Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Misina ismi için yardım
Selamın aleyküm ben istavrit için beden olarak iyi bir misina almak istiyorum isim olarak yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
Bul
aleyküm selam merhaba İlker Bey,
Kullandıklarım: Asso ultra duble str., pelican extralar, sufix'ler, Nippon, Oscar'lar, okuma, powerline'ler. Bunlar tarafımdan denenmiş makinada problem yaratmıyor ama bedenlik bana göre sağlam olmayan 0.25 ve 0.28 e kadar bütün kalınlıkları 150 170 gramlarda (biraz) abanırım takım patlamıştır.

şuan kullandıklarım denenmiş: Stren extra strength , Berkley triline'ler, Owner broad,..
Bul
Furkan saydığı misinaların hepsine katılıyorum hepsi çok sağlam misinalar. Yanlız istavrit için çok da pahalı misinalar almaya gerek olmadıığını düşünüyorum.
Sazanları özledim...
Bul
FuRkAn * yazdı:aleyküm selam merhaba İlker Bey,
Kullandıklarım: Asso ultra, duble str., pelican extralar, sufix'ler, Nippon, Oscar'lar, okuma, powerline'ler. Bunlar tarafımdan denenmiş makinada problem yaratmıyor ama bedenlik bana göre sağlam olmayan 0.25 ve 0.28 e kadar bütün kalınlıkları 150 170 gramlarda (biraz) abanırım takım patlamıştır.

şuan kullandıklarım denenmiş: Stren extra strength , Berkley triline'ler, Owner broad,..

Çok sağol verdiğin bilgiler için furkan kardeşim bunlardan birini alıp en yakın zamanda balığı tavaya koyucam rasgele saygılar.
Bul
ustam61 yazdı:Siyirdimsazan ,yayın için olsa söylerdim ama istavrit nasıl bir balıktır bilmem bizim buralarda çıkmıyor.Siyirdimdenizci arkadaşlar yardım edeceklerdir umarım.Happy

Hayrettin ustam sayın abim öncelikle neşene hayranım benim gibi karamsar birinin yüzünde tebessüm oluşturuyorsunuz saygılar abim.
Bul
rusan yazdı:Furkan saydığı misinaların hepsine katılıyorum hepsi çok sağlam misinalar. Yanlız istavrit için çok da pahalı misinalar almaya gerek olmadıığını düşünüyorum.

Merhaba Rusan Bey çok ta pahalı değil bence 300 mt. stren 15 lira hemde amerikan malı uzak doğu falan değil yani..
Bul
rusan yazdı:Furkan saydığı misinaların hepsine katılıyorum hepsi çok sağlam misinalar. Yanlız istavrit için çok da pahalı misinalar almaya gerek olmadıığını düşünüyorum.

Ruşan kardeşim senin için yayın ve sazanın değeri neyse benim içinde istavritin sardalyanın değeri odur ben verilen paranın boşa gitmediğini biliyorum için rahat olsun saygılar.
Bul
rebel yazdı:Çok sağol verdiğin bilgiler için furkan kardeşim bunlardan birini alıp en yakın zamanda balığı tavaya koyucam rasgele saygılar.

inşallah rastgele Seerf
Bul
rebel yazdı:Ruşan kardeşim senin için yayın ve sazanın değeri neyse benim içinde istavritin sardalyanın değeri odur ben verilen paranın boşa gitmediğini biliyorum için rahat olsun saygılar.

benım ıcın her balık onemlı sadece tatlı su yasakları baslayana kadar denıze gıtmıcem sana smdiden rasgele Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
FuRkAn * yazdı:Merhaba Rusan Bey çok ta pahalı değil bence 300 mt. stren 15 lira hemde amerikan malı uzak doğu falan değil yani..

Merhaba Furkan o fiyata göre gayet güzel tabi ki ama heryerde o fiyata bulunmuyor.
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sazan Avı için yemleme tekniği tatar1301 5 707 26-10-2016, 08:02
Son Yorum: rusan
  Misina dolaşma sorununa çözüm önerelim haseremarket 7 806 28-09-2016, 17:50
Son Yorum: haseremarket
  Acemi balikçilara yardim edicek abimiz var mi ? :) emresacak1994 15 2,300 19-04-2016, 20:46
Son Yorum: Lapsetur
  Poşet Misina dolaşması lemaynak 13 1,660 09-04-2016, 23:28
Son Yorum: YaKaMoZ
  Jig avı için görüşleriniz?? çömez 3 818 01-02-2016, 00:58
Son Yorum: LeVrEkCi
  Kıyı balıkçılığı hakkında yardım Amedra 9 1,288 20-06-2015, 14:12
Son Yorum: Amedra
  Tasarım Konusunda Acil Yardım trenchtown 14 2,505 16-01-2015, 00:32
Son Yorum: DeLi_KuRT
  Mersinden yardım edecekler var mı ? hsynbyr1453 2 1,529 08-10-2014, 08:27
Son Yorum: yaser2sultan
  İlk av için yardım KaanGultek 11 3,540 20-08-2014, 17:10
Son Yorum: yaser2sultan
  2004 model johnson 4 zamanlı 9.9 hp motor için kullanma klavuzu ihtiyacı ANTALYALI07 16 2,976 20-01-2014, 09:24
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi