Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
böyle avlanma tekniği görmedim ya siz
akıllara zarar adamlar herhalde aşmışlar
http://www.theultimatefishingshow.com/video:hehe:
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
Bul
İlginçmiş ama gerçek olduğuna aklım yatmadı.Montaj gibi geldi bana.O balığın kılıcı elle o şekilde tutulabilir mi bilmem.Bir ara forumda bir paylaşım vardı;kılıçbalığı adamın vücudunu hacamat etmişti..Zaten balığıda avlayamadığı görülüyor.Paylaşım için teşekkürler..
Bul
Kılıç her balıkçının en büyük hayalidir her halde en azından benim için öyle. İnsanın yanında kalkan bulundurması gerekli gibi. Paylaşıma teşekkürler. RASTGELE.
Bul
o balık okadar da kolay bı balık degıldır herhelde ama yıne de ılgınc paylasıma tesekkurler.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
bencede montaj falandır kılıç o kadar kolay yakalanırmı yaww Gulumsepaylaşım için teşekkürler.
gerçekten hayatımda 1 kez olsun yakalamak isterim.
Bul
bu adam deli olmalı böyle bişey yapmak akıllı adam işi değil ,tam atlarken yukarı bakıverse balık tam şiş kebap vallaSmile
Bul
Tam bir doğasever! Bi okşamak için balığı neleri göze alıyor! (Helikopterin egzostunu da görmeyiverelim artık!)
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul
Buradan çok kereler dile getirdiğim gibi yaşamımda avlamayı en çok arzuladığım kılıç'ın bu hali bana yok devenin nalı dedirten cinsten. İlginç ne desem teşekkürler
Bul
ben diğerlerinide seyrettim üye oldum eğleniyorlar resmen ton balığına yem atıyorlar ama yemesine fırsat vermiyorlar balık deliriyorHappy
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
Bul
valla ne diyeceğimi şaşırdım.böyle bir şey olma ihtimali varsa doğrudur.ama belkide balıkta vardır bir şeyler.sersemletmiş olabilirler vs .
ya her şey çok güzelde adamı da almadan gittiler.Smile
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kılıç avı. Ama sonunu böyle istemem. ALTAYLI 46 6,420 28-01-2012, 22:32
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Balık Böyle Avlanırmı erdekli yücel 18 3,365 02-11-2009, 19:30
Son Yorum: turna
  biz de boyle avlansak? Ruhan Ozgen 18 3,418 18-12-2007, 03:23
Son Yorum: cemal hakan
  böyle bir av şekli varmı kovboy 9 2,762 25-07-2007, 17:56
Son Yorum: Lapsetur
  palamut böyle yakalanır A.Kare_Balıkçı 15 4,275 02-12-2006, 13:34
Son Yorum: serkan8181
  Burası Neresi ise bizdede böyle balik avlamak olsa :) Kiraca 4 2,103 13-11-2006, 15:57
Son Yorum: Boğaziçi
  muhteşem yayın avından avlanma sahneleri izlemenizi tavsiye ederim dostlar AVCI 17 3,911 12-11-2006, 00:27
Son Yorum: GÖKSEN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi