Yorumları: 40
Konuları: 4
Yarın Çanakkale'ye gidiyorum. Orada hiç balık tutmadım. Şuan nerede, hangi takımla, ne tutulur yardımcı olursanız çok sevinirim .
DOĞAYI TÜM CANLILARLA PAYLAŞMAK ZORUNDAYIZ. PAYLAŞAMAYANLAR TAKLİT YAPMAYIN İNSAN DEĞİLSİNİZ .
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
nesemmelek yazdı:Yarın Çanakkale'ye gidiyorum. Orada hiç balık tutmadım. Şuan nerede, hangi takımla, ne tutulur yardımcı olursanız çok sevinirim .
çanakkaleden yem satan yerlerden sülünez boru kurdu mamun gibi yemlerden alıp 3 köstekli takım yapıp kıyıdan atıp beklerseniz levrek,minekop,karagöz,çupra gibi balıkları tutma şansınız var,ayrıca kıyıdan kurşunsuz at çek ile levrek ve lüfer yakalama şansınızda var.şimdiden iyi tatiller ve rastgele.
LeVrEkCi yazdı:çanakkaleden yem satan yerlerden sülünez boru kurdu mamun gibi yemlerden alıp 3 köstekli takım yapıp kıyıdan atıp beklerseniz levrek,minekop,karagöz,çupra gibi balıkları tutma şansınız var,ayrıca kıyıdan kurşunsuz at çek ile levrek ve lüfer yakalama şansınızda var.şimdiden iyi tatiller ve rastgele.
süpermiş

kurşunsuz derken sadece rapalayı mı atmayı kasttediyosunuz ?
DOĞAYI TÜM CANLILARLA PAYLAŞMAK ZORUNDAYIZ. PAYLAŞAMAYANLAR TAKLİT YAPMAYIN İNSAN DEĞİLSİNİZ .
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
nesemmelek yazdı:süpermiş
kurşunsuz derken sadece rapalayı mı atmayı kasttediyosunuz ?
evet sadece rapala at çek.
bu iş için öncelikle spin kamış ve makine lazım o zaman uzak mesafelere atçek avı yapabiliyorsunuz makineye sarılı olan misina örgü olmalı ki daha uzak mesafeye gitsin..bu atçek işinde bende yeniyim nacizane bildiklerimi paylaştım.rastgele.
LeVrEkCi yazdı:evet sadece rapala at çek.
bu iş için öncelikle spin kamış ve makine lazım o zaman uzak mesafelere atçek avı yapabiliyorsunuz makineye sarılı olan misina örgü olmalı ki daha uzak mesafeye gitsin..bu atçek işinde bende yeniyim nacizane bildiklerimi paylaştım.rastgele.
tamam çok teşekkür ederim bide orada deneyenelim bakalım neler olucak

iyi tatiller
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Umarım keyifli avlarınız olur ve buradan paylaşırsınız. İyi tatilleriniz olsun
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Kazasız-belasız iyi tatiller hocam.Bol balıklı avlar dilerim.
teşekkür ederim hepimiz güzel bir bayram geçiririz inş görüşmek üzere
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
hocam iyi tatiller arkadaşların dediği gibi çanakkalede kıyıdan yemli takımlar ile çok güzel balıklar alır sınız inşallah bizlerde paylaşımlarınızı bekliyoruz.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL