Yorumları: 38
Konuları: 1
Yorumları: 1,987
Konuları: 27
İnşallah daha güzel avlara hayırlısıyla...
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Özkan sana ve beraberce ava çıktığın tüm arkadaşlarınıza önce küçük bir hatırlatma yapmak isterim. Denizcilikte ilk iş can güvenliğimizdir. Öncelikle bunu sağlayacaksınız sonra balık zaten olucaktır. Emin ol bir süre sonra şahane avlarınızı paylaşacağız bundan hiç şüphem yok. Bu sözlerimi sakın untmayın anlaştık değilmi. Bol şanslar diliyorum
Ercan abim can güvenliğinden kastını pek anlamış değilim. Yanlış bir durum gördüysen bilgilendirmeni bekliyoru. Tekrarlamıyacağımdan emin olabilirsin...
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
özkan birdahaki sefere bol balıklı avlarınız olur umarım
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
valla ortam süper balık olmasa ne olurki bol bol temiz hava almışsınız tebrikler.

NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Valla ortam gerçekten güzeldi de 1-2 de balık alsaydık çok daha güzel olacaktı yaa neyse..
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
tatar77 yazdı:Ercan abim can güvenliğinden kastını pek anlamış değilim. Yanlış bir durum gördüysen bilgilendirmeni bekliyoru. Tekrarlamıyacağımdan emin olabilirsin...
Tabiiki abicim resimlerde gördüğüm kadarıyla kürek üstü yol almışsınız motoru bilemem. Av anlamında da yeni olduğunuzu söylediğiniz için öncelikle can güvenliği dedim. Havayı denizi bilmek bir yana ve can yeleği vs gibi önlemlerden söz ettim. Bilirsiniz denizin hiç şakası olmaz. Aniden patlayan havalar usta denizcilere bile zor anlar yaşatır. Paylaşımlarımız artıkça bunları daha iyi anlayacağız öyle değilmi
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
özkan birdahaki avında nasip rast gele.
Kesinlikle haklısın Ercan abim. Bu konuda sıkıntı yok. Ben Tatarın yani Erdenin yeğeniyim... Güvenlik konusunda herşeyi ondan öğrendm. Üstteki fotoğraf geri dönüş esnasında oltaları toplarken çekilmiş bir resim. Kürekler o yüzden suda. Sandalda pancar motor vardı ama kürek çekmek daha cazip geldiği için motoru çalştırmadık... Ama uyarılar için sonsuz teşekkür ederim engin tecrübelerinizden birşeyler kapabilmek için sizleri can kulağı ile dinliyorum. Saygılar...