Yorumları: 35
Konuları: 5
Merhaba arkadaşlar sonunda sizlerinde yardımları ile kıyıdan kullanmak için surf takımımın siparişini verdim. Açıkçası çok uygun fiyata aldıgımı düşünüyorum.
Lineaeffe spirit surf kamış 3.90m bunu alacağım. 85 TL Hediye çeki ile 55 TL ye geldi
Okuma Safina Noir 55 Makine 85 TL Hediye çeki ile yine 55 TL ye geldi
bunların yanında misine olarakta Lineaeffe'nin 0.35mm olan görünmez misinesinden aldım.
Hepsi bana 120 TL ye mal oldu. İnşallah iyi bir şey yapmışımdır bunları alarak.
Sormak istediğim acaba bu takımla kalamar zokası takıp kalamar avlayabilirmiyim?
Birde normal kıyıdan çupra, gümüş vb gibi balıklar tutmak istiyorum bunun için hangi iğnelerden kullanmalıyım kaç gr lık kurşun takmalıyım yani nasıl bir sistem yapmalıyım ?
Biliyorum yeni üyeyim ve çok fazla soru soruyorum inşallah bıktırmıyorumdur sizleri
fikri olan
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Onur kıyı balıkçılığı yapan arkadaşlarımz mutlaka yanıtlayacaklardır. Sen daha önce dediğim gibi sitemizi dolaşmaya devam et bak çok güzel bilgilerle buluşacaksın
![76 76](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/1/76.gif)
Bulunduğun şehir ülkemizin en özel şehirlerinden biri. İnşallah bir gün o topraklara gelmek nasip olur. Çok yakınlarna kadar gelmeme rağmen nasip olmamıştı
ALTAYLI yazdı:Onur kıyı balıkçılığı yapan arkadaşlarımz mutlaka yanıtlayacaklardır. Sen daha önce dediğim gibi sitemizi dolaşmaya devam et bak çok güzel bilgilerle buluşacaksın
Bulunduğun şehir ülkemizin en özel şehirlerinden biri. İnşallah bir gün o topraklara gelmek nasip olur. Çok yakınlarna kadar gelmeme rağmen nasip olmamıştı![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/smile.gif)
Abicim öncelikle çok çok geçmiş olsun. Gerçi taşlar yavaş yavaş yol alıp gidiyorlarmış gözün aydın
Herzaman beklerim buralara çok güzeldir İskenderun gerçi eskiye göre balık durumu baya bir düştü herkes şikayetçi bu aralar. Abi bol bol geziyorum siteyi yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Ama açıkçası böyle güzel bir forumun çok daha aktif olması lazım diye düşünüyorum . Bir şekilde canlandırmak lazım aslında buraları.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
akon yazdı:Abicim öncelikle çok çok geçmiş olsun. Gerçi taşlar yavaş yavaş yol alıp gidiyorlarmış gözün aydın
Herzaman beklerim buralara çok güzeldir İskenderun gerçi eskiye göre balık durumu baya bir düştü herkes şikayetçi bu aralar. Abi bol bol geziyorum siteyi yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Ama açıkçası böyle güzel bir forumun çok daha aktif olması lazım diye düşünüyorum . Bir şekilde canlandırmak lazım aslında buraları.
Onur canlandırmak derken ? Bana göre buradaki canlılık paylaşımlardaki samimiyet ve peylaşılanlar. Emin ol bizler yaptığımız avdan çok yaşamı paylaşıyoruz
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
Bir önerin varsa bekliyoruz
Abi canlandırmak derken daha çok aktif üye ve yeni konular anlamında söyledim. Heleki bazı çok yararlı konular çok gerilerde kalmış ben tek tek onları okuyacağım bu gece. Kendi çapımda 1-2 web sitem var onlardada burayı tanıtacağım. Belki benim de bir faydam olur.
Yorumları: 1,011
Konuları: 12
3.90 kamışla teknede zorlanırsın , 1.60 yada 1.80 likle daha kolay olur , naçizane
Sanırım yanlış anlaşılma oldu . Tekneden balık tutma şansım yok zaten tamamen kıyıdan avlanacağım arkadaşlar.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Aldığın olta takımlarını güle güle kullan Onur
![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
kamışın atarı kadar kurşun takabilirsin.Rastgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
yeni takımlarını güzel avlarda kullan onur. kamışın atarı ne kadarsa ona uygun kurşun takmak doğru olur. surf kamışlar ileri atışlar için atçek avlarda kullanılıyor diye biliyorum, dip oltası için uygunmudur bilemiyorum.keyifli avlara rastgele.
balığa hasret yaşamak zor