Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kadıköy'de bugün;
Her ne kadar şampiyonlar liginde fazla ümit bırakmasada Saraçoğlu'nda Porto takımını ağırlayacak sarı lacivertli takımımıza başarılar dileyerek, bizzat desteklemek üzere beş kişilik ekibimle bu akşam Kadıköydeyim. Müzede veya Maratonun ordaki Feneriumda 2 saat gezdikten sonra maça girmeyi düşünüyoruz. Maça gelecek siteden arkadaşlar varsa görüşüp sohbet etmek güzel olur. Ekibe şimdiden başarılar dilerim. Saygılar.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
TÜRKİYEYİ takım sporlarında ve bireysel sporlarda avrupada ve dünyada bizleri temsil edecek tüm sporcularımıza başarılar diliyorum FENERBAHÇE takımına bu akşamki maçta başarılar dilerim inşallah kazanırlar bizlerde gurur duyarız.
murat sanada iyi eglenceler Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:TÜRKİYEYİ takım sporlarında ve bireysel sporlarda avrupada ve dünyada bizleri temsil edecek tüm sporcularımıza başarılar diliyorum FENERBAHÇE takımına bu akşamki maçta başarılar dilerim inşallah kazanırlar bizlerde gurur duyarız.
murat sanada iyi eglenceler Alkis
Teşekkürler Nihat, Aydın sülalesinden 5 kişi geliyoruz. Ben senide gelir diye düşündüm. Başka planlarınmı var.
Bul
murkican yazdı:Teşekkürler Nihat, Aydın sülalesinden 5 kişi geliyoruz. Ben senide gelir diye düşündüm. Başka planlarınmı var.
yok murat ben fenerin hiçbir maçını seyretmem dinlemem takip etmem kalp var bende dayanmıyor ayrıca hastayım istesemde ne yazık gelemem Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:yok murat ben fenerin hiçbir maçını seyretmem dinlemem takip etmem kalp var bende dayanmıyor ayrıca hastayım istesemde ne yazık gelemem Gulumse
Geçmiş olsun, Önce sağlık.
Bul
Fenerbahceye bu akşam başarılar,sanada keyifli seyirler dilerim.Alkis:fener:
Bornova - izmir
Bul
Fenerbahçeye başarılar en azından bir üç puan hem maddi hem manevi iyi gelecek Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
hadi kanaryam goster gucunu portekızlere. iyi seyirler.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
murkican yazdı:Her ne kadar şampiyonlar liginde fazla ümit bırakmasada Saraçoğlu'nda Porto takımını ağırlayacak sarı lacivertli takımımıza başarılar dileyerek, bizzat desteklemek üzere beş kişilik ekibimle bu akşam Kadıköydeyim. Müzede veya Maratonun ordaki Feneriumda 2 saat gezdikten sonra maça girmeyi düşünüyoruz. Maça gelecek siteden arkadaşlar varsa görüşüp sohbet etmek güzel olur. Ekibe şimdiden başarılar dilerim. Saygılar.

adapazarından desteklemeye geldiğin için biz varya portoyu yeriz be hadi iyi seyirler. 3-1 fener
Bul
murkican yazdı:Her ne kadar şampiyonlar liginde fazla ümit bırakmasada Saraçoğlu'nda Porto takımını ağırlayacak sarı lacivertli takımımıza başarılar dileyerek, bizzat desteklemek üzere beş kişilik ekibimle bu akşam Kadıköydeyim. Müzede veya Maratonun ordaki Feneriumda 2 saat gezdikten sonra maça girmeyi düşünüyoruz. Maça gelecek siteden arkadaşlar varsa görüşüp sohbet etmek güzel olur. Ekibe şimdiden başarılar dilerim. Saygılar.

Öncelikle fenerbahçeye başarılar dilerim.

Murat abi eğerki oralara yakın olsaydım, seni görme bahanesi bana yeter yine gelirdim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kadiköy Açıklarında Bir Tekne Battı AFALA 8 1,702 23-09-2007, 14:42
Son Yorum: LeVrEkCi
  06/06/2007 kadıköy,e istavrit bastı erdekli yücel 19 2,727 07-06-2007, 17:36
Son Yorum: erdekli yücel

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi