Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Günün balıkları
Arkadaşlar herkeze selamlar
Dün üsküdardaydım sabah erken gittim ama erken gitmenin pek faydası yok ben sadece trafik rahatlığından erken gittim birde günün doğuşuyla istanbulun uyanışını seyretmek bambaşka bir zevk öğle saatlerine yakın pek birşey yoktu yine atış mesafemde kayıklar sağda solda üç beş oltacı ama nesaman hava iyi bir karardı sert bir rüzgar başladı tekneler çil yavrusu gibi dağılmaya başladı oltacılar pılısını pırtısını alıp kaçtılar  *** Evet Harun dedim SHOW TİME  başlıyor***ben sağlam gelmiştim biliyordum sağanak yağış olacağını  lastik çizmeler zaten ayağımdaydı muşamba pantolonu giydim yağmurluğuda giydim şimdi gök yarılsa birşey olmaz başladım sağanak yağmur ve kuvvetli fırtınada rapalaya at çek önce bir çinekop ama çinekoplar sarıkanatın altı çinekopun üstü kışın balık tezgahlarında lüfer diye yutturulanlardan ardından çingene palamut rüzgar ve yağmur dibe hareket getirdi ve bu yoklukta iyi bir av oldu
Resimdeki istavritlerede dikkatinizi çekerim rapalaya saldırdı İri olanları tabii
NOT***Resimlerimdeki  tarih o günün güncel tarihidir yazımın tarihi resimdeki tarihtir
Bul
harun bereketli olsun arkadaşım güzel avcılık yapmışın...AlkisAlkis
Bul
bereketli olsun harun daha bollarına inşallah
Bul
harın abim tebrikler, azda olsa gene balık var buna şükür, rasgele
Bul
tebrikler harun abi,sofralik cikmis,afiyet olsun
burasida ayni firtina goturuyor ortaligi,yagmur ,ruzgar
Bul
bereketli olsun iyi av olmuş..Smile balıkçı her koşula katlanmalı, ya da hazırlıklı olmalı...Smile
Bul
afala yazdı:harun bereketli olsun arkadaşım güzel avcılık yapmışın...AlkisAlkis

Teşekkürler afala
Bul
Levrekci yazdı:bereketli olsun harun daha bollarına inşallah

sağol banada levrek rüzgarı savurdun bakalım ne yapacağız
Bul
harslan1978 yazdı:harın abim tebrikler, azda olsa gene balık var buna şükür, rasgele

sağol hakancım bu yakınlarda bir bursa yapmam gerekiyor müsait olursan bi balık avı yapabiliriz
Bul
bahri ozmen yazdı:tebrikler harun abi,sofralik cikmis,afiyet olsun
burasida ayni firtina goturuyor ortaligi,yagmur ,ruzgar

Dostum sağol bunca avcılık hayatım da şunu iyi gözlemledim keyif altında iyi balık almak olmuyor ya ıslanacan ya soğuktan donacan
Zaten derler Balıkçının ..çı ıslak olurmus
saygılar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Japonların Robot Balıkları (Video) Boğaziçi 8 2,069 04-12-2007, 04:16
Son Yorum: azizgerzeli
  Beyşehir Gölü'nün Ekolojik Dengesini Bozan Gümüş Balıkları Temizlenecek LeVrEkCi 3 1,417 05-08-2007, 09:54
Son Yorum: Avcı Altan
  Nesli Tükenen Burduricus Balıkları Akvaryum Ortamına Alıştırılıyor LeVrEkCi 3 1,934 03-08-2007, 15:11
Son Yorum: Ege
  Bandırma'da İthal Dev Somon Balıkları İlgi Görüyor LeVrEkCi 11 2,910 18-07-2007, 09:15
Son Yorum: SerenaY66
  Köpek Balıkları İnsan Katili Değildir" LeVrEkCi 18 2,692 10-07-2007, 16:09
Son Yorum: ALTAYLI
  günün ilginç olayı GÖKSEN 11 2,973 29-01-2007, 18:52
Son Yorum: harslan1978
  Okyanus balıkları yok olma noktasına gelebilir GÖKSEN 1 1,546 04-12-2006, 23:51
Son Yorum: LeVrEkCi
  Köpek balıkları Ege'ye akın etti! çatalca 84 10 3,555 01-12-2006, 16:15
Son Yorum: RaPaLaCı
  Derin su balıkları risk altında çatalca 84 9 2,341 12-11-2006, 17:13
Son Yorum: moonstar_72
  çok ararız balıkları biz LeVrEkCi 6 2,310 12-10-2006, 11:24
Son Yorum: Köksal

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi