Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
muhteşem yayın avından avlanma sahneleri izlemenizi tavsiye ederim dostlar
http://xvella.free.fr/photos/photo-eng.p...u=1&cntp=1
Bul
paylaşım için teşekkürler güzel görüntüler.Darısı kamil abinin başınaaaaaaaaaaa.
Bul
ister inanın ister inanmayın böyle bir tane şarkışlada varda çekemiyoruz sicim ipi bile koparıp gitmiş bizde kaçırdık aynı balığı pet şişenin metrelerce havada gördük sadece o hala oralarda fink atıyor bi yakalasam ben ona yapacağımı biliyomda yakalayamadık işte napalım
Bul
Hangi bölgede rast geldin Kamil abi bende kasnaklı oltamdan1.20'lik misinayı taşlara sürterek kopardı.Yay gibi kıvırmış misinayı halen hatıra olsun diye saklarım.Gece oltaları sıraladıydım sabah gittim ki kopmuş.
Bul
işallah yakalarsınızda bizde görme zevkine varırız arkadaşlar gerçekden bu yayın balıgı karanlık diplerin efendisi......esrarengiz bir balık.....selametle rastgele....
Bul
köksal sen uyu yayın bu bir oltaya vurdummu neler yaşatır bimez gibi gidip yatmak neyine şaka bir tarafa delikli kayanın altındaki yer çağlağın hemen üstü ama oraya bırakma bırakabiliyoruz botla ama oltalarımızı hiç ediyor meret
Bul
kamil abi seneye izinde yakala şu balığıda sitemize resmini koy obalıkla ancak sen başedebilirsin yakalayınca benide çağırda şiş, çorba,kızartma olarak bizde faydanalalım.
Bul
olmazzzzz hepsini tek başıma ben yiyecem hehehe bi yakalasam dedimya ben ona yapacağımı biliyom ceza olsun ona diye siteye ikram edecemde demek yetmiyor önce yakalayım bide sonrası kolay
Bul
inşallah yakalarsın abi tamam balığın hepsini sen ye ama bizede pişirdiğin zaman tabakta resmini çek gönderde bizde sebeblenelim.
Bul
O dediğin yeri biliyorumabi bir gece bende gittim orada suda sanki yabani bir hayvan yıkanıyormuş gibi sudan sesler çıktı korktum oltaları topladım gece 12'de evimin yolunu tuttum yanımdakilerde ürperdi.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sakarya'da Yayın; murki 14 2,768 22-12-2008, 10:47
Son Yorum: Uzun_ahmet
  böyle avlanma tekniği görmedim ya siz hurriyet 14 3,520 17-07-2008, 11:43
Son Yorum: adembaba
  Muhteşem Bir Film tatarozkan 9 3,327 19-12-2007, 18:06
Son Yorum: boranmursel
  yabancı av vıdeosu.dev yayın ve sazanlar blue_zaire 0 1,950 25-09-2007, 18:15
Son Yorum: blue_zaire
  186 kg olduğu söylenen yayın (linki ekledim) yıldırıms74 20 5,074 10-06-2007, 11:53
Son Yorum: Marjan
  Yayın*sazan* ve acayip bir tür sazan SerenaY66 7 3,047 17-12-2006, 07:58
Son Yorum: 03afyok
  Yayın Yakalndı (Video) Lapsetur 7 3,720 09-11-2006, 11:53
Son Yorum: Köksal

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi