08-08-2012, 00:48
forum sitesinde bulunan levrek avı için önerilen spin kamış
ve makine için yorumları okudum.Yorumlar da eski gönderiler var.Yeni nesil makinalar için pek yorum bulamadım. Aşağıdaki marka ve modeller üzerinde bir çok olumlu yorumlar var.Fakat açıkçası kafam karıştı. Bana bu konuda ustadların yardımcı olmasını dilerim.
Benim avlak bölgem genelde yalova-izmit arası sahil şeridinde bazen saroz tarafına gidiyoruz.İstanbul'da oturuyorum.Bu kıyılardan atıyorum.
Kamış için metraj yorumları sabit herkezin ortak noktası kıyı için 3 metre fakat marka model konusunda sıkıntım var.
Makine içinde yardımlarınızı bekliyorum.
Birde uzerinde durulan bir konuda bütçe ile ilgili
Bütçe olarak 300-400 tl arası bir bütçe ayırabilirim.
shımano exage 3000-mra
shımano exage 3000-mrb
shımano stradic 3000
okuma eclips ez-65
*MİTCHELL 300 Xe.
shımano surf
balzer CDI 350
remixon* matrix 5000
shımano hyperloop 4000
Ecusima 3000 vi
DAİWA PROCASTER 2000X
yaptığım bu liste forum sitemizdeki arkadaşlarımızın önerilerden oluşturdum.Yeni nesil makinalar da varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.Şimdiden herkeze teşekkürlerimi sunarım.
ve makine için yorumları okudum.Yorumlar da eski gönderiler var.Yeni nesil makinalar için pek yorum bulamadım. Aşağıdaki marka ve modeller üzerinde bir çok olumlu yorumlar var.Fakat açıkçası kafam karıştı. Bana bu konuda ustadların yardımcı olmasını dilerim.
Benim avlak bölgem genelde yalova-izmit arası sahil şeridinde bazen saroz tarafına gidiyoruz.İstanbul'da oturuyorum.Bu kıyılardan atıyorum.
Kamış için metraj yorumları sabit herkezin ortak noktası kıyı için 3 metre fakat marka model konusunda sıkıntım var.
Makine içinde yardımlarınızı bekliyorum.
Birde uzerinde durulan bir konuda bütçe ile ilgili
Bütçe olarak 300-400 tl arası bir bütçe ayırabilirim.
shımano exage 3000-mra
shımano exage 3000-mrb
shımano stradic 3000
okuma eclips ez-65
*MİTCHELL 300 Xe.
shımano surf
balzer CDI 350
remixon* matrix 5000
shımano hyperloop 4000
Ecusima 3000 vi
DAİWA PROCASTER 2000X
yaptığım bu liste forum sitemizdeki arkadaşlarımızın önerilerden oluşturdum.Yeni nesil makinalar da varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.Şimdiden herkeze teşekkürlerimi sunarım.