Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zonguldak'ta olta ile istavrit ne zaman başlar ?
Merhabalar. Zonguldak civarında kıyıdan olta ile istavrit ne zaman başlar ? havalar şu ara güneşli ve yaz havasına yakın. Hatırladığım kadarıyla mayıs ayında istavrit tutuluyordu. Ama bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarından ötürü şimdiden teşekkürler. Rast gele...Gulumse
[SIZE="5"] Avcı kırk gün taban eti, bir gün av eti yer [/SIZE]
Bul
niye illaki istavrit salihcim.karadeniz balık konusunda çeşitliliği ile bilinir.senin beklemene gerek yok ne zaman istersen ol oltanı in denize.ne allah verdiyse.rasgelsin sevgili kardeşim.Alkis
ama bu benim fikrim.tabii senin istediğin cevaplarda gelecektir.76sağlıklar.
Bul
yycolak yazdı:niye illaki istavrit salihcim.karadeniz balık konusunda çeşitliliği ile bilinir.senin beklemene gerek yok ne zaman istersen ol oltanı in denize.ne allah verdiyse.rasgelsin sevgili kardeşim.Alkis
ama bu benim fikrim.tabii senin istediğin cevaplarda gelecektir.76sağlıklar.

Çok güzel diyorsun Yalçın abi, ama şu an kıyıdan olta ile balık mevsimi mi, hangi balık çıkar bilmiyorum Gulumse Boş boş at çek yaparsak deli diye gülmesinler sonra SiyirdimSiyirdim
Bul
salih zonguşdakta neler olur bilemiyorum ama artık marmaradada başlaması lazım sanırım su 2-3 derece daha ısındamı başlar artık.
Bul
LeVrEkCi yazdı:salih zonguşdakta neler olur bilemiyorum ama artık marmaradada başlaması lazım sanırım su 2-3 derece daha ısındamı başlar artık.

Peki abi, su sıcaklığının 13 c civarlarında olmasıyla başlıyor diye duymuştum ama deniz balıkçılığında amatör olduğum için bilmiyorum tam olarak. Ama siteden bu konuda fikirler almakta fayda var. Teşekkürler Smile
Bul
bak işte onu bende bilmiyorum salihcim.egede kıyı balıkçıları hayatından pek memnun değil.kış başında su soğusun balık gelir diyorlardı,hala bekliyoruz.şimdide su ısınsın deniyor.ben anlamadım bu işi.Siyirdimgerçek olan balık kıt,ondan verimsiz geçiyor avlar herhalde.Gulumse
Bul
expert0540 yazdı:Peki abi, su sıcaklığının 13 c civarlarında olmasıyla başlıyor diye duymuştum ama deniz balıkçılığında amatör olduğum için bilmiyorum tam olarak. Ama siteden bu konuda fikirler almakta fayda var. Teşekkürler Smile

Salih, benim Zonguldak bilgim yok ama Trabzon da mayıs ayı başlarında yemli barbun ve mezgit almaya başlıyorduk mayıs ortaları ise çapari ile istavrit tutuyorduk ama bunun hava ve su sıcaklığına bağlı olduğunu biliyorsun Wink.

Sende benim taktiği izle Smile sana kimse deli demesin istiyorsan 2-3 günde bir oltacıları (diğer delileri) izle ve balık tutmaya başlamışlarsa sende atmaya başla Siyirdim
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Salih, benim Zonguldak bilgim yok ama Trabzon da mayıs ayı başlarında yemli barbun ve mezgit almaya başlıyorduk mayıs ortaları ise çapari ile istavrit tutuyorduk ama bunun hava ve su sıcaklığına bağlı olduğunu biliyorsun Wink.

Sende benim taktiği izle Smile sana kimse deli demesin istiyorsan 2-3 günde bir oltacıları (diğer delileri) izle ve balık tutmaya başlamışlarsa sende atmaya başla Siyirdim

Sağolasın abi, dün değil evvelsi gün çarşıya çıktığımda av bayiine uğrayıp ona bizzat sordum, malzeme satışı yaptığı için o iyi bilir Smile Önümüzdeki haftaya çıkmaya başlar dedi, iple çekiyorum artık SmileGulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Spin Olta ile LRF av olur mu? mandrake 21 1,492 27-09-2016, 12:09
Son Yorum: rusan
  Zonguldak daki Amatörlere... HK-18 10 3,297 22-10-2014, 20:00
Son Yorum: HK-18
  Ankaralı Amatör İçin Olta-Makine Tavsiyesi beginner 1 1,022 18-09-2012, 09:42
Son Yorum: LeVrEkCi
  bir olta takımı toplamak istiyorum bilgi abilerimden yardım bekliyorum sss45 17 3,686 10-08-2012, 17:01
Son Yorum: sss45
  yeni başlayan için olta nrcnft 28 3,503 16-01-2012, 01:51
Son Yorum: nrcnft
  Olta Takım Siparişimi Verdim ve Birkaç Soru akon 11 2,278 01-01-2012, 15:31
Son Yorum: YaKaMoZ
  Levrek Olta Düzenegi kurusogan 21 12,134 29-04-2011, 11:39
Son Yorum: yycolak
  olta takımı BABUÇ 5 2,137 29-09-2009, 12:42
Son Yorum: u_boy
  olta almak istiyorum Kutay 5 3,033 08-09-2008, 14:11
Son Yorum: Kutay
  OLTA SEÇİMİ toros94 2 2,217 31-07-2007, 12:51