohbet etmek güzel olur. Ekibe şimdiden başarılar dilerim. Saygılar.
Öncelikle fenerbahçeye başarılar dilerim.
Murat abi eğerki oralara yakın olsaydım, seni görme bahanesi bana yeter yine gelirdim.