dün akşam nihat abiyle küçükyalıda buluştuk.nihat abi gelmeden biraz teke çıkardım..sağolsun nihat abide gelirken yanında 100 tane canlı teke getirmiş.herşey hazır doğru avlağımıza vardık.bu merayı çok seviyorum atmosferi bir başka sanki oksijen ve iyot kokusu daha fazla..geniş bir alan balık çeşitliliği açısındanda zengin olduğuna eminim.karagöz, levrek,eşkina,kikla,gümüş,gelincik,hani,ispari,istavrit,sardalya,iskorpit,çinekop,kalkan,zargana çok iri kefaller çok nadir mırmır alındığına şahidim..neyse biz nihat abiyle yerimizi aldık..her zamanki balık yapan kayamızın üzerine konuçlandık.nihat abiye dedim bu kaya en güzel balığı verir dedim.ama erol abi gelir gelmez kayayı gasp ettive hemen güzel bir balık çekti kikla..sonra eşkinayı çekti.bizde haliyle kıskandık dibine kadar yanaştık sabote ettik erol abinin yerini..bende balık almaya başladım tabi bu olayada nihat abi kızmaya başladı.nihat abiyle yer değiştirdim oda balık almaya başladı.1 mt sağa sola atıyorsun balık alamıyorsun öyle bir yer anlıyacağınız.herkes kısmeti kadar balığını aldı havada güzeldi ama geceye doğru rüzgar ve serinlik ısırmaya başlamıştı.23.30 da avı sonlandırdık.bu arada nihat abi(levrekçi)gelecekti son anda bizi yanlız bıraktı.levrek yakalamaya gitti.sonuç itibariyle 2 değerli abimle zevkli bir av yaptım.senenin ilk eşkinalarınıda tutmuş olduk.Allahım inşallah bize
daha güzel avlar nasip eder.saygılar sevgili dostlarım.
Ozan çok güzel bir akşam geçirdim saoğlasın sende erol abide ahmet abide. Ben sonra geri gittim oraya saat 12:30 gibi poşeti unutmuştum seni bırakıp geri donup poşetimide aldım. Bizden sonra herkes gitmiş kimse kalmamıştı.
nihatkr yazdı:Ozan çok güzel bir akşam geçirdim saoğlasın sende erol abide ahmet abide. Ben sonra geri gittim oraya saat 12:30 gibi poşeti unutmuştum seni bırakıp geri donup poşetimide aldım. Bizden sonra herkes gitmiş kimse kalmamıştı.
hadi ya ben de bakmıştım yerlere bir şey görmemiştim...oraya bir daha gitmek lazım ama erken gidip o kayayı kapmak lazım..tekeleride canlıtutmak..ahmet abiden hiç bahsetmedim yuh bana ahmet abi kızma bana sen geldin balıklarda geldi bu arada.saygılar en kısa zamanda görüşelim.bu böyle olmadı...