Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Cep telefonlarına Turkcell'den geldiği iddia edilen bir mesaj bir çok kişinin canını yaktı.
Turkcell'den gönderildiği iddia edilen mesaj da şöyle deniliyor.
"TURKCELL'den 2. Bahar kampanyası. Bu mesajı 1 saat içinde 25 kişiye gönder anında 250 kontör kazan. 5 mesajdan sonrası bedava. Daha çok gönder daha çok kazan"
Bu mesaj, yeni bir kampanya başladığını zanneden aboneler arasında hızla yayılıyor. Ancak Turkcell yetkilileri böyle bir kampanyaları bulunmadığı söylüyor. Zaten Turkcell'in resmi sitesinden yaplımış bir duyuru da yok.
Bugün Bana böyle bir mesaj geldi ve bende böyle bir hataya düştüm 25 kişiye gönderdim ben kandım siz kanmayın bari
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
yok sakın yani böyle şeyler mail yoluylada oluyor yok ben de inanmıyordum oldu filan saçma sapan şeyler geliyor direk siliyorum böyle mesajları..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Eh Harun ne isin olur senin böyle seylerle. Neyse geçmis olsun. Sen de benim gibi yap hiç böyle seylerle ilgilenme. Uyar1n için tesekkürler. Bu arada 0zmir'e bekliyoruz ha gayret
Yorumları: 527
Konuları: 7
mesaj banada geldi ama ilgilenmedim saol abi bilgilendirdigin icin,,,,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Yorumları: 209
Konuları: 14
tesadüfün böylesi olamaz :bilgisayarı açtım siteye girdim baktım harun abim bu mesaja dikkat diye bir konu açmış o sırada telefona mesaj geldi kalktım telefonu aldım mesajı okudum faturalı hat olduğu için ilgilenmedim ve harun abi yazdığın mesajın aynısı gönderen benim hala oğlu telefon açtım ve sordum kaç kişiye daha gönderdin diye ben size söylemeyim gülersiniz valla bir mesaj bukadar hızlımı yayılır sonra anlattım durumu anladı
![Happy Happy](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/happy.gif)
![Happy Happy](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/happy.gif)
yaptığı?????
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
he he he banada geldi bugün ama benim de hat faturalı ilgilenemedim harun saol desenize uyanığın biri kafa yaptı herhalde gsm operatorü kontorden parayı vurdu bi günde
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yaw bi oturup haberlere baksaydım önce kafadan ön sayfada haberi varmış birisi bu haberi buraya koymuş olsaydı yine düşmeyecektim bu tuzaga neyse ettik bir kere
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
oo harun haşgeldin
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Hoş geldim dimi yaw gitmedimki geliim saat 3ü geçmiş yatmak lazım artık
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
harun abi bilgilendirme için çok teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>