Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zargana
zargana hangi aylarda olur.bunları kendi tecrubelerinizden yaralanarak yazarmısınız.internetten araştırdım çünkü.bide şamandırayı hangi balık avında kullanabilirim
Bul
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=65

http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?f=154
Bul
arif araştırdım diyosun ve halen soruyorsun .bizim burda her zaman bulunur ama genellikle eylül ortasında başlar kasım ayına kadar devam eder şu anda boğazda bile tutan var demekki konu araştırmıyorsun.ve diğer sana gelen konularada sadece teşekkür yazaıp geçiştiriyorsun ,
şamandrayı çapari hariç her türlü oltada kullanabilirsin .istersen çaparide bile kullanabilirsin yeterki şamandranın ne işe yaradığını bil. istersen sen sormadan onuda söyleyim derinliğini bildiğin yada tahmin ettiğin yerde oltanın yere yatmasını istemiyorsan şamandra kullanırsn
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
usta sen benim demek istediğimi anlamamışsın ben burda zargana tutanlar genelde hangi aylarda daha çok tutuyolar anlamında sordum araştırınca o kadar ayrıntılı yazmıyor
Bul
yalova tatar yazdı:arif araştırdım diyosun ve halen soruyorsun .bizim burda her zaman bulunur ama genellikle eylül ortasında başlar kasım ayına kadar devam eder şu anda boğazda bile tutan var demekki konu araştırmıyorsun.[SIZE="4"]ve diğer sana gelen konularada sadece teşekkür yazaıp geçiştiriyorsun[/SIZE] ,
şamandrayı çapari hariç her türlü oltada kullanabilirsin .istersen çaparide bile kullanabilirsin yeterki şamandranın ne işe yaradığını bil. istersen sen sormadan onuda söyleyim derinliğini bildiğin yada tahmin ettiğin yerde oltanın yere yatmasını istemiyorsan şamandra kullanırsn

derken ne demek istedin anlamadım
Bul
arif genelde mayıs-ekim arası zargana bol olur,ben yazın av yaptıgım için mayıs-ekim arası tutuyorum.şamandıralı zargana hiç tutmadım ipekle tuttum oda tekneden zaten direk saldım kıyıdan ise sıyırtma kurşunla atıp çektim ve başarılıda oldum.rastgele.
Bul
Nihat abi kıyıdan uyguladıgın sıyırtma kurşun tekniğini biraz anlatırmısın
Bul
Av Mevsimleri

2000 senesinde ilk yaptığım www.balikavi.20m.com sitesinden alıntıdır Smile

http://balikavi.20m.com/index_old.htm

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
EGE bölümünde çipurayı göremediğime ne kadar üzüldüm bilemessin Oktaycım.Snifsinf
Eline emeğine sağlık teşekkürler.Alkis
Bul
yycolak yazdı:EGE bölümünde çipurayı göremediğime ne kadar üzüldüm bilemessin Oktaycım.Snifsinf
Eline emeğine sağlık teşekkürler.Alkis

Mercanlar yeter be abicim sen üzülme Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zargana balığının tutulması kawasaki 24 11,542 24-11-2013, 00:21
Son Yorum: ünal1
  (ZARGANA) Kıyıdan Avlanma Tekniklerimiz 3 Boğaziçi 18 7,105 25-07-2012, 10:23
Son Yorum: ata_berk
  Zargana Gkmn34 11 2,326 23-07-2012, 22:25
Son Yorum: monawar
  Lüfer için yapay zargana OZGUR__C 14 5,292 10-09-2010, 17:39
Son Yorum: gobekbalığı
  Zargana Av Teknigi RastGele 14 3,427 25-02-2010, 01:49
Son Yorum: yycolak