Yorumları: 82
Konuları: 11
Selamlar arkadaslar..
Başlıktanda anlaşılacağı üzere 2.el çalışır durumda El gpsi arıyorum. Duyan gören bilen varsa haber verirse sevinirim.. saygılar sevgiler..
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
onur umarım aradığını bulursun .
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Onur odeme araligin ney. aradigin cihaz icin bir marka varmi aklinda gps ler okadar farkli ozellik ve fonksiyondalarki bir aralik soylersen bana arkadaslara bir haber salabilirim belki isini gorecek bir cihaz cikar bizim dogudaki tayfadan
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
bucalıfikret yazdı:onur umarım aradığını bulursun .![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
teşekkürler fikret abi..
Avcı Altan yazdı:Onur odeme araligin ney. aradigin cihaz icin bir marka varmi aklinda gps ler okadar farkli ozellik ve fonksiyondalarki bir aralik soylersen bana arkadaslara bir haber salabilirim belki isini gorecek bir cihaz cikar bizim dogudaki tayfadan
öncelikle selmlar. ilgine teşekkürler.. 100-150 tl civarı 2. el birsey bakıyorum en fazla. deniz kullanımına uygun olması yeterlidir..
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
GARMİN ETREX Modeli bende var, internette bir araştır istersen. tavsiye ederim.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Salih Reis yazdı:GARMİN ETREX Modeli bende var, internette bir araştır istersen. tavsiye ederim.
Tesekkür ederim ancak sıfırları biraz pahalı işte o yuzden 2.el aramaktayım.
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
ayrıca acaba tlfn gpsi ile cok farkı varmı bu cihazların bir kullanıcı olarak yorumunuzu ögrenmek isterim. Yoksa tlfndan kullanmaya devam edecegim.
Yorumları: 2
Konuları: 0
dentex yazdı:Tesekkür ederim ancak sıfırları biraz pahalı işte o yuzden 2.el aramaktayım.
ayrıca acaba tlfn gpsi ile cok farkı varmı bu cihazların bir kullanıcı olarak yorumunuzu ögrenmek isterim. Yoksa tlfndan kullanmaya devam edecegim.
mrb.bende garmin 12 chanell ing.gps var 100 tl ye verebilirim birde garmin etrex var onuda 250 tl ye verebilirim türkçedir
cumhurondul yazdı:mrb.bende garmin 12 chanell ing.gps var 100 tl ye verebilirim birde garmin etrex var onuda 250 tl ye verebilirim türkçedir
selamlar. Etrex dediğinizn tam modeli nedir acaba ?
Yorumları: 2
Konuları: 0
dentex yazdı:selamlar. Etrex dediğinizn tam modeli nedir acaba ?
mrb..sıfır gibi etrex h türkçe 250 tl etrex 10 türkçe kutulu 350 tl kutusunda