Yorumları: 337
Konuları: 14
Öncelikle tüm herkese selamlar. bu güzel platformda daha yeniyim, işin gerçeği balıkçılıkda da biraz yeniyim, çok fazla bir tecrübem yoktur. sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum. lüfer avında yapay zargana kullanmış olsak ne kadar yararlı olur bize. ben genelde tuzla, pendik, eskihisar, darıca ve kocaeli körfez bölgelerinde avlanıyurum. malumunuz lüfer mevsimi başlıycak önümüzdeki günlerde. beni bu civarlarda en iyi avlaklar konusunda ve yapay zargana konusunda bilgilendirebilirseniz gerçekten çok sevinirim tüm balık severlere rastgele diyorum. A.E.O.
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
özgür öncelikle hoş geldin hoş bir yere geldin
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
sorularının cevaplarını ustalardan yarın alabileceksin...
![Wink Wink](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/4/wink.gif)
şu an bir çoğu aktif değil
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 1,509
Konuları: 19
Hoşgeldin Mehmet.Konuya hakim olan sitemizden bir dostumuz iş yapmayacağını söylemişti.Belkide o sahte için geçerlidir.Doğru cevabı kısa zamanda vereceklerdir.Rasgele
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Aramıza hoş geldnız keyıflı paylasımlar
Sazanları özledim...
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
hoşgeldin mehmet keyifli paylaşımlar dilerim.rastgele
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Aramıza hoşgeldin Mehmet..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
OZGUR__C yazdı:Öncelikle tüm herkese selamlar. bu güzel platformda daha yeniyim, işin gerçeği balıkçılıkda da biraz yeniyim, çok fazla bir tecrübem yoktur. sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum. lüfer avında yapay zargana kullanmış olsak ne kadar yararlı olur bize. ben genelde tuzla, pendik, eskihisar, darıca ve kocaeli körfez bölgelerinde avlanıyurum. malumunuz lüfer mevsimi başlıycak önümüzdeki günlerde. beni bu civarlarda en iyi avlaklar konusunda ve yapay zargana konusunda bilgilendirebilirseniz gerçekten çok sevinirim tüm balık severlere rastgele diyorum. A.E.O.
mehmet bey aramıza hoşgeldiniz,
yapay zarganalarla ben lüferde hiç verim alamadım yapay zargana yerine rapala deneyin siteden rapala düğümü diye aratırsanız rapalayı baglamayıda ögrenerek uygun rapalalarla lüfer tutabilirsiniz.
lüfer yakalamak aslında zor bir balıkçılık şeklidir ama rapalalar çıktı çıkalı çok ço kkolaylaşmış basitleşmiştir yeterki uygun zamanda uygun takımla uygun yerde olun gerisi kolay.
ben size yozuri 9 cm cristal minnow f serisi sarı turuncu olanı ve maria princess 9 cm olanı tavsiye ederim.
köstek olarak 4 kulaç 30 numara sağlam bir misina 4 kulaça sallama (derinliğe göre agırlık)kurşunla 20 kulaç salarak gezerseniz lüfer alma ihtimaliniz yüksektir.
mera olarak o tarafta bildigim yer yok ama sabah saatleri teknelerin kalabalık oldugu yerler lüfer meralarıdır.
rastgele.
Yorumları: 1,468
Konuları: 30
İlgi ve alakalarınız için teşekkürler arkadaşlar A.E.O.
LeVrEkCi yazdı:mehmet bey aramıza hoşgeldiniz,
yapay zarganalarla ben lüferde hiç verim alamadım yapay zargana yerine rapala deneyin siteden rapala düğümü diye aratırsanız rapalayı baglamayıda ögrenerek uygun rapalalarla lüfer tutabilirsiniz.
lüfer yakalamak aslında zor bir balıkçılık şeklidir ama rapalalar çıktı çıkalı çok ço kkolaylaşmış basitleşmiştir yeterki uygun zamanda uygun takımla uygun yerde olun gerisi kolay.
ben size yozuri 9 cm cristal minnow f serisi sarı turuncu olanı ve maria princess 9 cm olanı tavsiye ederim.
köstek olarak 4 kulaç 30 numara sağlam bir misina 4 kulaça sallama (derinliğe göre agırlık)kurşunla 20 kulaç salarak gezerseniz lüfer alma ihtimaliniz yüksektir.
mera olarak o tarafta bildigim yer yok ama sabah saatleri teknelerin kalabalık oldugu yerler lüfer meralarıdır.
rastgele.
Sy levrekçi, konuya olan alakanız için teşekkür ederim. Geçenlerde bi abimizin mekanında bu yapay zarganadan görmüşdüm.biraz inceledim ama kararsız kaldım ve acaba dedim, acaba verimli olurmu düşüncemi sizlerle paylaştım size ve platformda tüm herkese teşekkürler. inşallah sizlerden öğrenecek daha çok konularımız olacakdır.A.E:O.