Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Germe ve serpme ağ ariyorum "uygun fiyat"
Merhaba
Öncelikle böyle bir sitenin var olduğunu bilmek güzel bir şey . Hepinize rasgele diyelim. Arkadaşlar ben uygun fiyatta serpme ve germe ağ bakıyorum güvenip alamıyorum. Küçük gözlü olması tercihim. Sizinde bu konularda samimiyetinize inandığımdan danışmak istedim.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Bul
nurettin aramıza hoşgeldin,ağ şu şartlara uyduğu sürece sorun yok.bizler ağ ile av yapmadıgımız için bilgimiz yok.
(2) a) Denizlerde amatör avcılık parakete , pinter ve sepet gibi tuzaklar hariç olmak üzere; her türlü olta takımı, serpme, yemlik uzatma ağı ve sualtı tüfeği ile yapılabilir.
b) Bu Tebliğde özellikleri belirtilerek izin verilenler dışındaki her türlü ağ, tuzak ve patlayıcı, öldürücü, bayıltıcı, uyuşturucu, uyutucu, uyarıcı maddeler, karpit, sönmemiş kireç, balık otu v.b ile su ürünleri avcılığı yapılması, bu maddelerin gemilerde ve av mahallerinde bulundurulması yasaktır.
c) Kullanılacak serpme ağının, kapalı iken yerden yüksekliği 3 metreyi geçemez, göz açıklığı 28 mm.’den küçük olamaz.
Bul
İlginiz için teşekkür ederim öncelikle

Ben kastamonuda ikamet ediyorum. Burada derelerde ve göletlerde avlanmak üzere almaı düşünüyorum. Daha öncesi vardı ama deforme olduğu için kullanamıyorum. Yenisini almayı düşünüyorum. Yasaklar hakkında hiç bir bilgim yok. bizim buralarda devamlı bu gereçler ile avlanma yapılıyor. Çay balığı dediğimiz balıklarda kullanılacak. Konu bu yardımcı olursanız sevinirim.
Bul
nurettin ne yazık o taraflar kaçak yöntemlerle av yapıyor ama yasaklar var ve uyulması gerekiyor.tatlı su avında durum şöyle:
(2) (2) Küspeli olta, parakete, sualtı tüfeği, zıpkın, pinter ve sepet gibi tuzakların kullanılması yasaktır. Boyutları belirlenerek ilan edilmiş olan[SIZE="4"] yemlik uzatma ağı dışında[/SIZE] her türlü ağın (tırıvırı, germe, uzatma, sürütme, çevirme, serpme vb.) avlakta bulundurulması ve kullanımı yasaktır.
yani yemlik uzatma ağ harici ağ kullanmak yasak.onunlada sadece yem tutabiliyorsun.
Bul
o) Yemlik uzatma ağı: Uzunluğu en fazla 3 metre, yüksekliği en fazla 1 metre, göz açıklığı en fazla 28 milimetre olan, sadece canlı yem yakalanması amacı ile kullanılan fanyasız uzatma ağını,
Bul
vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı teşekkür ederim.
Bul
Bence sen ag değil olta kullan o daha sportmencedir
tabii bu bir tavsiyedir ,
Bul
hoş geldiniz nurettin bey.Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:nurettin ne yazık o taraflar kaçak yöntemlerle av yapıyor ama yasaklar var ve uyulması gerekiyor.tatlı su avında durum şöyle:
(2) (2) Küspeli olta, parakete, sualtı tüfeği, zıpkın, pinter ve sepet gibi tuzakların kullanılması yasaktır. Boyutları belirlenerek ilan edilmiş olan[SIZE="4"] yemlik uzatma ağı dışında[/SIZE] her türlü ağın (tırıvırı, germe, uzatma, sürütme, çevirme, serpme vb.) avlakta bulundurulması ve kullanımı yasaktır.
yani yemlik uzatma ağ harici ağ kullanmak yasak.onunlada sadece yem tutabiliyorsun.
AlkisAlkisAlkis
NURETTİN arkadasim aramiza hos geldin...

Bilmemek ayip degil ögrenmemek ayip. yasal cercevelerde bol balikli avlar dilerim ...
Bul
İlginiz için çok teşekkür ederim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  3-6 hp 4 zamanlı motor arıyorum maceratorr 3 552 30-04-2016, 14:22
Son Yorum: bucalıfikret
  bot ve motor arıyorum LeVrEkCi 2 904 29-11-2015, 20:28
Son Yorum: LeVrEkCi
  Tekne römork arıyorum LeVrEkCi 80 10,805 03-03-2015, 11:01
Son Yorum: yaser2sultan
  El tipi GPS arıyorum. dentex 13 3,198 04-09-2014, 16:25
Son Yorum: ANTALYALI07
  Okuma Salina 2 10000 Arıyorum... Vurkacoglu 12 1,984 10-03-2014, 17:30
Son Yorum: Vurkacoglu
  6-8 Hp 4 zamanlı Kısa Şaft Motor Arıyorum Kayhan ayvaz 7 1,778 19-11-2013, 22:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  balık bulucu arıyorum SpinAvcısı 8 1,610 26-04-2013, 10:05
Son Yorum: ANTALYALI07
  Tekne arıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum. çiçekçi 15 2,563 10-10-2012, 15:45
Son Yorum: nihatkr
  tekne arıyorum y.ziyabenli 9 2,022 16-08-2012, 20:36
Son Yorum: bucalıfikret
  Satılık fiber (420-450 gibi) + 9.9 motor arıyorum nightrain 16 4,495 27-07-2012, 03:33
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi