Yorumları: 130
Konuları: 39
herkeze öncelikle merhabalar...bu hafta inşallah kısmet olursa boğaza gitmek istiyorum ama en ufak bi bilgim yok...niyetim çinekop avlamak ama yer bilmem yurt bilmem ben kendim gebzede oturuyorum sizce ne tarafa gidebi,lirim ne yem kullanabilirim .üstadlarımdan yardım bekliyorummm...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ahmedow yazdı:herkeze öncelikle merhabalar...bu hafta inşallah kısmet olursa boğaza gitmek istiyorum ama en ufak bi bilgim yok...niyetim çinekop avlamak ama yer bilmem yurt bilmem ben kendim gebzede oturuyorum sizce ne tarafa gidebi,lirim ne yem kullanabilirim .üstadlarımdan yardım bekliyorummm...
ahmet şu sıralar hemen hemen heryerde sarıkanat,lüfer çıkıyor..emirgandan sarıyere kadar mantarlı takıma taze istavrit fleto yem takarak güzel balık alman mümkün.malzemeciye çinekop için mantarlı takım dedinmi gerekli malzemeyi verecektir.rastgele.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Sarıyer tarafları balık yakalamak için güzeldir. İstavrit taze olursa balık alma şansınız artar.
Sazanları özledim...
Yorumları: 47
Konuları: 4
Yorumları: 83
Konuları: 18
Bende bu konuda sıkıntılıyım acaba biz acemiler buluşup da bir acemi partisi yapsak sonuç da birlikten kuvvet doğarmış birbirimizin eksiklerini kapatırız belki ustaları bile şaşırta biliriz
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
)
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Boğazın heryerinde balık bol ve yakalamak o kadar da zor değil. Bu hafta daha önce denizde hiç balık yakalamamış birine bile benden çok sarıkanat tutturdum. İstavrit taze olsun, kurşunu gittiğiniz yerdeki balıkçılar kaçlık kullanıyorlarsa ona göre ayarlayın, 3 iğneli mantarlı takım kullanın balık almama şansınız yok.
Balığa gitmek isteyen arkadaşlara gidelim diyeceğim fakat benim zamanım pek belli olmuyor. Şu zaman gidelim derim bir aksilik çıkar, ayıp olur.
Sazanları özledim...
rusan yazdı:Boğazın heryerinde balık bol ve yakalamak o kadar da zor değil. Bu hafta daha önce denizde hiç balık yakalamamış birine bile benden çok sarıkanat tutturdum. İstavrit taze olsun, kurşunu gittiğiniz yerdeki balıkçılar kaçlık kullanıyorlarsa ona göre ayarlayın, 3 iğneli mantarlı takım kullanın balık almama şansınız yok.
Balığa gitmek isteyen arkadaşlara gidelim diyeceğim fakat benim zamanım pek belli olmuyor. Şu zaman gidelim derim bir aksilik çıkar, ayıp olur.
Rusan abı bız her zaman burdayız
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
İstanbulda şu anda sanırım çinekop zamanı ben bile düşünmüyor değilim taa eskişehirden kalkıp gelmeyi..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]