Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeni başlayan için olta
arkadaşlar daha önce hiç olta kullanmadım. Ancak balık avlamak istiyorum neler alamam lazım tavsiye ettiğiniz internet sitesinden de alabilirim. İzmir karşıayak iskelesinden avlıcam geçen baktığımda adamlar sahte yem ile mürekkep balığı avladıklarını söylediler ona göre tavsiye ederseniz sanırım avlanacak av cinsine göre yem atılıyormuş yardımlarını acil beklyorum 20 gün izmirdeyim balık avlamadan gitmeyimSmile
Bul
mert bu sorunun cevabını izmirli arkadaşlar vereceklerdir,bugün akşama kadar konu cevaplanmış olur diye düşünüyorum,özellikle kıyı avında çok iyi olan izmirli dostların bilgilerini değerlendir derim.rastgele.
Bul
eyvallah Nihat hocam bir an öne verirlerse bende alırım 5 10 gün avlanırım. kargo gelmeside sürecek çünkü. inşallah verirler bakalım.
Bul
nrcnft yazdı:eyvallah Nihat hocam bir an öne verirlerse bende alırım 5 10 gün avlanırım. kargo gelmeside sürecek çünkü. inşallah verirler bakalım.

Ben senin yerinde olsam. Olta malzemeleri satan dükkana gider ben şu balığı tutacam ama malzemem yok almak istiyorum derim. bütçemde şu derim. Sanırım sana yardım edeceklerdir.

Buradan yardım elbette ederler. Ama en sağlıklısı yerinden destek almaktır diye düşünüyorum. Elbette adamın satmak için uğraşacağıda malumdur. Ama bir kamış makine, birkaç sahte, silikonu kalamar zokası ve rapalası birkaç hazır takım başlangıç için yeterli olur diye düşünüyorum.

yinede 18 den sonra daha çok yazan olacaktır.
Bul
karşıyaka iskeleden avlanmak yasak.sen tam olarak nerede avlanmak istiyorsun mertcim.ona göre tavsiyede bulunmaya çalışalım.76
Bul
Valla o iskelenin orlarda avlanan insanlar gördüm hatta bir adam balık tuttu cinsini sordum mürekkep balığı dedi. Baya var avlanan. karşıyaka iskelesinin o civarlarda atanların yanın da atacam işte. dediğiniz dükkana gideceğim ama karşıyaka pahalı olur dediler bende netten alayım dedim. e adam bilmediğimi anlarsa pahalı söyler birde o var
Bul
nrcnft yazdı:Valla o iskelenin orlarda avlanan insanlar gördüm hatta bir adam balık tuttu cinsini sordum mürekkep balığı dedi. Baya var avlanan. karşıyaka iskelesinin o civarlarda atanların yanın da atacam işte. dediğiniz dükkana gideceğim ama karşıyaka pahalı olur dediler bende netten alayım dedim. e adam bilmediğimi anlarsa pahalı söyler birde o var

mert almış olduklar süpye kalamar takımı aldınmı yeterli olur ucuz 5tl .
Bul
Mert hoşgeldin iyi paylaşımlar dilerim. Sözünü ettiğin avlak yerleri hem sitemizde hem de sağlık olarak uygun değil hiç tavsiye etmem. Kıyı avcılığı yapan arkadaşlarımız sana önerilerde bulunacaklardır. Sen bu arada sitemizi iyice dolaş ve bu konudaki açılmış konuları incelersen başlangıç için yeterli olucak ve zamanla bu satırlardan keyifli avlarını paylaşacaksın.76
Bul
mert kardeşim sirkülerde derki uçkuyular vapur iskelesiyle bostanlı vapur iskelesinin iç kısmında kalan kısmında balık avlamak yasak bu bölge dışında kalan kısmından avlana bilirsin burda mürekep balığı avlamak için maket tabir edilen sahteyle (fiatı 5 veya 10 TL geçmez) at çek yaparak avlana bilirisin sana rasgeleSeerfSeerf
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
tamam yasak olmayan yerde avlanırım o kolay da neyle at çek yapacam benSmile bir kamış ve makara almıcakmıyımSmile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sazan Avı için yemleme tekniği tatar1301 5 810 26-10-2016, 08:02
Son Yorum: rusan
  Yeni konu açamama sorunu uerol67 1 588 05-10-2016, 09:28
Son Yorum: uerol67
  Spin Olta ile LRF av olur mu? mandrake 21 1,802 27-09-2016, 12:09
Son Yorum: rusan
  Balik avciliğina yeni başladim yeni türler öğrenmek istiyorum. akarstk 4 858 29-06-2016, 09:30
Son Yorum: yaser2sultan
  Jig avı için görüşleriniz?? çömez 3 893 01-02-2016, 00:58
Son Yorum: LeVrEkCi
  Yeni Amator Balikci Mert3414 16 1,821 07-11-2015, 09:13
Son Yorum: bucalıfikret
  İlk av için yardım KaanGultek 11 3,692 20-08-2014, 17:10
Son Yorum: yaser2sultan
  2004 model johnson 4 zamanlı 9.9 hp motor için kullanma klavuzu ihtiyacı ANTALYALI07 16 3,162 20-01-2014, 09:24
Son Yorum: orhanekmekci
  Jig için Yardım mahmutbas 2 1,154 22-08-2013, 15:44
Son Yorum: mahmutbas
  Boğaz için kamış + makine yardımı. Dumbass 16 3,907 20-05-2013, 20:04
Son Yorum: kaya balığı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi