Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lüfer için yapay zargana
Öncelikle tüm herkese selamlar. bu güzel platformda daha yeniyim, işin gerçeği balıkçılıkda da biraz yeniyim, çok fazla bir tecrübem yoktur. sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum. lüfer avında yapay zargana kullanmış olsak ne kadar yararlı olur bize. ben genelde tuzla, pendik, eskihisar, darıca ve kocaeli körfez bölgelerinde avlanıyurum. malumunuz lüfer mevsimi başlıycak önümüzdeki günlerde. beni bu civarlarda en iyi avlaklar konusunda ve yapay zargana konusunda bilgilendirebilirseniz gerçekten çok sevinirim tüm balık severlere rastgele diyorum. A.E.O.
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
özgür öncelikle hoş geldin hoş bir yere geldinAlkis sorularının cevaplarını ustalardan yarın alabileceksin...Winkşu an bir çoğu aktif değil
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Hoşgeldin Mehmet.Konuya hakim olan sitemizden bir dostumuz iş yapmayacağını söylemişti.Belkide o sahte için geçerlidir.Doğru cevabı kısa zamanda vereceklerdir.Rasgele
Bul
Aramıza hoş geldnız keyıflı paylasımlar
Sazanları özledim...
Bul
hoşgeldin mehmet keyifli paylaşımlar dilerim.rastgeleAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Aramıza hoşgeldin Mehmet..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
OZGUR__C yazdı:Öncelikle tüm herkese selamlar. bu güzel platformda daha yeniyim, işin gerçeği balıkçılıkda da biraz yeniyim, çok fazla bir tecrübem yoktur. sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum. lüfer avında yapay zargana kullanmış olsak ne kadar yararlı olur bize. ben genelde tuzla, pendik, eskihisar, darıca ve kocaeli körfez bölgelerinde avlanıyurum. malumunuz lüfer mevsimi başlıycak önümüzdeki günlerde. beni bu civarlarda en iyi avlaklar konusunda ve yapay zargana konusunda bilgilendirebilirseniz gerçekten çok sevinirim tüm balık severlere rastgele diyorum. A.E.O.
mehmet bey aramıza hoşgeldiniz,
yapay zarganalarla ben lüferde hiç verim alamadım yapay zargana yerine rapala deneyin siteden rapala düğümü diye aratırsanız rapalayı baglamayıda ögrenerek uygun rapalalarla lüfer tutabilirsiniz.
lüfer yakalamak aslında zor bir balıkçılık şeklidir ama rapalalar çıktı çıkalı çok ço kkolaylaşmış basitleşmiştir yeterki uygun zamanda uygun takımla uygun yerde olun gerisi kolay.
ben size yozuri 9 cm cristal minnow f serisi sarı turuncu olanı ve maria princess 9 cm olanı tavsiye ederim.
köstek olarak 4 kulaç 30 numara sağlam bir misina 4 kulaça sallama (derinliğe göre agırlık)kurşunla 20 kulaç salarak gezerseniz lüfer alma ihtimaliniz yüksektir.
mera olarak o tarafta bildigim yer yok ama sabah saatleri teknelerin kalabalık oldugu yerler lüfer meralarıdır.
rastgele.
Bul
Hoşgeldiniz...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
İlgi ve alakalarınız için teşekkürler arkadaşlar A.E.O.
LeVrEkCi yazdı:mehmet bey aramıza hoşgeldiniz,
yapay zarganalarla ben lüferde hiç verim alamadım yapay zargana yerine rapala deneyin siteden rapala düğümü diye aratırsanız rapalayı baglamayıda ögrenerek uygun rapalalarla lüfer tutabilirsiniz.
lüfer yakalamak aslında zor bir balıkçılık şeklidir ama rapalalar çıktı çıkalı çok ço kkolaylaşmış basitleşmiştir yeterki uygun zamanda uygun takımla uygun yerde olun gerisi kolay.
ben size yozuri 9 cm cristal minnow f serisi sarı turuncu olanı ve maria princess 9 cm olanı tavsiye ederim.
köstek olarak 4 kulaç 30 numara sağlam bir misina 4 kulaça sallama (derinliğe göre agırlık)kurşunla 20 kulaç salarak gezerseniz lüfer alma ihtimaliniz yüksektir.
mera olarak o tarafta bildigim yer yok ama sabah saatleri teknelerin kalabalık oldugu yerler lüfer meralarıdır.
rastgele.
Sy levrekçi, konuya olan alakanız için teşekkür ederim. Geçenlerde bi abimizin mekanında bu yapay zarganadan görmüşdüm.biraz inceledim ama kararsız kaldım ve acaba dedim, acaba verimli olurmu düşüncemi sizlerle paylaştım size ve platformda tüm herkese teşekkürler. inşallah sizlerden öğrenecek daha çok konularımız olacakdır.A.E:O.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu ikili LRF için olur mu? mandrake 3 1,468 15-07-2016, 13:33
Son Yorum: rusan
  Turna ve testere için bir yöntem deniz bayraktar 8 2,814 01-07-2014, 22:56
Son Yorum: turna
  Zargana balığının tutulması kawasaki 24 11,542 24-11-2013, 00:21
Son Yorum: ünal1
  Çanakkale İçin Tavsiye İstiyorum umitdulger 1 1,708 15-05-2013, 22:47
Son Yorum: LeVrEkCi
  gebze civarı cinekop sarıkanat lüfer yakalayan varmi veya cikiyomu.. doğa için 18 3,910 30-09-2012, 13:30
Son Yorum: doğa için
  Levrek avi için malzemeler ata_berk 23 4,804 16-09-2012, 21:37
Son Yorum: bill74
  kıyıdan levrek tutmak icin tuncaemre 21 8,601 05-08-2012, 23:10
Son Yorum: LeVrEkCi
  (ZARGANA) Kıyıdan Avlanma Tekniklerimiz 3 Boğaziçi 18 7,105 25-07-2012, 10:23
Son Yorum: ata_berk
  Zargana Gkmn34 11 2,326 23-07-2012, 22:25
Son Yorum: monawar
  iri istavrit tutmak icin? umtbra 9 2,638 14-06-2012, 10:43
Son Yorum: umtbra

Hızlı Menü: