merhaba abiler arkadaşlar
aranıza yeni katıldım tanışma bölümüne yazmadan direk buraya yazdım ama kusuruma bakmayın artık esas konum ben gölet balık avcılığı ile amatör olarak uğraşmaya çalısıyorum genelde sazan ıcın gıttıgımde sallama olta kullanıyorum ve bu oltaları sabitlemek ıcın her seferınde buldgum kuru agac dalı tahta gıbı seylerı kullanıyorum bana kullanımı kolay yer kaplamayan degısık fıkırler verebılırmısınız. şimdiden hepinize tesekkur ederım.herkeze hayırlı avlar.
Özay hoşgeldin.
bence bu söylediklerini,kendinde yapabilirsin.bir bakımcı ustasının elinden her iş gelir.yaratıcılık daha fazla olur.olmazsa beğendiğin kuru ağaç dalının en güzellerini ayır,güzelce boya,oltalarının yanına koy.yada ona benzer demir çubuktan kendinde yapabilirsin,şemsiye tellerinden yapabilirsin.bu gibi ihtiyaçlarını kendi fikirlerinle geliştirerek kendi sitilini yaratmış olursun.
sana buradan iyi fikirler gelecektir.
rast gele.
yaz mevsim sonu sahillerde atıl plaj şemsiyeleri olur onların telleri uzundur söküp kullanabilirsin hatta uçlarına birde mantar ilavesi ile güzel olur , mantara bıçakla çentik aç misinayı arasına sıkıştır.. birde tele zil tak .. sana sinyal verir..
öncelikle herkese hoşbulduk
tahsinmersin abi aynen dedıgın gıbı benım yapabılecegım seyler aklımda bır suru sey var ama asagı yukarı 5 yıldır bakım ısını yapamıyorum su an vıze beklıyorum turkmenıstana gıdıcem ınsallah orda cok gusel balıklar tutup buraya koyucam dedıgınız gıbı uretıcem bıseyler ama fıkır de lazım oluyo ınsanın takıldıgı yerler kalıyo neyse semsıye telı super fıkırmıs denıcem ama baska fıkırlere de acıgım herkese tesekkurler