Yorumları: 1,080
Konuları: 68
yilbasindan bir gun oncesi tek basima cikmaya karar verdim havanin ruzgarli olmasi nedeniyle vazla acilmadan uskumru yakalamaya karar verdim ekmek ile yemleme yaparak teknenin etrafi yuzlerce uskumru doldu tek igne kucuk bir kursunla yaklasik iki metre derinlikte yarim saat icinde yuklu biktarda yakaladim bir kismini yiyerek geri kalan kismini tuza bastim yemlik olarak
gerisi kum baligi olarak gozuken burda duz kafa dedikleri domuz baligi ve bir kac degisik balik
domuz baliginin disleri bu gelis dislerini cektim misina dusmani bir balik turu cok keskin disleri vardir
saygilarimla
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
maşallah bahri arkadaşım,güzel av olmuş şansın bol olsun........tabikide afiyet olsun
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
güzel avcılık yapmışsın helal olsun paylaşımda güzel.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ratgele afiyet olsun
Yorumları: 79
Konuları: 7
2 METREDEN BALIK ALIYOM DİYİNCE Bİ ANDA AKLIMA BALAT TAN TUTTUĞUM KEFALLER AKLIMA GELDİ AFİYET OLUN GÜZEL AV .........
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
Bahri kardeşim sizin oralarda acılmadan ve iki metreden balık tuttuğuna göre bizim gibi cok avcı yok herhalde.ekleya bilirsem bende buradaki domuz balığının yan keski gibi oln dişlerini ekleyicem yalnız seninkilerden değişik.benim sana tavsiyem capari yap tekneden capari tipini nasıl yapman gerektiğini bilmiyorsan sana bir sistem yazarım balığa boğulursun.
Yorumları: 719
Konuları: 31
çok güzel olmuş tebrikler.
sevgiler.
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
abi bu domuz(balon-kurbağa adı herneyse) dünya da amma yayılmaya başlamış.bi tuhaflık var.eskiden hiç yoktular buralarda(hatay).
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
yanlis anlasilma olmus ozur dilerim kiyidan yaklasik bir km uzaklikta acilmistim havanin kotu olmasi nedeniyle fazla acilamadim mercan icin derinlik yaklasik 20 metreydi ancak yemleme yaptiktan sonra teknenin etrafi uskumru doldu yaklasik bir iki metre derinlikte yani yemi suya atarken bir iki metre asagida hemen kapiyorlardi
digerlerini kumluk bolgede turkce ismini bilmedigim burda duz kafa dedikleri ve domuz baligini yakaladim domuz baligindan mumkunce uzak durmaya calisiyorum cunku onu yakalamak icin cikmiyorum misinelerimi kesiyor ilk yakaladigim gibi hemen yerimi degistiriyorum bu arada bir iki tane yakaliyoz
uskumrulari her iki haftada bir yakalarim yuklu miktarda mercan icin cok guzel yem olarak kullaniyoruz
bu duz kafanin resminin cok yakindan cekilmis fotasini gondermek istedim acaba turkiyede cikiyormu ve ismi nedir tesekkurler