04-09-2010, 22:59
Selamın aleyküm ben istavrit için beden olarak iyi bir misina almak istiyorum isim olarak yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
Misina ismi için yardım
|
04-09-2010, 22:59
Selamın aleyküm ben istavrit için beden olarak iyi bir misina almak istiyorum isim olarak yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
aleyküm selam merhaba İlker Bey,
Kullandıklarım: Asso ultra duble str., pelican extralar, sufix'ler, Nippon, Oscar'lar, okuma, powerline'ler. Bunlar tarafımdan denenmiş makinada problem yaratmıyor ama bedenlik bana göre sağlam olmayan 0.25 ve 0.28 e kadar bütün kalınlıkları 150 170 gramlarda (biraz) abanırım takım patlamıştır. şuan kullandıklarım denenmiş: Stren extra strength , Berkley triline'ler, Owner broad,..
05-09-2010, 02:39
Furkan saydığı misinaların hepsine katılıyorum hepsi çok sağlam misinalar. Yanlız istavrit için çok da pahalı misinalar almaya gerek olmadıığını düşünüyorum.
Sazanları özledim...
05-09-2010, 04:03
FuRkAn * yazdı:aleyküm selam merhaba İlker Bey, Çok sağol verdiğin bilgiler için furkan kardeşim bunlardan birini alıp en yakın zamanda balığı tavaya koyucam rasgele saygılar.
05-09-2010, 04:05
ustam61 yazdı: Hayrettin ustam sayın abim öncelikle neşene hayranım benim gibi karamsar birinin yüzünde tebessüm oluşturuyorsunuz saygılar abim.
05-09-2010, 04:08
rusan yazdı:Furkan saydığı misinaların hepsine katılıyorum hepsi çok sağlam misinalar. Yanlız istavrit için çok da pahalı misinalar almaya gerek olmadıığını düşünüyorum. Merhaba Rusan Bey çok ta pahalı değil bence 300 mt. stren 15 lira hemde amerikan malı uzak doğu falan değil yani..
rusan yazdı:Furkan saydığı misinaların hepsine katılıyorum hepsi çok sağlam misinalar. Yanlız istavrit için çok da pahalı misinalar almaya gerek olmadıığını düşünüyorum. Ruşan kardeşim senin için yayın ve sazanın değeri neyse benim içinde istavritin sardalyanın değeri odur ben verilen paranın boşa gitmediğini biliyorum için rahat olsun saygılar.
rebel yazdı:Çok sağol verdiğin bilgiler için furkan kardeşim bunlardan birini alıp en yakın zamanda balığı tavaya koyucam rasgele saygılar. inşallah rastgele ![]() rebel yazdı:Ruşan kardeşim senin için yayın ve sazanın değeri neyse benim içinde istavritin sardalyanın değeri odur ben verilen paranın boşa gitmediğini biliyorum için rahat olsun saygılar. benım ıcın her balık onemlı sadece tatlı su yasakları baslayana kadar denıze gıtmıcem sana smdiden rasgele ![]()
Sazanları özledim...
05-09-2010, 04:27
FuRkAn * yazdı:Merhaba Rusan Bey çok ta pahalı değil bence 300 mt. stren 15 lira hemde amerikan malı uzak doğu falan değil yani.. Merhaba Furkan o fiyata göre gayet güzel tabi ki ama heryerde o fiyata bulunmuyor.
Sazanları özledim...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|