ustatlar merhaba forumdaki konuları okudum ama öncelikle kendimi tanıtayım, yalovaya tayin oldum ve istavrit avlayanları gördüm. heveslendim elimde tayvan malı bir makine vardı. 12 +1 diyor muhtemelen bilye sayısı 5.1::1:1 de devri olsa gerek. markasını ookuyamadım. uzak doğuda irtibatlarımız çok olunca tayvandaki bir arkadasım
linkini veremediğim ama yardım etmek isteyenlere linkini vereceğim
bu olta kamışını önerdi. ama satıcıdan action weight (atarını koparını ) öğrenemedim. ağırlığı 160gr. parça sayısı biraz fazla. görüşünüz ne olur gideri var mıdır.
teşekkürler.
LeVrEkCi yazdı:aramıza hoşgeldiniz,15 mesajdan sonra link verebiliyorsunuz.makinanın markası ve modeli nedir?
eyvallah hocam farkettim marka model yok linki vardı ama gösteremedim. atar yazmıyordu. ama teleskopik spinning rod diye geçiyor. yani çok iyi bişey degil sanırsam. forumu okudum kısmen bilgim var yurtiçi kamış ve fiyatlarını gördüm ama herkes lineaffe spirit önermiş kullanıcı arkadaslarım fiyatına göre iyi ama çok iyi bir kamış degil dediler. kafam karıştı çıkıp gezme şansım olmadı bu aralar evde hastam var. durum bu 3.6 m 10 kısımdan oluşan ağırlığı 165 gr ciarında bir kamış resmini koyabildim bunlar tayvanda kullanılan balıkçı kamışları. bu arada makinenin model markası da yazamıyorum çok kkullanılmamış çalışır durumda. iyi duruyor.
drfettah yazdı:eyvallah hocam farkettim marka model yok linki vardı ama gösteremedim. atar yazmıyordu. ama teleskopik spinning rod diye geçiyor. yani çok iyi bişey degil sanırsam. forumu okudum kısmen bilgim var yurtiçi kamış ve fiyatlarını gördüm ama herkes lineaffe spirit önermiş kullanıcı arkadaslarım fiyatına göre iyi ama çok iyi bir kamış degil dediler. kafam karıştı çıkıp gezme şansım olmadı bu aralar evde hastam var. durum bu 3.6 m 10 kısımdan oluşan ağırlığı 165 gr ciarında bir kamış resmini koyabildim bunlar tayvanda kullanılan balıkçı kamışları. bu arada makinenin model markası da yazamıyorum çok kkullanılmamış çalışır durumda. iyi duruyor.
165 gr hafif oluşu ve Spining yazması atarının fazla yüksek olmadığını gösterir halka fazlalığı uzun boyu kısaltmak içindir bence 50-60 gramdan fazla atma.
Hatda 20 gr kurşunla başlayan boş atış denemelerinde doğru gramı bulacağından eminim.
Kolay gelsin.
MaVrUşGiL yazdı:165 gr hafif oluşu ve Spining yazması atarının fazla yüksek olmadığını gösterir halka fazlalığı uzun boyu kısaltmak içindir bence 50-60 gramdan fazla atma.
Hatda 20 gr kurşunla başlayan boş atış denemelerinde doğru gramı bulacağından eminim.
Kolay gelsin.
eyvallah hocam
denerim bedava kamış çöpe atmayım makine iyiye benziyor ama bakalım. hocam peki senin önerebileceğin bir kamış var mıdır. yani sahilden atacağız ama belki yakında bir kayık motor falan alırım. hani okudum diğer başlıklarda hem atar hem sazan oltası gibi bir okuma epix v2 idi sanırsam onunla hem atarlı hem de sakin avlarda etkili olduğu yazıyordu. ben çok amaçlı birşeye 100 150 ye kadar verebilirim. balığa gittikçe hevesim artacak gibi. ama burada vakitsizlikten kimseye danışamıyorum bir de yeniyiz şehirde..