Yorumları: 9
Konuları: 1
Sevgili dostlar hepinize merhaba.Daha önce 6 mt.üstü açık bir kayığım vardı ihtiyaçtan satmak zorunda kaldım.Şimdi bir tekne arıyorum.7-7,5 mt.boyunda kamaralı olması tercihim.Hem balıkta hem de gezme amaçlı kullanacağım.Livar mutlaka olmalı.Sağlam bir motor ve kağıtlarınında olması önemli tabi.Çok şey mi istedim acaba

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.İstanbul yeşilköydeyim.İstanbul içinde nerede olursa gelip bakabilirim.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
çiçekçi yazdı:Sevgili dostlar hepinize merhaba.Daha önce 6 mt.üstü açık bir kayığım vardı ihtiyaçtan satmak zorunda kaldım.Şimdi bir tekne arıyorum.7-7,5 mt.boyunda kamaralı olması tercihim.Hem balıkta hem de gezme amaçlı kullanacağım.Livar mutlaka olmalı.Sağlam bir motor ve kağıtlarınında olması önemli tabi.Çok şey mi istedim acaba
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.İstanbul yeşilköydeyim.İstanbul içinde nerede olursa gelip bakabilirim.
hoş geldiniz.istanbulda bir arkadaşta vardı bir tekne.birazdan cevap gelir.
yycolak yazdı:hoş geldiniz.istanbulda bir arkadaşta vardı bir tekne.birazdan cevap gelir.
Hoş bulduk Yalçın bey.merakla bekliyorum.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Merhaba,hoşgeldin Uğur.Aradığın özelliklerde tekneyi bulman dileğimle.Rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
07-10-2012, 17:55
(Son Düzenleme: 07-10-2012, 17:59, Düzenleyen: ALTAYLI.)
Uğur hoşgeldin öncelikle hayırlısı olsun. Bilirsin tekne denizde alınır ve güvenebileceğin birilerininde yardımıyla. Makina kadar teknenin yapısı, Ana karina, Motor, Devirdaim,Yüzüş, ve manevra kabiliyeti, mutlaka iyi olmalı
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Uğur öncelikle hoşgeldin, şimdiden alacağın tekne hayırlı olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
orhanekmekci yazdı:Merhaba,hoşgeldin Uğur.Aradığın özelliklerde tekneyi bulman dileğimle.Rasgele.
Orhan bey iyi dilekleriniz için teşekkürler.
ALTAYLI yazdı:Uğur hoşgeldin öncelikle hayırlısı olsun. Bilirsin tekne denizde alınır ve güvenebileceğin birilerininde yardımıyla. Makina kadar teknenin yapısı, Ana karina, Motor, Devirdaim,Yüzüş, ve manevra kabiliyeti, mutlaka iyi olmalı
Ercan bey teşekkür ederim.Buradaki dostların bilgileri ve tecrübeleri benim için önemli.Onların da tavsiyeleriyle bir tekne bulabileceğime inanıyorum.
Uzun_ahmet yazdı:Uğur öncelikle hoşgeldin, şimdiden alacağın tekne hayırlı olsun..
Teşekkür ederim Ahmet bey.
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
UGUR kardesim aramiza hosgeldin...

Umarim aradigin ozelliklerde tekne insallah en kisa zamanda bulursun...