Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
günün ilginç olayı
antalyada bir balıkçı arkadaş balık tutmak için çıktığı kayalıkta mahsur kalmış.itfaiyecilerin yardımı ile kurtarılmış.
        Olay şu şekilde gelişmiş.abimiz daha derine vede kayalara takmamak için her halde oraya çıktı. ve bir süre sonra dalgalar yükselmeye başlayınca kayaya çıktığı yer dalga altında kaldı .vede geri dönmedi.çevreden geçenlerin yardımı ile itfaye geldi ve de abiyi kurtardı.aman siz dikkat edin benden hatırlatması.
Bul
gerçekten ilginç
Bul
enteresan olmuş göksen hocam yaww sular o kadar çabukmu yükselmiş ilginç valla o belkide haber olmak istemiştir Smile)
Bul
yok nihat abi haber olmak değil adam baya mahçup olmuştu. kameralara bile konuşmadı hatta.adam karizmayı çizdirdik diye düşünüyordur bence Smile
Bul
Haberi tv de bende izledim. Bence çok ilginç değil.Benimde başıma geldiği için böyle diyorum. Bir keresinde yağmurda alabalığa çıktım.Dere kenarları dik yamaç olan bir vadiden akıyor.Dere boyunca olta atarak ilerliyorum.Önceleri hafif çise vardı.Yağmur gittikçe şiddetini arttırdı.Ben balığın heyecanına kaptırmışım kendimi suyun yükseldiği dikkatimi çekmiyor.Bir süre sonra derenin sesi daha gür gelmeye başladı.Islanıyorum ama umurumda değil.Çizmemin içine su girmeye başlayınca olayın ciddiyetini fark ettim.Tepesine çıktığım kaya sulara gömülmüş.Derenin kenarına geçmek için belime kadar suya girdim.Derenin kenarına vardım ama kenarlar çok dik.Vadiden çıkış yok.O dik vadiye tırmanışımı bir ben bilirim birde Allah.Elimde olta ile tırmanmak tam bir işkenceydi. Neyseki tepeye ulaştım. Bu bana büyük bir ders oldu. Arkadaşlar aklınız varsa vadi akar sularında yağmurlu havalarda avlanmayın.Suyun hemen yükselebileceğini hesaplayın. Birde tek başınıza alabalık avına gitmeyin derim.
Bul
Hem kılçık a hem de haber olana Smile geçmiş olsun. Özellikle alabalık avlarında bu şekil su yükselmelerini çok duydum. Hatta babamın arkadaşlarından da bu duruma düşenler var. Ne diyelim önce sağlık...
Bul
Sağolasın Mustafa-DANIŞ kardeşim
Bul
hayırlısı bakalım
valla bizde dün sabah 06:30 da tekne ile çıkalım mı çıkmayalım mı diye düşünüyorduk.
baktıkki bu havada çıkarsak ancak haber oluruz dedik.ve vazgeçip evin yolunu tuttuk....akşamda haberlerde duydum...şaşırdım belki bizde çıkabilirdik...
Bul
baliga cikmadan once havaraporlarindan ziyade,suyun inme,ve yukselme saatlerini bilmek daha faydali olacagina,eminim.......
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Günün balıkları H.A.R.U.N 19 3,188 24-03-2007, 19:53
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi