Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carp rig yardım
Herkeze merhaba hayırlı ramazanlar size bir sorum olucaktı çok merak ettiğim bir yöntem.İnternette videolarını görüyorum sanırım adı carp rig yani tek iğneli sazan avcılığında kullanılıyor bu yöntem için özel misina kurşun veya iğne mi gerek bunun hakkında bana bilgi verirseniz sevinirimGulumse
Bir örnek
[Resim: rig.jpg]
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
bu konu epeyce uzun ve karışık bir konu..Sazan balığı avlanma yöntemleri son on yılda önemli ölçüde değişti.RİG kule demek. Sazan kuleleri kanca yem ve bunların özellikleri ile iğer kullanılan malzemelerden yapılmış özel sıralama şekilleri olarak açıklanabilir.. ve kişelre göre yüzlerce şekil olabilir.çok içene girersen bu işin seni sazan avından soğutma ihtimali bile vardır. Siyirdimavrupalıların buluşları olan bu avlanma yöntemleri türkiyede bazı kurnazlar tarafından alıntı olduğu bile yazılmadan kendi buluşları gibi insanlarada anlatılmaktadır.o insanlarda keriz yerine konan insanlar tarafından usta falan filan denerek anılmaktadır. vakit olursa avrupadaki sitelerden araklama yaparak ileriki zamanlarda ayrıntılı şekilde anlatılabilirim umarım değerli kardeşimSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:bu konu epeyce uzun ve karışık bir konu..Sazan balığı avlanma yöntemleri son on yılda önemli ölçüde değişti.RİG kule demek. Sazan kuleleri kanca yem ve bunların özellikleri ile iğer kullanılan malzemelerden yapılmış özel sıralama şekilleri olarak açıklanabilir.. ve kişelre göre yüzlerce şekil olabilir.çok içene girersen bu işin seni sazan avından soğutma ihtimali bile vardır. Siyirdimavrupalıların buluşları olan bu avlanma yöntemleri türkiyede bazı kurnazlar tarafından alıntı olduğu bile yazılmadan kendi buluşları gibi insanlarada anlatılmaktadır.o insanlarda keriz yerine konan insanlar tarafından usta falan filan denerek anılmaktadır. vakit olursa avrupadaki sitelerden araklama yaparak ileriki zamanlarda ayrıntılı şekilde anlatılabilirim umarım değerli kardeşimSiyirdim
Sağolun76
Kaçan balık büyük olur.
Bul
şimdi otur bekle muhammetcim.arap abicin konuyu iş edinmiş gibi görünüyor.bak sana ne bilgiler döner şimdi.ikinizede teşekkürler.konuyu merakla takip edeceğim.AlkisSmile
Bul
Muhammed ben bu işin içine girdim, aylar geçti içinden çıkamadım. Basit gibi görünse de fazlasıyla teferruatlı.
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Muhammed ben bu işin içine girdim, aylar geçti içinden çıkamadım. Basit gibi görünse de fazlasıyla teferruatlı.
Pekala tamam.Gulumse76
Kaçan balık büyük olur.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Acemi balikçilara yardim edicek abimiz var mi ? :) emresacak1994 15 2,300 19-04-2016, 20:46
Son Yorum: Lapsetur
  Kıyı balıkçılığı hakkında yardım Amedra 9 1,286 20-06-2015, 14:12
Son Yorum: Amedra
  Tasarım Konusunda Acil Yardım trenchtown 14 2,505 16-01-2015, 00:32
Son Yorum: DeLi_KuRT
  Mersinden yardım edecekler var mı ? hsynbyr1453 2 1,529 08-10-2014, 08:27
Son Yorum: yaser2sultan
  İlk av için yardım KaanGultek 11 3,540 20-08-2014, 17:10
Son Yorum: yaser2sultan
  Birazcık Yardım :) ehlifurkan 7 2,320 20-09-2013, 17:40
Son Yorum: oguzcanagca
  Jig için Yardım mahmutbas 2 1,094 22-08-2013, 15:44