Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dam steelpower 240 kamis
Ustadlar Dam steelpower 240 kamis alacagim ve 8 bilyeli dam makina sizce iyi bir markami almanyada ve turkiyede iyi bir urun olarak bahsediliyor kullanan veya kullanmis bir tanidiginizdan bir bilgiai olan cevaplarsa sevinirim ona gore siparis verip almanyadan getirtecegim

Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim

Mustafa Gulumse
Bul
MUSTAFA bey ailemize hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar...
Bul
YaKaMoZ yazdı:MUSTAFA bey ailemize hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar...

çok teşekkür ederim aranızda olmak buyuk bir onurdur Siyirdim
Bul
Mustafa kardeşim hedef balığın ve avlanma yöntemin nedir. Gulumse
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Mustafa hoşgeldin.
D:A:M için kendi fikrimdir.tatlı sularda kullanılabilinir.denizlerde kullanımında verimi hiçte iyi değil.Almanyada rağbet gören bir marka olucakki almancılardan bana gelen hediyeler veya kendilerine aldıkları takımların çoğu hep d.a.m markaydı.
tabii teknoloji sürekli gelişiyor şuan onlar kendilerini ne kadar geliştirmişler bilemem.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Salih Reis yazdı:Mustafa kardeşim hedef balığın ve avlanma yöntemin nedir. Gulumse

Üstadım ben izmirde oturuyorum cogunlukla ıldırıda karadan veya denizden teknele avlaniyorum kendime ve butceme gore bi olta ariyorum almanyada sordurttumda hassasiyetleri baya iyimis ve 40 - 160 gram atari olan olta turkiyedede aynisi var fakat cok pahali almanyada daha ucuz Happy yinede tavsiye edebileceginiz baska takim varsa onlarada yonelebilirim
Bul
tahsinmersin yazdı:Mustafa hoşgeldin.
D:A:M için kendi fikrimdir.tatlı sularda kullanılabilinir.denizlerde kullanımında verimi hiçte iyi değil.Almanyada rağbet gören bir marka olucakki almancılardan bana gelen hediyeler veya kendilerine aldıkları takımların çoğu hep d.a.m markaydı.
tabii teknoloji sürekli gelişiyor şuan onlar kendilerini ne kadar geliştirmişler bilemem.

Tahsin abicim bende fazla bilmiyorum sizin bilgilerinizden faydalanabilir ve kendime uygun bir takim yaparim umuduyla bu konuyu actim insallah hayirlisi nese o olur balik tutmayi cok seviyorum ama bir o kadarda bu konuda cahil oldugumu anladim bu siteye kayit olduktan sonra insallah sizlerin sayesinde bu cehaletimide yenerim Alkis
Bul
sorunluyum yazdı:Üstadım ben izmirde oturuyorum cogunlukla ıldırıda karadan veya denizden teknele avlaniyorum kendime ve butceme gore bi olta ariyorum almanyada sordurttumda hassasiyetleri baya iyimis ve 40 - 160 gram atari olan olta turkiyedede aynisi var fakat cok pahali almanyada daha ucuz Happy yinede tavsiye edebileceginiz baska takim varsa onlarada yonelebilirim

Mustafacım bizlerde senin geçtiğin dönemlerden geçtik. Onlarca ucuz makine alıp çöpe attım.
bir tane al arkana bakma derim.
benim sana önerim DAIWA GS9 dechatlon sitesinde zaman zaman satışa çıkıyor 250 TL. civarında bir cihaz. Almanya da da bulabilirsen kesinlikle tavsiye edirim. yıllarca kullanabilirsin.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Aramıza hoş geldin Mustafa,keyifli paylaşımlar bereketli avlar dilerim.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
mustafa almışken iyi olsun arkadaşların yorumlarını değerlendir rast gele.AlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  surf kamış seçimi Tansu67 0 495 10-09-2016, 10:42
Son Yorum: Tansu67
  300-350 tl lik Surf kamış tavsiyesi Can_Kurtul 5 989 21-03-2016, 13:41
Son Yorum: Can_Kurtul
  kamış bilgi lütfen sefer 5 1,424 14-05-2014, 08:35
Son Yorum: sefer
  Kamış ve Makara önerisi sefer 3 1,390 28-04-2014, 13:06
Son Yorum: sefer
  karbon kamış?? drfettah 4 921 04-11-2013, 00:05