Yorumları: 30
Konuları: 3
Ustadlar Dam steelpower 240 kamis alacagim ve 8 bilyeli dam makina sizce iyi bir markami almanyada ve turkiyede iyi bir urun olarak bahsediliyor kullanan veya kullanmis bir tanidiginizdan bir bilgiai olan cevaplarsa sevinirim ona gore siparis verip almanyadan getirtecegim
Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim
Mustafa
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
MUSTAFA bey ailemize hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar...
YaKaMoZ yazdı:MUSTAFA bey ailemize hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar...
çok teşekkür ederim aranızda olmak buyuk bir onurdur
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Mustafa kardeşim hedef balığın ve avlanma yöntemin nedir.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Mustafa hoşgeldin.
D:A:M için kendi fikrimdir.tatlı sularda kullanılabilinir.denizlerde kullanımında verimi hiçte iyi değil.Almanyada rağbet gören bir marka olucakki almancılardan bana gelen hediyeler veya kendilerine aldıkları takımların çoğu hep d.a.m markaydı.
tabii teknoloji sürekli gelişiyor şuan onlar kendilerini ne kadar geliştirmişler bilemem.
Salih Reis yazdı:Mustafa kardeşim hedef balığın ve avlanma yöntemin nedir. ![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
Üstadım ben izmirde oturuyorum cogunlukla ıldırıda karadan veya denizden teknele avlaniyorum kendime ve butceme gore bi olta ariyorum almanyada sordurttumda hassasiyetleri baya iyimis ve 40 - 160 gram atari olan olta turkiyedede aynisi var fakat cok pahali almanyada daha ucuz
![Happy Happy](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/happy.gif)
yinede tavsiye edebileceginiz baska takim varsa onlarada yonelebilirim
tahsinmersin yazdı:Mustafa hoşgeldin.
D:A:M için kendi fikrimdir.tatlı sularda kullanılabilinir.denizlerde kullanımında verimi hiçte iyi değil.Almanyada rağbet gören bir marka olucakki almancılardan bana gelen hediyeler veya kendilerine aldıkları takımların çoğu hep d.a.m markaydı.
tabii teknoloji sürekli gelişiyor şuan onlar kendilerini ne kadar geliştirmişler bilemem.
Tahsin abicim bende fazla bilmiyorum sizin bilgilerinizden faydalanabilir ve kendime uygun bir takim yaparim umuduyla bu konuyu actim insallah hayirlisi nese o olur balik tutmayi cok seviyorum ama bir o kadarda bu konuda cahil oldugumu anladim bu siteye kayit olduktan sonra insallah sizlerin sayesinde bu cehaletimide yenerim
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
sorunluyum yazdı:Üstadım ben izmirde oturuyorum cogunlukla ıldırıda karadan veya denizden teknele avlaniyorum kendime ve butceme gore bi olta ariyorum almanyada sordurttumda hassasiyetleri baya iyimis ve 40 - 160 gram atari olan olta turkiyedede aynisi var fakat cok pahali almanyada daha ucuz
yinede tavsiye edebileceginiz baska takim varsa onlarada yonelebilirim
Mustafacım bizlerde senin geçtiğin dönemlerden geçtik. Onlarca ucuz makine alıp çöpe attım.
bir tane al arkana bakma derim.
benim sana önerim DAIWA GS9 dechatlon sitesinde zaman zaman satışa çıkıyor 250 TL. civarında bir cihaz. Almanya da da bulabilirsen kesinlikle tavsiye edirim. yıllarca kullanabilirsin.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Aramıza hoş geldin Mustafa,keyifli paylaşımlar bereketli avlar dilerim.Rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
mustafa almışken iyi olsun arkadaşların yorumlarını değerlendir rast gele.![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)