Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Olta Takım Siparişimi Verdim ve Birkaç Soru
Merhaba arkadaşlar sonunda sizlerinde yardımları ile kıyıdan kullanmak için surf takımımın siparişini verdim. Açıkçası çok uygun fiyata aldıgımı düşünüyorum.

Lineaeffe spirit surf kamış 3.90m bunu alacağım. 85 TL Hediye çeki ile 55 TL ye geldi
Okuma Safina Noir 55 Makine 85 TL Hediye çeki ile yine 55 TL ye geldi
bunların yanında misine olarakta Lineaeffe'nin 0.35mm olan görünmez misinesinden aldım.

Hepsi bana 120 TL ye mal oldu. İnşallah iyi bir şey yapmışımdır bunları alarak.

Sormak istediğim acaba bu takımla kalamar zokası takıp kalamar avlayabilirmiyim?
Birde normal kıyıdan çupra, gümüş vb gibi balıklar tutmak istiyorum bunun için hangi iğnelerden kullanmalıyım kaç gr lık kurşun takmalıyım yani nasıl bir sistem yapmalıyım ?

Biliyorum yeni üyeyim ve çok fazla soru soruyorum inşallah bıktırmıyorumdur sizleri
Bul
fikri olan Sad
Bul
Onur kıyı balıkçılığı yapan arkadaşlarımz mutlaka yanıtlayacaklardır. Sen daha önce dediğim gibi sitemizi dolaşmaya devam et bak çok güzel bilgilerle buluşacaksın76 Bulunduğun şehir ülkemizin en özel şehirlerinden biri. İnşallah bir gün o topraklara gelmek nasip olur. Çok yakınlarna kadar gelmeme rağmen nasip olmamıştıSmile
Bul
ALTAYLI yazdı:Onur kıyı balıkçılığı yapan arkadaşlarımz mutlaka yanıtlayacaklardır. Sen daha önce dediğim gibi sitemizi dolaşmaya devam et bak çok güzel bilgilerle buluşacaksın76 Bulunduğun şehir ülkemizin en özel şehirlerinden biri. İnşallah bir gün o topraklara gelmek nasip olur. Çok yakınlarna kadar gelmeme rağmen nasip olmamıştıSmile

Abicim öncelikle çok çok geçmiş olsun. Gerçi taşlar yavaş yavaş yol alıp gidiyorlarmış gözün aydın Smile

Herzaman beklerim buralara çok güzeldir İskenderun gerçi eskiye göre balık durumu baya bir düştü herkes şikayetçi bu aralar. Abi bol bol geziyorum siteyi yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Ama açıkçası böyle güzel bir forumun çok daha aktif olması lazım diye düşünüyorum . Bir şekilde canlandırmak lazım aslında buraları.
Bul
akon yazdı:Abicim öncelikle çok çok geçmiş olsun. Gerçi taşlar yavaş yavaş yol alıp gidiyorlarmış gözün aydın Smile

Herzaman beklerim buralara çok güzeldir İskenderun gerçi eskiye göre balık durumu baya bir düştü herkes şikayetçi bu aralar. Abi bol bol geziyorum siteyi yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Ama açıkçası böyle güzel bir forumun çok daha aktif olması lazım diye düşünüyorum . Bir şekilde canlandırmak lazım aslında buraları.
Onur canlandırmak derken ? Bana göre buradaki canlılık paylaşımlardaki samimiyet ve peylaşılanlar. Emin ol bizler yaptığımız avdan çok yaşamı paylaşıyoruzAlkis Bir önerin varsa bekliyoruz76
Bul
Abi canlandırmak derken daha çok aktif üye ve yeni konular anlamında söyledim. Heleki bazı çok yararlı konular çok gerilerde kalmış ben tek tek onları okuyacağım bu gece. Kendi çapımda 1-2 web sitem var onlardada burayı tanıtacağım. Belki benim de bir faydam olur.
Bul
3.90 kamışla teknede zorlanırsın , 1.60 yada 1.80 likle daha kolay olur , naçizane
Bul
Sanırım yanlış anlaşılma oldu . Tekneden balık tutma şansım yok zaten tamamen kıyıdan avlanacağım arkadaşlar.
Bul
Aldığın olta takımlarını güle güle kullan OnurGulumsekamışın atarı kadar kurşun takabilirsin.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
yeni takımlarını güzel avlarda kullan onur. kamışın atarı ne kadarsa ona uygun kurşun takmak doğru olur. surf kamışlar ileri atışlar için atçek avlarda kullanılıyor diye biliyorum, dip oltası için uygunmudur bilemiyorum.keyifli avlara rastgele.Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Takım önerisi sellkan 8 994 28-12-2016, 18:35
Son Yorum: bucalıfikret
  Spin Olta ile LRF av olur mu? mandrake 21 1,492 27-09-2016, 12:09
Son Yorum: rusan
  dip takımları ile ilgili bir husus; takım dipte yatıyor (mu?) haseremarket 5 1,374 02-05-2016, 16:02
Son Yorum: haseremarket
  Eşkina Avı Takım Önerileri sefer 9 1,464 18-04-2014, 10:40
Son Yorum: sefer
  Zokalı Takım... Gkmn34 8 1,691 01-12-2012, 19:55
Son Yorum: SpinAvcısı
  Ankaralı Amatör İçin Olta-Makine Tavsiyesi beginner 1 1,022 18-09-2012, 09:42
Son Yorum: LeVrEkCi
  bir olta takımı toplamak istiyorum bilgi abilerimden yardım bekliyorum sss45 17 3,686 10-08-2012, 17:01
Son Yorum: sss45
  Zonguldak'ta olta ile istavrit ne zaman başlar ? expert0540 7 4,029 18-04-2012, 18:24
Son Yorum: expert0540
  yeni başlayan için olta nrcnft 28 3,503 16-01-2012, 01:51
Son Yorum: nrcnft
  Levrek Olta Düzenegi kurusogan 21 12,134 29-04-2011, 11:39
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi