arkadaşlar bu tarifi 15 sene önce bi büyügümden ögrenmiştim çok hoşuma gitmişti ve her hamsi zamanı bunu yaparım bilen yapan varmıdır bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitmişti
1 kg hamsi temizlenecek ve bir kaba konacak
2 sogan-1 baş sarmısak-istege göre karabiber-tuz-az maydonoz-istege baglı acı kırmızı biber (kırmızı biberi tavsiye ederim)-yarım çay bardagı sıvı yağ-
balık haricindeki malzemeleri bir mikser gibi makineyle iice karıştırın(valla bişeyle karıştırıyorum ama adını bilmiyorum rondo muydu neydi hanımlar bilir artık sorun)balıgın üzerine dökün hamsilerle birlikte elinizle tekrar karıştırın ve sabahtan akşama kadar buzdolabına koymadan bekletin en az 4 saat beklesin sonra direk ızgaraya mümkünse mangal da mangal imkanı yoksa elektrikli ızgarada pişirin afiyetle yiyin
tarif garip bir tarif oldu ama o kadar olur ahçı degiliz bu kadar anlatabiliyorum idare edin
ramazandan sonra yapıp resminide gönderecem hem görünüşü hemde lezzeti süper oluyor hele birde karadeniz hamsisi olursa varyaaa offf offf neyse oruç gitmişmidir yaww afiyet olsun
1 kg hamsi temizlenecek ve bir kaba konacak
2 sogan-1 baş sarmısak-istege göre karabiber-tuz-az maydonoz-istege baglı acı kırmızı biber (kırmızı biberi tavsiye ederim)-yarım çay bardagı sıvı yağ-
balık haricindeki malzemeleri bir mikser gibi makineyle iice karıştırın(valla bişeyle karıştırıyorum ama adını bilmiyorum rondo muydu neydi hanımlar bilir artık sorun)balıgın üzerine dökün hamsilerle birlikte elinizle tekrar karıştırın ve sabahtan akşama kadar buzdolabına koymadan bekletin en az 4 saat beklesin sonra direk ızgaraya mümkünse mangal da mangal imkanı yoksa elektrikli ızgarada pişirin afiyetle yiyin
tarif garip bir tarif oldu ama o kadar olur ahçı degiliz bu kadar anlatabiliyorum idare edin

ramazandan sonra yapıp resminide gönderecem hem görünüşü hemde lezzeti süper oluyor hele birde karadeniz hamsisi olursa varyaaa offf offf neyse oruç gitmişmidir yaww afiyet olsun