Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
19.11.2006 Tarihli Buluşma
[attachment=2259]
[attachment=2260]
[attachment=2261]
[attachment=2262]
[attachment=2263]
19/11/2006 sabahı beşiktaşta barbaros heykelinin orada buluşma yerimizdeydik çatalca(murat) arkadaşımız akşam aldıgı bir vefat haberiyle köye gittigini aramıza katılamıyacagını bildirdi kendisine allahtan sabır diliyoruz allah rahmet eylesin diyoruz.
buluşma yerimizde,
rapalacı-balık and ozan-big fish onur-levrekci olarak buluştuk.amacımızın balık tutmak ve daha çok sohbet edip tanışmak olduguna karar vererek sakin bir yer olarak ortaköyde bir yer sectik.onur rapalayla avlanacagını söyledi ibrahim abi ve ben hazır çaparilerimizi açtık ozan ise kendisi çapari hazırlayacagını söyledi.av öncesi ozan yanında getirdigi çayları doldurdu bende pohaçaları açıp kahvaltımızı ettik ve avlanmaya başladık.
balık bahane sohbet ediyoruz takımlara bakıyoruz ibrahim abinin el yapımı rapalalara baktık süperler el emegi süper malzemeler.ozan ve onurun takımlara maşallah imrenmemek mümkün degil bu arkadaşlar bırakın sarayburnunu bırakın bogazı okyanusa gitseler her türlü balık alabilirler abarttın diyenler olacaktır ama abartmıyorum onları tanıdıgım için çok memnunum bundan sonra kabul ederlerse onların av yapalım dedikleri yere onlardan önce ben gider orada beklerim yeterki benim gibi kenar acemisini yanlarına almak istesinler bende onları bigün kendi av yerime getirip mırmır ları izmaritleri karagözleri toplamalarını seyredecegim.
bu buluşmadan kenar balıkçılıgı hakkında özellikle kullanılacak kamışlar hakkında çok şey ögrendim bu tip buluşmalardan sanırım herkes bişeyler ögrenecektir .bidaha bahara yaz başı güzel bir havada daha fazla katılımla balıgın bol olabilecegi bir yerde tekrar toplanmak dilegiyle ayrıldık.
onur ve ozan geldiginiz için sizi tanıdıgım için çok memnunum teşekkür ederim.
ibrahim abi seni tanıdıgıma çok memnunum senin kayanın üstünden mutlaka bi av yapmak isterim senle bi levrek macerası yaşamayıda çok isterim bana hediye ettigin el yapımı rapala için çok ama çok teşekkür ederim hayatımda fazla hatta hiç denecek kadar az hediye almayan biri olarak sanırım o rapalayı hayatım boyu saklıyacagım onu denize atıp deneme yapma riskini kesinlikle alamam.
bu gün güzel birgündü daha güzel günlerde daha fazla katılımlarla görüşmek üzere herkese saygılar.
Bul
..........
Bul
                 Evet arkadaşlar,Nihatın dediği gibi çok hoş bir etkinlikti,sayının azolmasına rağmen.Bu tür etkinliklerde aslında daha çok katılım olmalı.Bu gün,zaten siteden tanıdığm ve kalitelerini her yazılarında gösteren (daha evvelde yazmıştım,burası çok kaliteli bireylerden oluşan çok kalite bir site) çok değerli üç arkadaşla tanıştığım içiçok memnun oldum.Bu buluşmanın diğer fotoğraflarınıda ben yolluyorum,Tabii birdahaki sefere daha kalabalık fotoğraflar çekme dileğiyle.
Bu arada palamudu Ozan yakaladı ama bende boş durmadım.
Kova inde fotoğrafı olan yıldız da benim kısmetime.Şimdi akvaryumda. Hayret ! o kadar yolda ve epey zaman susuz ortamda (çantanın içinde) bir şey olmadı,yaşıyor.Bide ben onları öyle,midye gibi bir yerde takılı duruyor sanıyordum ama yürüyor ,yer değiştiriyor...
Bul
helal olsun size süper bir ortam yapmışsınız sizinle orada olmak kim istemezki ama mağlum işler yoğun sizleri tek tek tebrik ediyorum inşallah böyle ortamları sık sık yaparız ALLAH dostluğumuzu daim etsin
Bul
şimdi acayip imrendim,vallahi helal olsun hepinize.
Bul
guzel birlikten kuvvet dogar.kovalar balikla dolar..Smile)
Bul
helal olsun levrekci büyüksün,takım sağlam,yanınızda olmak varmış....ama ben biraz uzak kalıyorumSmile
sizden kaçanlarıda burda ben yakalarım artık Smile
bol balıklı günler....
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
abi işte bu olay benim devamlı dediğim arkadaşlık beraberlik süper. orada paylaşmanın tadı başka sizlere imreniyorum allahtan bir mani olmadıkça ben yazın gelecem ve bende o roganizasyona katılacam hep istemişimdir böyle olayları ama nasip olmadı daha .ben orda olsaydım ooo neler öğrenmiştim neler şimdi yazacak bir sürü konu olacaktı kısmet inşallah olur. sizler teşekkürler devamının gelmesi dileğiyle
Bul
Çok güzel olmuş walla orada olmak isterdim . Birdaha ki sefere İnşallah daha çok arkadaş katılır
Bul
Aranıza katılamamanın verdiği üzüntü dün benim için bambaşkaydı.Hepinizden özür diliyorum.Gerçekten çok güzel bi buluşma olmuş.Resimlere bakarken bile gelemememden dolayı çok duygulandım.Artık başka sefere inşallah.Bu buluşmaya katılan herkese ayrı ayrı şahsım adına teşekkür ediyorum.Hepinizin eline yüreğine sağlık.Gerçekten muhteşem olmuş.Nihat abi benim patatesli poğoçaları kim yedi abi?Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  karısık tarıhlı avlar bestvz 22 3,616 22-04-2010, 02:08
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  istavritlerle ilk buluşma yalova yalova tatar 36 5,819 11-05-2009, 17:18
Son Yorum: Salih Reis
  03.06.2006 zıpkın avı..... ANTALYALI07 13 2,946 10-06-2007, 21:22
Son Yorum: ANTALYALI07
  04.11.2006 ANTALYA RAPORU... ANTALYALI07 31 5,816 27-03-2007, 20:38
Son Yorum: ANTALYALI07
  24/03/2006 Galata Köprüsü pardallian 12 2,793 27-03-2007, 14:22