Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gecen senenin son baliklari
yilbasindan bir gun oncesi tek basima cikmaya karar verdim havanin ruzgarli olmasi nedeniyle vazla acilmadan uskumru yakalamaya karar verdim ekmek ile yemleme yaparak teknenin etrafi yuzlerce uskumru doldu tek igne kucuk bir kursunla yaklasik iki metre derinlikte yarim saat icinde yuklu biktarda yakaladim bir kismini yiyerek geri kalan kismini tuza bastim yemlik olarak
gerisi kum baligi olarak gozuken burda duz kafa dedikleri domuz baligi ve bir kac degisik balik
domuz baliginin disleri bu gelis dislerini cektim misina dusmani bir balik turu cok keskin disleri vardir
saygilarimla
Bul
maşallah bahri arkadaşım,güzel av olmuş şansın bol olsun........tabikide afiyet olsunSmile
Bul
güzel avcılık yapmışsın helal olsun paylaşımda güzel.
Bul
ratgele afiyet olsun 74
Bul
2 METREDEN BALIK ALIYOM DİYİNCE Bİ ANDA AKLIMA BALAT TAN TUTTUĞUM KEFALLER AKLIMA GELDİ AFİYET OLUN GÜZEL AV .........
Bul
Bahri kardeşim sizin oralarda acılmadan ve iki metreden balık tuttuğuna göre bizim gibi cok avcı yok herhalde.ekleya bilirsem bende buradaki domuz balığının yan keski gibi oln dişlerini ekleyicem yalnız seninkilerden değişik.benim sana tavsiyem capari yap tekneden capari tipini nasıl yapman gerektiğini bilmiyorsan sana bir sistem yazarım balığa boğulursun.
..........
Bul
çok güzel olmuş tebrikler.

sevgiler.
abi bu domuz(balon-kurbağa adı herneyse) dünya da amma yayılmaya başlamış.bi tuhaflık var.eskiden hiç yoktular buralarda(hatay).
Bul
yanlis anlasilma olmus ozur dilerim kiyidan yaklasik bir km uzaklikta acilmistim havanin kotu olmasi nedeniyle fazla acilamadim mercan icin derinlik yaklasik 20 metreydi ancak yemleme yaptiktan sonra teknenin etrafi uskumru doldu yaklasik bir iki metre derinlikte yani yemi suya atarken bir iki metre asagida hemen kapiyorlardi
digerlerini kumluk bolgede turkce ismini bilmedigim burda duz kafa dedikleri ve domuz baligini yakaladim domuz baligindan mumkunce uzak durmaya calisiyorum cunku onu yakalamak icin cikmiyorum misinelerimi kesiyor ilk yakaladigim gibi hemen yerimi degistiriyorum bu arada bir iki tane yakaliyoz
uskumrulari her iki haftada bir yakalarim yuklu miktarda mercan icin cok guzel yem olarak kullaniyoruz
bu duz kafanin resminin cok yakindan cekilmis fotasini gondermek istedim acaba turkiyede cikiyormu ve ismi nedir tesekkurler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hergün bir balık Boşa geçen günlere inat. avcıhakan 14 2,473 11-07-2014, 11:21
Son Yorum: bucalıfikret
  Gecen Seneki Kolyos Avim DeLi_KuRT 15 2,574 19-03-2013, 22:57
Son Yorum: DeLi_KuRT
  Eski zaman İstanbul ve balıkları.... maxtar 13 7,363 13-12-2011, 15:49
Son Yorum: yycolak
  unutamadıgım ve unutmayacagım gecen sene mırmırcı 27 11 2,818 03-07-2008, 21:37
Son Yorum: ANTALYALI07
  Geçen seneden balıkoltası 19 3,139 28-04-2008, 14:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  geçen sezondan sazan ve yayın avcıhakan 21 4,380 03-04-2008, 13:08
Son Yorum: avcıhakan
  antalya balıkları yalova tatar 11 3,123 06-02-2008, 18:23
Son Yorum: rusan
  Levreklerle Kömürcü balıkları soframıza misafir oldu MiKaSa 22 4,610 12-01-2008, 20:36
Son Yorum: Ruhan Ozgen
  asartepe balıkları ve balıkcıları Kamil ILIPINAR 10 2,541 13-06-2007, 17:35
Son Yorum: LeVrEkCi
  asrtepe 3 nisan balıkları Kamil ILIPINAR 15 2,643 13-06-2007, 04:02
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi