Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çapari İçin yardımcı olurmusunuz
ben çapari konusunu bir türlü anlıyamadm üstlerine oje sürüolar ne işe yarıo yardımcı olrsanız sevinirim

RAST GELE
Bul
Fatih öncelikle hoşgeldin,
Keyifli paylaşımlar diliyorum,
Çapari konusuna gelince ustalarımızdan gerekli açıklamalar gelecektir, konuyu takip edin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Fatih hoş geldin sefalar getirdin, güzel zaman geçirmeni dilerim.

Bu soruyu sitemizde yer alan bir konu üzerinemi soruyorsun, yoksa dışarda duyduğun bir konumu?
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Selam arkadaşlar,
Çaparide oje ile iğne diplerini boyadıklarını gördüm balığın ilginisi daha fazla çekmek için yapılıyor. Bizim iğne diplerine fosforlu hortum takmamızla aynı mantıkta yapılmakta. Av marketinden SureCatch Luma Sleeve'den fosforlu hortumu da görebilirsiniz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
Evet çaparide oje (kırmızı) kullanılabilir,şart değildir..
Sim,tüy,floş vb.ile köstek misinasının iğne palasına bağlandığı yere sürülerek nispeten düğümü korumak ve rengi itibariyle balığın ilgisini çekmek amacıyla kullanılır. Hatta piyasada uçları özel olarak boyanmış hazır parça köstek misinaları mevcuttur.Boyalı kısımdan iğneye düğüm tatbik edilir ve amaç yine balığın ilgisini çekmektir.
Kırmızı renk ibrişim ipliği de yaygın olmasada çapari bağlamakta kulanılmakta..
http://www.amatorbalikci.net/showthread....%E7aparisi linkindeki videoda oje uygulamasını görebilirsiniz..
Rastgele..
Bul
Atakan_YeniFoca yazdı:Selam arkadaşlar,
Çaparide oje ile iğne diplerini boyadıklarını gördüm balığın ilginisi daha fazla çekmek için yapılıyor. Bizim iğne diplerine fosforlu hortum takmamızla aynı mantıkta yapılmakta. Av marketinden SureCatch Luma Sleeve'den fosforlu hortumu da görebilirsiniz.
Fosforlu hortumları biliyorum, mırmır veya eşkina iğnelerinde kullanırım.Ama çapari eğer istavrit için ise bu hortumlar kulanılamaz,iğne no.ları çok küçüktür ve hantal bir takım oluşur..
Bul
işin erbabı gayet güzel açıklamışAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Fatih hoşgeldin iyi paylaşımlar. Bu tip uygulamalar yıllarca yapılan deneme yanılma ile bulunmuş yöntemlerdir. Önemli olan yapacağınız avın neyle en iyi sonuca varacağıdır. Oje'de bunlardan biri. Çaparilerin çok çeşidi var onları da konuşuruz.
Bul
Çaparide oje uygulaması her nekadar balığın ilgisini çekmek gibl görünsede aynı zamanda tüylerin dağılmasını önlemek içinde kullanılmaktadır.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
Fatih aramıza hoşgeldin, iyi paylaşımlar. Mehmet abiciğim kaçırmış olduğum videoyu seyrettim, harika paylaşım, teşekkürler.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sazan Avı için yemleme tekniği tatar1301 5 819 26-10-2016, 08:02
Son Yorum: rusan
  Jig avı için görüşleriniz?? çömez 3 902 01-02-2016, 00:58
Son Yorum: LeVrEkCi
  İlk av için yardım KaanGultek 11 3,733 20-08-2014, 17:10
Son Yorum: yaser2sultan
  2004 model johnson 4 zamanlı 9.9 hp motor için kullanma klavuzu ihtiyacı ANTALYALI07 16 3,173 20-01-2014, 09:24
Son Yorum: orhanekmekci
  Jig için Yardım mahmutbas 2 1,161 22-08-2013, 15:44
Son Yorum: mahmutbas
  Boğaz için kamış + makine yardımı. Dumbass 16 3,922 20-05-2013, 20:04
Son Yorum: kaya balığı
  sazan avı için yardım. muhammed tr 11 2,627 05-05-2013, 01:41
Son Yorum: ersinerden
  sallama için kazık tavsiyeleri :) Ansaidzayyy 14 2,885 27-02-2013, 01:24
Son Yorum: Ansaidzayyy
  kamış için yardım yolcu79 8 1,700 10-01-2013, 01:10
Son Yorum: SpinAvcısı
  Tatlı su için bilgi :) blue_zaire 16 3,046 09-01-2013, 19:06