Yorumları: 278
Konuları: 22
Kayıt Tarihi: 11-10-2009
soslu balık ızgara yapılacaksa en basit ve lezzeli sos=
zeytin yağı
sarımsak (dövülmüş)
kekik
bu sosta 3 4 saat duran balık hem yumuşak hem daha lezzetli oluyor..
ve balığı çok çevirmeden suyunu kaçırmadan pişirmek gerekir
afiyet olsun
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Kayıt Tarihi: 15-09-2009
Teşekkürler ustam bu balığı kulakları çınlasın erdekli yücel yaptı ve afiyetle yedik sosunu falan hep o hazırladı.
Yorumları: 278
Konuları: 22
Kayıt Tarihi: 11-10-2009
evet bu sos basit ve lezzet verir balığa..
Yorumları: 1,297
Konuları: 18
Kayıt Tarihi: 17-09-2009
akşam vakti canım çekti
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Kayıt Tarihi: 29-03-2007
ufuk paylaşım için teşekkürler
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Kayıt Tarihi: 21-02-2009
teşekkürler ufukcum
ağzım sulandı
çok güzel olur herhalde
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Kayıt Tarihi: 11-07-2008
Çok güzel bir tarif Ufuk....Not aldım bir kenara...Teşekkürler...
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Kayıt Tarihi: 01-01-2009
cok sagol Ufuk..
3-4 saat zeytinyagin icinde duran balik cok yagli olmuyormu sonra..yani yagi icmiyomu baligin eti
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Kayıt Tarihi: 07-02-2007
Ufuk,bu karışımın bir ölcüsü varmı.Paylaşım için teşekkürler
Bornova - izmir
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Kayıt Tarihi: 29-04-2006
inşallah sen yaparsın bizde yeriz tarf için teşekkürler

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]