Yorumları: 1,080
Konuları: 68
arkadasim joe tlf ederek bugun kilic yakaladigi haberini verdi kendisine ricamla tlf cekmis oldugu resimleri gonderdi
shelf denilen noktaya vararak 15 dakkalik gezintiden sonra yaklasik 80 kg kilic i yakalamislar yaklasik 40 dakkalik mucadeleden sonra tekneye cekmeyi basarmislar ve kendisini tekrar serbest birakmislar
kendi tekneside 5.60 buyuklugunde 115 yamaha motoru bulunmaktadir
kendisi iki haftadir kanima girmektedir ama ben bir turlu kendi teknemle guvenemiyorum cikan noktaya beniki 5 metre 70 motoru bulunmaktadir haftaya hava cok guzel olursa allah bilir bu resimlerden sonra,
ruzgar a kapilirsak zipkin gibi tekneyle cikmayada tovbe etmek istemiyom onumuzdeki iki hafta icinde uygun bir havada gitmeyi ciddi bir sekilde dusunuyorum selamlar
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
bugun islerim olmasaydi bende cok gitmek isterdim benimde kurtlar cok buyudu bu sene bir seferlik deneme sansim oldu oda ruzgarin siddeti ile olmadi. bir arkadasim benim teknemle acilmam icin igneliyor beni,bir saatlik yol ruzgara kapilirim diye korkuyom 5 saatte zor varririz kiyiya artik
bu hafta icinde ruzgarin durumuna gore cok denemek istiyorum isallah olur video ya cekmek cok istiyorum oteki arkadasimin isleri olmasa onun tekneyle cok rahat acilcaz ama is benim tekneye kaldi
sezon bitmeden yakalamak istiyorum
bide bu yakaladiklarinin fibre den kalibini cikarip boyayip duvara asiyorlar onu cok gormenizi isterdim evin salonunda cok gercek bir goruntusu var ilk firsatta olta malzemesi almaya gittigimde resimlerini cekip gondermek isterim turkiye ye tatilimde koltugumun altinda fibre kilic la gelmekte var meydan kafesinin duvarinda cok guzel goruntusu olur
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
arkadaşınızı tebrik ederim çok güzel bir balık ben ilk defa canlı kılıç balığını bundan 8 - 9 sene önce çanakkale bogazında bir balıkçının tuttuğunu görmüştüm yaklaşık 1,5 mt. idi hayran kalmıştım balığa bizde yakalamak isteriz böyle balıklar ama malesef ülkemizde çok az çıkıyor.İnşallah sizede nasip olur
çok güzel hatta süper ne balıkmış ama tebrıklerrrr
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
ne zevkli olmuştur çekmesi.bizede bakması kalıyor tabiiki.
teşekkürler paylaşımınız için.
ben ilk kez bu kadar yakındanbir kılıç avına tanık oluyorum ya süper hatta ötesi ne güzel bir duygudur herhalde onu yukrı alması müthiş olsa gerek.
sevgiler.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Bahri kardeş kılıç avına giderken yanınıza kakıç almayı sakın unutmayın.Daha önceki tekne resimlerinde görmediğim için hatırlatma gereğini duydum.Kakıç''ucunda keskinleştirilmiş kanca bulunan gönder'e yada mızrağa verilen ad olup yakalanan büyük balığı tekneye almak için gerekli aletlerin başında gelir.Hatta en az iki adet olmalı.Hadi artık senden kılıç bekliyoruz
Yorumları: 70
Konuları: 19
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
valla güzel resimler.Tutanada resimleyenede .bizlerin resimlerden faydalanmasınada katkıda bulunana herkese teşekkürler.Rastgele