Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sakarya'da Yayın;
Sevgili Mehmet abiciğim (Lakerda) selam ve saygılarımı sunarım. Siteye bir video ekleyemedim. Tüm tariflerini uyguladığım halde bir türlü beceremedim. Umarım Sakarya nehrinden çıkarmış bulunduğum 2835 gramlık yayın videosunu ekleyebilmişimdir.
Bul
Murat yüklediğin videoyu sen seyredebiliyormusun.Gulumserasgele.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Murat yüklediğin videoyu sen seyredebiliyormusun.Gulumserasgele.
Orhan abi yüzüme gözüme bulaştırdım. Ne yazıkkı becerememişim. olmuyor, olmuyor.
Bul
murkican yazdı:Orhan abi yüzüme gözüme bulaştırdım. Ne yazıkkı becerememişim. olmuyor, olmuyor.
Sıkma canını Muradım,ben fotoları bile zor yüklüyorum.Rasgele.AlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
murkican yazdı:Sevgili Mehmet abiciğim (Lakerda) selam ve saygılarımı sunarım. Siteye bir video ekleyemedim. Tüm tariflerini uyguladığım halde bir türlü beceremedim. Umarım Sakarya nehrinden çıkarmış bulunduğum 2835 gramlık yayın videosunu ekleyebilmişimdir.
A.S.Murat, eğer videonu google'a yüklediysen işi gayet iyi becermişsin demektir.Siteye yükleme işi hiç bir şey değil.Video google'da ise linkini verirmisin yardımcı olayım..
Bul
Lakerda yazdı:A.S.Murat, eğer videonu google'a yüklediysen işi gayet iyi becermişsin demektir.Siteye yükleme işi hiç bir şey değil.Video google'da ise linkini verirmisin yardımcı olayım..
Mehmet abi google ya yükleyemedim ki, senin tarifindeki gibi G (google) çıkmıyor. Direk bilgisayardan yüklemeye çalıştım.
Bul
Murat bilgisayarındaki bir videoyu hiçbir şekilde foruma yükleyemezsin.Yükleme işini video paylaşım sitelerindeki link kodunu kullanarak yapabiliyoruz.O da sadece YouTube ve video.google sitelerinden yapılabiliyor.Bunların haricindeki videolar için sadece link verebiliyoruz.YouTube Türkiye'de yasaklı olduğundan şimdilik videolarımızı www.video.google.com'a yüklemeliyiz.Oradan da foruma yükleyeceğiz.Bunun için de adım adım resimli anlatımlar var forumda..
Bul
Lakerda yazdı:Murat bilgisayarındaki bir videoyu hiçbir şekilde foruma yükleyemezsin.Yükleme işini video paylaşım sitelerindeki link kodunu kullanarak yapabiliyoruz.O da sadece YouTube ve video.google sitelerinden yapılabiliyor.Bunların haricindeki videolar için sadece link verebiliyoruz.YouTube Türkiye'de yasaklı olduğundan şimdilik videolarımızı www.video.google.com'a yüklemeliyiz.Bunu için de benim adım adım resimli anlatımlar var forumda..
Abi teşekkürler, bunun üzerine müsait zamanda çalışma yapacağım. Anlaşılan şu an beceremeyeceğim. Saygılar.
Bul
muratım bende beceremiyordum video yüklemesini sevgili mehmet abimin (lakerda) sayesinde becerebildim yapmadan önce kağıda yaz yapacaklarını gerisi kendiliğinden gelir rast gele .
Bul
murat yayın aldın ha bari resim gönderseydin SiyirdimBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sakarya Mollaköyde Turna; murki 24 4,330 07-03-2009, 01:37
Son Yorum: adem77
  yabancı av vıdeosu.dev yayın ve sazanlar blue_zaire 0 1,950 25-09-2007, 18:15
Son Yorum: blue_zaire
  186 kg olduğu söylenen yayın (linki ekledim) yıldırıms74 20 5,076 10-06-2007, 11:53
Son Yorum: Marjan
  Yayın*sazan* ve acayip bir tür sazan SerenaY66 7 3,048 17-12-2006, 07:58
Son Yorum: 03afyok
  muhteşem yayın avından avlanma sahneleri izlemenizi tavsiye ederim dostlar AVCI 17 3,914 12-11-2006, 00:27
Son Yorum: GÖKSEN
  Yayın Yakalndı (Video) Lapsetur 7 3,720 09-11-2006, 11:53
Son Yorum: Köksal

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi