Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hafta Sonu Kaçamağı
Selam arkadaşlar geçen hafta pazar günü sabah iş çıkışı dört kafadar küçük bir kaçamak yaptık. avlak yeri aliağa olarak belirlendi. yemler nevaleler alınarak av yerine sabah 10 gibi ulaşıldı. yine sert esen rüzgar tüm ümidimizi kırsada neşemizden bir şey eksiltmeden av yapmaya çalıştık. güneşli fakat esen rüzgarla birlikte biraz soğuk bir günde muhabbet eşiliğinde avımızı yaptık. nemi avladık, koskaca bir güne sığdırabildiğimiz bir adet zargana bunada şükür değilmi en azından ava gittik. Siyirdimçeşitli yemlerle takımlarla denemelerimiz oldu hiç tık yok dönmemize yakın saatlerde zargana denemesi yaptık. bir adet zarganada olsa yine yüzümüz güldü şükür. bu yoğunlukta balığa gidebilmek bile benim için bir nimet gibiydi. Allah bereket versin herkese saygılar rastgele. sizler için birkaç resim yolluyorum iyi seyirler.
resimlerde sabah çayı ve öğlen yemeğimiz herzamanki gibi menemen oldu.Siyirdim
rapor biraz gecikmelide olsa geldi özür. .Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

balığa hasret yaşamak zor
Bul
dostum bahriyelim güzel muhabbetlerin yanında bir adette olsa zargana var.sizin nasibiniz bizden iyiymişSiyirdimhem benim çaydanlık szinkini döver. harika rapor içinde teşekkürler. senin resimlerin yeter. özlemişim yav iyi geldi Sefiom
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
teşekkkürler arabım bende seni özlemişim.bu zamanlarda balığa gitmek benim için nimet gibi değerli. balık olsa daha iyi olur tabi. ama kısmet değilmiş be arkadaşım başka sefere inşallah.çaydanlık işine gelince döver valla renginden korkar bizim
çaydanlık.sizdede balık yok ama harika resimler var saygılar selamlar.76
balığa hasret yaşamak zor
Bul
balık olsa tabiiki iyi olur ama sonuçta her av balıkla sonuçlanacak diye bir kural yok tutsakda tutamasakta amaç spor yapmak kafa dinlemek ki siz bunu tam anlamıyla yapmışsınız.rastgele Alkis
Bul
Alkis Bravo İsmail deniz kenarında demli çay ve bol muhabbet güzel olmuş Alkis eh tabi balıkta olsaydı çok daha güzel olurdu , inşallah bir dahaki sefere olur Smile
Avlandığınız yer Aliağın Çanakkale tarafından giriş tarafı mı ? Avlandığınız o bölgede genelde ne balıkları tutuluyor ? Rastgele 76
Bul
ismail balık olmasada sizin muhabbetiniz yeter ortamda sen olduktan sonra balık olmuş olmamış hava birdahaki havlarda bol balıklar rast gele AlkisSeerf

arabım senin caydanlık 1. liğde oynuyor ismailin 2 liğde.Siyirdim
Bul
İsmail abi, her şey çok güzelmiş AlkisSeerf dahada güzel muhabbetler sizin olsun.
Balığın olmayışı denizin çok düz oluşundan olmasın Wink.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Tek kelime ile harikasınız.Hepinizi candan kutluyorum.Balık bahane,dostluğunuz şahane.
Bul
Ortam dostluk çok süper+bir adet balık paşlaşmasını bildimi hepinize yeter teşekkürler arkadaşlar.AlkisAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
orada o ortam yeter IsmailSeerf..tabiiki cok degil..birazda balik olsa cok daha iyi olurdu ama..olsun
bir dahakine insallah...Affet
insan stres atiyor..gunluk problemlerden kaciyor..
bir dahakine bol baliklisina nsallahAffet
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hafta sonu ne yapıyoruz :) nihatkr 332 37,235 15-12-2016, 03:08
Son Yorum: yalova tatar
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,355 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Güzel bir hafta sonu... YaKaMoZ 19 2,471 20-10-2015, 10:18
Son Yorum: yaser2sultan
  24.5 2015 tahsinm çocuklarımla hafta sonu tatili tahsinmersin 24 2,572 30-05-2015, 22:33
Son Yorum: tahsinmersin
  Hafta sonu paşaları Cihan Deniz 27 4,381 20-09-2013, 16:42
Son Yorum: monawar
  Süpriz bir hafta sonu... ishak BALLICA 23 4,674 17-01-2013, 22:50
Son Yorum: bahriyeli
  Uzun Ahmet,Bahriyeli,Cihan Deniz hafta sonu avı Cihan Deniz 19 2,728 13-09-2012, 13:25
Son Yorum: Cihan Deniz
  hafta sonu sazan avı brösi 9 1,640 10-09-2012, 19:53
Son Yorum: brösi
  Hafta sonu Deniz ve Tatlı su rusan 14 2,839 22-07-2012, 14:56
Son Yorum: L'aiqLeNoiR
  Hafta sonu Kuşadasında Cihan Deniz 39 4,020 09-07-2012, 13:46
Son Yorum: Cihan Deniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi