Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu senenin kilic turnuvasi
24 saatlik uykudan sonra yorgunlugumu atmis bilgisayarin basina gectim turnuva umdugumuz sekilde gecmedi olsada guzel vakit gecirdik ve cok kisiyle tanaismis olduk
ilk gun butun hazirliklarimizi teknemize yerlestirdikten sonra turnuvanin olan yere gittik yaklasik 5 saatlik yolculuktan sonra turnuvanin oldugu bolgede avlanmaya basladik radyodan duyduklarimiz bizi cileden cikarcakti nerdeyse herkes radyoda kilic yakaladik orkinos yakaladik demeye basladi bizimde bir saatlik gezintimizden sonra bir balik takildi oltamiza arkadas eline alirken misine koptu orkinos yakalamak icin attigi makaraya takilmasi en sansizlik birazdaha gezintimizden sonra  3 civari iceri geldik ilk gun toplam 20 kilic yakalanip tag dedikleri yapip geri birakilmis toplam katilan tekne sayisi 53  resimlerde dikkar ederseniz teknenin en ustundeki bayraklar yakaladiklari kilic sayisina gore dikerler
ikinci gun tekrar sabahtan acilip disari ciktik ruzgarin siddeti resimlerde belli olur arkamizdaki dalgalarin buyuklugu yaklasik 4 metre boyundaydi kilic in avlandigi suyun sicaklik derecesine varamadik cunku kilic suyun 22 ile 24 derece suyuun oldugu bolgede bulunur bizim avlandigimiz bolge 19 derece idi digerleri gibi 1 milyonluk teknemiz olaydi onlar gibi rahatca varabilirdik bolgeye zaten tanistigim kisilere ilk sordugum o oldu ne is yapiyon nasil yapiyon sonucta ikinci gun sifir
ucuncu gun limanda yer bulamadigimiz icin teknemizi kucuk bir sahilde cekip kamp yaptik sabah kalktigimizda teknemizi kumun uzerinde bulduk suyun yukselmesi beklerken cok gec oldu geri donmeye karar verdik yari yola kadar avlanarak eve geri donduk
sonuc kacan bir balik orkinos veya kucuk bir kilic ti
ama cok guzel bir vakit gecirdik diger balikcilarin yakalamis oldugu kilic i cekerken cekilmis video yu izlemekle avunduk
kismet bir dahaki turnuvaya isallah ruzgarsiz bir turnuvaya katilma sansimiz olur
Bul
bunlarda kilic a kullandigimiz lure lar resimdeki arkadasim justin
Bul
bence bu olayın macerası yeter......zaten sizin içinde macera süper geçmiş sanırım.....
size bol şanslar....işallah bir dahaki turnuvada.......paylaşım için teşekkürler...
Bul
MABER yazdı:bence bu olayın macerası yeter......zaten sizin içinde macera süper geçmiş sanırım.....
size bol şanslar....işallah bir dahaki turnuvada.......paylaşım için teşekkürler...
hemde cok super mecara gecirdik maber bey katilan uyeler icinde en genc bizdik onlarikinin yaninda en ufak teknede bize aitti teknemizin boyu 7 metreydi
ilk gece disari cikarak bize katilan birkac bayan arkadasla limanda gercek bir parti yaptik diger balikcilarin bize katilmasiyla inanilmaz bir hafta sonu yasadim kimse sabaha kadar uyumadi ertesi gunu okyonusta alkolden olacakki butun gun kustum diger balikcilarin yakalamis oldugu orkinosu cig olarak sosla yimemizde baska bir sebeb olabilir resimlerle bu partiyi katilmak isterdim ama kizarkadasim biryerimi keser dusuncesiyle hepsini makinadan sildim selamlar
Bul
...........
Bul
cahitusta yazdı:benim anladığım kadarıyla asıl av kara da olmuş bahri. tekne nin kuma oturmasına bu yüzden şans mı şanssızlık mı desem bilemedim.
yeterli denizsuyu sıcaklığını yakalasaydınız ben emin dim en az 1 kılıç yakalayacağına.kısmet.
selamlar
dediginiz gibi cahit abim teknenin karaya oturmasi karada yakaladigimiz kiliclarin cok sebebi oldu
suyun 23 derece oldugu bolgeye varmamiz imkansizdi inanilmaz bir ruzgar vardi shelf dedigimiz yere kadar varip orada anca av yapabildik her iki saatte turnuva herkesin raporunu aliyordu ve yerlerini belirtiyordu kilic yakalayip saldik demeleri bizi cildirti bakam sular biraz daha isinsin kilic yakina gelir arkadaslarin tahminine gore 20 gun sonra tekrar denecegiz bu sufer turnuvaya katilmadan ancak
en ilginc yeri limandaki kayiklarin altinda dolasan karagozlerin sayisini gormenizi isterdim cok sayida neredyse kepce ile alirim gozuyle bakiyo insan selamlar
Bul
...........
Bul
bahri ozmen yazdı:
MABER yazdı:bence bu olayın macerası yeter......zaten sizin içinde macera süper geçmiş sanırım.....
hemde cok super mecara gecirdik maber bey katilan uyeler icinde en genc bizdik onlarikinin yaninda en ufak teknede bize aitti teknemizin boyu 7 metreydi
ilk gece disari cikarak bize katilan birkac bayan arkadasla limanda gercek bir parti yaptik diger balikcilarin bize katilmasiyla inanilmaz bir hafta sonu yasadim kimse sabaha kadar uyumadi ertesi gunu okyonusta alkolden olacakki butun gun kustum diger balikcilarin yakalamis oldugu orkinosu cig olarak sosla yimemizde baska bir sebeb olabilir resimlerle bu partiyi katilmak isterdim ama kizarkadasim biryerimi keser dusuncesiyle hepsini makinadan sildim selamlar
bahribeyarkadaşım sen yine avanı yapmışsın tabiki içinizde hiç eli boş dönenlerde vardır üzülme bir dahaki turnuvaya sıkı hazırlan teknen büyük olsun kamaralı olsun maceran güzel olsun rasgele
Bul
ben balık resimleri bekliyordum ne yalan söyliyim okyanus ve hatta kılıç resmi heryerde var ben sizden tuttugunuz balıkların resimlerini hatta videoda balıgı çekerkenki resimleri göremedigim için hayal kırıklıgına ugradım diger olaylar açıkçası balık tutamamanızın sebebi olmuş canınız saolsun inşallah bidahaki sefere sadece okyanusta balık tutmaya gidersiniz bizlerde balıkları resimlerini videolarını zevkle paylaşmış oluruz
Bul
Levrekci yazdı:ben balık resimleri bekliyordum ne yalan söyliyim okyanus ve hatta kılıç resmi heryerde var ben sizden tuttugunuz balıkların resimlerini hatta videoda balıgı çekerkenki resimleri göremedigim için hayal kırıklıgına ugradım diger olaylar açıkçası balık tutamamanızın sebebi olmuş canınız saolsun inşallah bidahaki sefere sadece okyanusta balık tutmaya gidersiniz bizlerde balıkları resimlerini videolarını zevkle paylaşmış oluruz
valla denedik ama elimizden gelen yoktu video ya cekmemiz cok zor du o hava kosullarinda diger teknelerde gordugum kadariyla video lar teknenin arkasina monto edilmis balik cekerken goruntusunu aliyorlarditeknemizde o kadar kucuk degildi ama suyun o derece oldugu bolgeye varmamiz imkansizdi demirlere tutunmaktan limana gelince parmaklarimi hisstmedim o kadar buyuk tekneyle cikmamiz bizi asar cogu zenginlerdi milyon dolarlik teknelerle katiliyorlar
gittigimiz yer 18 mile uzaklikta sicak su akintisi radyolardan duydugumuz kadariyla 30 mile uzaklikta idi sular isininca tekrar dennicez eve geri donerken hava sartlarindan 8 saat surdu katildigimiz bolge batemans bay dedikleri bolgeydi selamlar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kılıç balığı (.rar formatında ) SerenaY66 10 2,471 09-02-2008, 01:59
Son Yorum: boranmursel
  aha,Kilic,dolfin, HakoAVUSTURALYA 12 2,658 06-08-2007, 12:09
Son Yorum: fotokopici
  bugunun kilic i bahri ozmen 26 3,608 02-02-2007, 12:24
Son Yorum: bahri ozmen
  gecen senenin son baliklari bahri ozmen 14 2,974 05-01-2007, 08:46
Son Yorum: bahri ozmen

Hızlı Menü: