Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
29.Ekim Perşembe Darıca Raporu
Valla arkadaşlar iğrenç bir durum tamamen acemilliğimiz ama yavaş yavaş sizlerin sayesinde birşeyler öğrenecem.İnşallah 1-2 sefer daha çıkalım şu sandalla merayı buldukmu rahatlarım herhalde. Sizlere balıksız avdan 1-2 tane fotoğraf koyuyorum. Umarım haftasonu bunların yanına 1-2 kilo balık koyarım...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
İnşallah daha güzel avlara hayırlısıyla...Seerf
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Özkan sana ve beraberce ava çıktığın tüm arkadaşlarınıza önce küçük bir hatırlatma yapmak isterim. Denizcilikte ilk iş can güvenliğimizdir. Öncelikle bunu sağlayacaksınız sonra balık zaten olucaktır. Emin ol bir süre sonra şahane avlarınızı paylaşacağız bundan hiç şüphem yok. Bu sözlerimi sakın untmayın anlaştık değilmi. Bol şanslar diliyorum
Bul
Ercan abim can güvenliğinden kastını pek anlamış değilim. Yanlış bir durum gördüysen bilgilendirmeni bekliyoru. Tekrarlamıyacağımdan emin olabilirsin...
Bul
özkan birdahaki sefere bol balıklı avlarınız olur umarım Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
valla ortam süper balık olmasa ne olurki bol bol temiz hava almışsınız tebrikler.AlkisAlkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Valla ortam gerçekten güzeldi de 1-2 de balık alsaydık çok daha güzel olacaktı yaa neyse..
Bul
tatar77 yazdı:Ercan abim can güvenliğinden kastını pek anlamış değilim. Yanlış bir durum gördüysen bilgilendirmeni bekliyoru. Tekrarlamıyacağımdan emin olabilirsin...
Tabiiki abicim resimlerde gördüğüm kadarıyla kürek üstü yol almışsınız motoru bilemem. Av anlamında da yeni olduğunuzu söylediğiniz için öncelikle can güvenliği dedim. Havayı denizi bilmek bir yana ve can yeleği vs gibi önlemlerden söz ettim. Bilirsiniz denizin hiç şakası olmaz. Aniden patlayan havalar usta denizcilere bile zor anlar yaşatır. Paylaşımlarımız artıkça bunları daha iyi anlayacağız öyle değilmi
Bul
özkan birdahaki avında nasip rast gele.Alkis
Bul
Kesinlikle haklısın Ercan abim. Bu konuda sıkıntı yok. Ben Tatarın yani Erdenin yeğeniyim... Güvenlik konusunda herşeyi ondan öğrendm. Üstteki fotoğraf geri dönüş esnasında oltaları toplarken çekilmiş bir resim. Kürekler o yüzden suda. Sandalda pancar motor vardı ama kürek çekmek daha cazip geldiği için motoru çalştırmadık... Ama uyarılar için sonsuz teşekkür ederim engin tecrübelerinizden birşeyler kapabilmek için sizleri can kulağı ile dinliyorum. Saygılar...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sazlıbosna raporu mustafa_altun 18 3,409 18-08-2012, 20:44
Son Yorum: Albatros-gr
  Darıca Bölgesi Dişli Denemesi :-( OZGUR__C 15 3,392 19-12-2011, 11:21
Son Yorum: darıcalı
  1-2 Ekim (C.tesi-Pazar) Vaniköy parkı maxtar 15 3,694 04-10-2011, 21:28
Son Yorum: ALTAYLI
  lapinavcısı'ından balıksız av raporu... lapinavcısı_brs 14 3,496 05-05-2010, 21:27
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  14/08/09 Av raporu ???? bestvz 27 4,274 28-08-2009, 11:02
Son Yorum: bestvz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi