Sevgili Mehmet abiciğim (Lakerda) selam ve saygılarımı sunarım. Siteye bir video ekleyemedim. Tüm tariflerini uyguladığım halde bir türlü beceremedim. Umarım Sakarya nehrinden çıkarmış bulunduğum 2835 gramlık yayın videosunu ekleyebilmişimdir.
Sakarya'da Yayın;
|
20-12-2008, 16:42
orhanekmekci yazdı:Murat yüklediğin videoyu sen seyredebiliyormusun.Orhan abi yüzüme gözüme bulaştırdım. Ne yazıkkı becerememişim. olmuyor, olmuyor.
20-12-2008, 17:00
murkican yazdı:Orhan abi yüzüme gözüme bulaştırdım. Ne yazıkkı becerememişim. olmuyor, olmuyor.Sıkma canını Muradım,ben fotoları bile zor yüklüyorum.Rasgele. ![]() ![]()
Bornova - izmir
20-12-2008, 17:20
murkican yazdı:Sevgili Mehmet abiciğim (Lakerda) selam ve saygılarımı sunarım. Siteye bir video ekleyemedim. Tüm tariflerini uyguladığım halde bir türlü beceremedim. Umarım Sakarya nehrinden çıkarmış bulunduğum 2835 gramlık yayın videosunu ekleyebilmişimdir.A.S.Murat, eğer videonu google'a yüklediysen işi gayet iyi becermişsin demektir.Siteye yükleme işi hiç bir şey değil.Video google'da ise linkini verirmisin yardımcı olayım..
20-12-2008, 17:40
Lakerda yazdı:A.S.Murat, eğer videonu google'a yüklediysen işi gayet iyi becermişsin demektir.Siteye yükleme işi hiç bir şey değil.Video google'da ise linkini verirmisin yardımcı olayım..Mehmet abi google ya yükleyemedim ki, senin tarifindeki gibi G (google) çıkmıyor. Direk bilgisayardan yüklemeye çalıştım.
Murat bilgisayarındaki bir videoyu hiçbir şekilde foruma yükleyemezsin.Yükleme işini video paylaşım sitelerindeki link kodunu kullanarak yapabiliyoruz.O da sadece YouTube ve video.google sitelerinden yapılabiliyor.Bunların haricindeki videolar için sadece link verebiliyoruz.YouTube Türkiye'de yasaklı olduğundan şimdilik videolarımızı www.video.google.com'a yüklemeliyiz.Oradan da foruma yükleyeceğiz.Bunun için de adım adım resimli anlatımlar var forumda..
20-12-2008, 17:56
Lakerda yazdı:Murat bilgisayarındaki bir videoyu hiçbir şekilde foruma yükleyemezsin.Yükleme işini video paylaşım sitelerindeki link kodunu kullanarak yapabiliyoruz.O da sadece YouTube ve video.google sitelerinden yapılabiliyor.Bunların haricindeki videolar için sadece link verebiliyoruz.YouTube Türkiye'de yasaklı olduğundan şimdilik videolarımızı www.video.google.com'a yüklemeliyiz.Bunu için de benim adım adım resimli anlatımlar var forumda..Abi teşekkürler, bunun üzerine müsait zamanda çalışma yapacağım. Anlaşılan şu an beceremeyeceğim. Saygılar.
21-12-2008, 00:11
muratım bende beceremiyordum video yüklemesini sevgili mehmet abimin (lakerda) sayesinde becerebildim yapmadan önce kağıda yaz yapacaklarını gerisi kendiliğinden gelir rast gele .
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
21-12-2008, 04:52
murat yayın aldın ha bari resim gönderseydin
![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET ********** |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sakarya Mollaköyde Turna; | murki | 24 | 4,330 |
07-03-2009, 01:37 Son Yorum: adem77 |
|
yabancı av vıdeosu.dev yayın ve sazanlar | blue_zaire | 0 | 1,950 |
25-09-2007, 18:15 Son Yorum: blue_zaire |
|
186 kg olduğu söylenen yayın (linki ekledim) | yıldırıms74 | 20 | 5,076 |
10-06-2007, 11:53 Son Yorum: Marjan |
|
Yayın*sazan* ve acayip bir tür sazan | SerenaY66 | 7 | 3,048 |
17-12-2006, 07:58 Son Yorum: 03afyok |
|
muhteşem yayın avından avlanma sahneleri izlemenizi tavsiye ederim dostlar | AVCI | 17 | 3,914 |
12-11-2006, 00:27 Son Yorum: GÖKSEN |
|
Yayın Yakalndı (Video) | Lapsetur | 7 | 3,720 |
09-11-2006, 11:53 Son Yorum: Köksal |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi