Yorumları: 678
Konuları: 38
gönderilen resimlere dayanamadım iş çıkışı çocuklarıda yanıma alıp indim sahile hava kararmış olmasına rağmen tektek te olsa bir tavalık istsvrit tutum işte resimleri .kalınsa dahada balık kesmemişti ay ışığı balığı kıyaya toplamış .işin garibi çapariyle tutulması yemlı atanlar boş döndü .
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
hava kararana kadar çok güzel balık yapıyor ezan okundumu azalıyor balık bende bu akşam tuttum baya istavrit çok bol bu aralar afiyet olsun ahmet abi.
olta atmışsınya yetmezmi bana çok iyi geliyor her akşam mutlaka 15 dk olsun her agrıya her sıkıntıya ilaç niyetine
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
ilginç yeme gelmememsi ama çapariye geliyor nasıl çapari gündüz kullanıdığın yeşillerden mi yoksa çok parlak bişey mi
bereketli olsun bu arada..........
tomy77 yazdı:ilginç yeme gelmememsi ama çapariye geliyor nasıl çapari gündüz kullanıdığın yeşillerden mi yoksa çok parlak bişey mi
yeşil takım sarı beyaz simli beyaz iğne oltayı dibe oturtup ufak ufak oynuyorsun her atışta birtane kesinlikle iki olmuyor oda ayrı mesele
ilginç bu arada benim avatardaki makine nasıl fiyatını düşünün bakalım türkiyedeki blue zahire hariç tabi
tomy77 yazdı:ilginç bu arada benim avatardaki makine nasıl fiyatını düşünün bakalım türkiyedeki blue zahire hariç tabi ![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
valla güzel bende dam var aynı boyda yanıl mıyorsam her halde 6 onluk vardır
Yorumları: 891
Konuları: 60
Bereketli ve afiyet olsun
Yorumları: 899
Konuları: 26
en azından tavalık almışsın abi ama gerçekten bu sene heryer istavrit çıkan eli boş dönmüyor hemde baya tutuyorlar çarşamba günü gemlik kumlaya gittim sahilde bir tane kayık yok hepsi istavritte deniz kayık kaynıyor gelen resmen kovayla getiriyor hatta kimisi yiyeceği kadarını almış gerisini bir güzel satıyordu
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
) kendi aralarında bide şakalaşıyorlar mazot parasıda çıktı diye
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
abi tebrikler..acısını çıkarıcaz merak etmesen..bu sefer daha bir başka olucak inşallah diyelimde olsun..tavalık yeter..fazlasını saklayıpsonra yemek te iyiolmuyo..o gün yiyeceksin istavriti..saygılar..rastgele..