Yorumları: 3,283
Konuları: 164
[attachment=2370]
![66 66](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/66.gif)
av yeri galataköprüsü..akşam hava karardıktan sonra atçeke döndü,yalnız geç gittiğim için yer zor buldum..köprünün ayaklarını geçtim orda bir yer buldum,ama vapurlardan rahat edemedim..alttan devamlı geçip durdular..ama balık güzel yaptı..saat 8,30 a kadar avlandım...yine bölge bereketini gösterdi..bir ara köprünün arka tarafı palamut yaptı..yanımdaki arkadaşlar da birer tane aldılar...bana denk gelmedi...balıklar bu sene nedense çok ince...herkese rastgele..
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
oh oh maşallah arkadaşım,,,,istanbul balık cenneti yaaa kıymetini bilmek lazım,,,,burda avalanacak bir mera kalmadı artık,kurtarıcımız tekne ile av...ne yaparsın işte,,,şansın bol olsun
saolasın arkadaşım..haklısın ama kıymet bildiğimiz yok doğru söylemek gerekirse..gel istanbula yerleş..12 ay 4 mevsim balık yakala..bazen hiç bir yerde balık olmuyor ama bu memleketde balık şu an var..ilerde ne olacağını bilemiyorum..rastgele..
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
Ozan güzel balıklar ,süper av helal olsun.Patlaşım için teşekkürler.
kardeşim tekrar başın sağolsun...o gün seninde aramızda olmanı isterdim..balık tutamadık ama güzel bir tanışma ortamı oldu..bidahaki sefere balık tutucaz..ama hepberaber olmalıyız..o zaman balığın zevki daha bir başka olur..teşekkürler..rastgele..
Yorumları: 119
Konuları: 3
maşallah av bereketli geçmiş. helal olsun, afiyet olsun, devamı gelsin ve bizede nasip olsun
rastgele...
ozan nedir bu kardeşim balıkları bitirdiniz biz ne tutucaz gerçi denizi unuttuk. kaç günfür karada balık tutuyoruz. öyle çalış çalış tebrikler güzel olmuş.
sevgiler
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Ozan kardeş tebrikler maşallah bereketli olmuş umarım aynı seriyi lüfer ve palamuttada yaşarsın
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
Vaaaay ozancım bunlar ne yaa helal olsun güzel av yapmışsın bide erken gitseydin demekki taşıyamıyacakmışsın.burada onlardan ufağını 10 liraya satıyorlar balıkhanede napıcan böyle resimlere bakınca bi taraflarda bi şiler şişmesin diye gidip alıyoruz. selamlar.
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
tebrikler ozan .geç gitmene rağmen iyi av yapmışsın. busene balıklar gerçekten çok ince. geçen senekilerden birkaç tane gelmesi için dua ediyoruz.köprünün karaköy tarafı gündüz berbat.millet çapariyle kıraça büyüklüğünde yaprakları tutsun diye kendini parçalıyor..yazık...
![Sad Sad](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/sad.png)
Bu arada afiyet olsun..