Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LÜfer,sarikanat,Çİnekop İÇİn acİl yardim
herkese merhaba bu akşam tekne ile saat 7 gibi balığa çıkacağız allah kısmet ederse lütfen gece balığı ve sabah uzun olta için mera bilenler suadiyeden tuzlaya kadar olan bölüm hakkında bilgisi olanlardan cevap bekliyorum herkese teşekkürler birde nihat abicim bu zargana çaparisi hakkında biraz bilgi verirmisin ben göremedim vermişsinizdir belki çok yoğunum üniversite açıldı giremiyorum siteye sıksık kusura bakmayın (konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim =(
Bul
serdar yeni üniv. dönemi hayırlı olsun konuyu ben uygun başlığa taşıdım.

o civarı bilen arkadaşlar sitede olursa yardımcı olacaklardır mutlaka beni sorarsan lüfer değil çinekop bile yakalamayı bilmem Happy bizim buralar alışkın değildir lüfer familyasına.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Sana bol şanslar dilerim serdar.RastgeleAlkis
Bornova - izmir
Bul
serdar bildiğin çaparinin 30 cm kösteklisini düşün ve köstek aralarını uzun tut ben 5 li ipek çaparisi kullanıyorum 5 li idealdir.size rastgele Alkis
Bul
fish or die yazdı:serdar yeni üniv. dönemi hayırlı olsun konuyu ben uygun başlığa taşıdım.

o civarı bilen arkadaşlar sitede olursa yardımcı olacaklardır mutlaka beni sorarsan lüfer değil çinekop bile yakalamayı bilmem Happy bizim buralar alışkın değildir lüfer familyasına.
eyvallah kardeşim sağolasın
orhanekmekci yazdı:Sana bol şanslar dilerim serdar.RastgeleAlkis
sağol orhan abi teşekkür ederim
LeVrEkCi yazdı:serdar bildiğin çaparinin 30 cm kösteklisini düşün ve köstek aralarını uzun tut ben 5 li ipek çaparisi kullanıyorum 5 li idealdir.size rastgele Alkis

abi kurşun falan varmı öyle salıyomuyuz yoksa
Bul
Havaların ve denizlerin durumu çok güzel, şimdiden rastgele,
Bul
abi kurşun falan varmı öyle salıyomuyuz yoksa[/quote]

Canım Kardeşim...

Burada hiç kimse sana bulunduğun yerde, balığın hangi derinlikte olduğunu söyleyemez..Her türlü oltada bazı denemeler yaparak doğruyu senin bulman gerek.

Önce kurşunsuz dene..Su üstü gelsin...Baktın olmadı yavaş yavaş ağırlık arttırarak çeşitli derinleri yoklarsın..

Kendini deneme yapmaya alıştırsan iyi olacak galiba...

Rastgele...
Bul
sevgili kardesim kucuk yalı cıvarı uzun olta ıle guzel balık alırsın haberın olsun zarganayıda madem aksam cıkacan ısık ve kepceyle topla derim kıyı şeriti dolu. kolay gelsın.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
murki yazdı:Havaların ve denizlerin durumu çok güzel, şimdiden rastgele,
sağolun teşekkürler
aygroup yazdı:abi kurşun falan varmı öyle salıyomuyuz yoksa

Canım Kardeşim...

Burada hiç kimse sana bulunduğun yerde, balığın hangi derinlikte olduğunu söyleyemez..Her türlü oltada bazı denemeler yaparak doğruyu senin bulman gerek.

Önce kurşunsuz dene..Su üstü gelsin...Baktın olmadı yavaş yavaş ağırlık arttırarak çeşitli derinleri yoklarsın..

Kendini deneme yapmaya alıştırsan iyi olacak galiba...
haklısın abi dediğin doğru ama ilk kullanınca tabi ister istemez insanda soru işaretleri oluyor bilgiler için çok teşekkürler
Rastgele...[/QUOTE]

Tropheus yazdı:sevgili kardesim kucuk yalı cıvarı uzun olta ıle guzel balık alırsın haberın olsun zarganayıda madem aksam cıkacan ısık ve kepceyle topla derim kıyı şeriti dolu. kolay gelsın.

abicim çok teşekkür ederim süpersin çok sağol mera bilgisi için
Bul
Bol sanslar dılerım .

Saygılarımla,
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sazan Avı için yemleme tekniği tatar1301 5 707 26-10-2016, 08:02
Son Yorum: rusan
  acil yardımınıza ihtiyacım var... dgnltn 6 1,193 20-07-2016, 15:03
Son Yorum: nurideniz34
  Acemi balikçilara yardim edicek abimiz var mi ? :) emresacak1994 15 2,300 19-04-2016, 20:46
Son Yorum: Lapsetur
  Jig avı için görüşleriniz?? çömez 3 818 01-02-2016, 00:58
Son Yorum: LeVrEkCi
  Kıyı balıkçılığı hakkında yardım Amedra 9 1,288 20-06-2015, 14:12
Son Yorum: Amedra
  Tasarım Konusunda Acil Yardım trenchtown 14 2,505 16-01-2015, 00:32
Son Yorum: DeLi_KuRT
  Mersinden yardım edecekler var mı ? hsynbyr1453 2 1,529 08-10-2014, 08:27
Son Yorum: yaser2sultan
  İlk av için yardım KaanGultek 11 3,540 20-08-2014, 17:10
Son Yorum: yaser2sultan
  2004 model johnson 4 zamanlı 9.9 hp motor için kullanma klavuzu ihtiyacı ANTALYALI07 16 2,976 20-01-2014, 09:24
Son Yorum: orhanekmekci
  Birazcık Yardım :) ehlifurkan 7 2,320 20-09-2013, 17:40
Son Yorum: oguzcanagca

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi