Arkadaşlarla oturuyorduk Hasan abimiz mezgit avından gelmiş güzel bi kırlangıç denk gelmiş mezgit oltasına bende resmini çekip böyle bi güzelliği sizinle paylaşmak istedim.
oltanızdan balık yüreğinizden sevgi eksik olmasın
-ortam sanal ama dostluklar gerçek-
rasgele.
Kaptanın ustalığı Deniz durgunken anlaşılmaz.
eren harikasın osmanda kırlangıç tutu ama kuvvetli bora yapınca sandal koparmıştı hem 2 veya 3 kilo olabilir
harika bir kırlangıç,bende mezgite yatınca hep bekliyorum bi denk gelse diye,levrek takımlarıma bile 2 köstek ekliyorum kırlangıç için.
harika çorbası olur afiyet olsun.
mezgit takımıyla o balığı almakda ayrı bir tecrübe ister tebrikler tutan arkadaşa.rastgele
turankoylu yazdı:oltanızdan balık yüreğinizden sevgi eksik olmasın
-ortam sanal ama dostluklar gerçek-
rasgele.
Kaptanın ustalığı Deniz durgunken anlaşılmaz.
eren harikasın osmanda kırlangıç tutu ama kuvvetli bora yapınca sandal koparmıştı hem 2 veya 3 kilo olabilir
abi anlatıyorumda kimse inanmıyor
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Eren ,Hasan beye tebrik ve selamlarimizi ilet
bende Nihat`in dedigine katiliyorum,mezgit takimi ile o baligi cikarmak ustalik ister ...bravo dogrusu
..kuzu gibi masallah..
paylasim icin tesekkurler
valla bizim bu taraf ta hava baya bi kapattı gök gürüldemeye başladı eskiler der ya yeli(rüzgarı) geldi biraz sonrada seli (yağmuru) gelir diye aynı o ortam oldu balığa çıkmanızı tavsiye etmem.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
doktor yazdı:valla bizim bu taraf ta hava baya bi kapattı gök gürüldemeye başladı eskiler der ya yeli(rüzgarı) geldi biraz sonrada seli (yağmuru) gelir diye aynı o ortam oldu balığa çıkmanızı tavsiye etmem.
bizde de su an yeniden dunku gibi yagmur basladi, ayni saate
osman el oltasımı kullanıyordun kamışmı diyecem ama muhtemelen kamış kullanıyordun el oltasıyla o balığı alma ihtimalin artardı tabii bu birazda tecrübeyle orantılı sinek kancalı çapariyle 1,5 kgluk kırlangıçı kepçeye aldım bak sinek kanca diyorum yani kalama vere vere ne olursa olsun balığı alırsın isterse tekne devamlı sallansın kırlangıç sakinlik ve ustalık ister genelde çaparilere ve mezgit takımlarına geldiğinden çok sakin yavaş davranmak acele etmemek lazım.
hayırlısı olsun birdahakine kesin kaçırmazsın yazık olmuş
ereğlidede şimdi konuştum kapalı hava varmış istanbulda kapalı demekki genelde heryer kapalı ama hava yalovaya basıyor.bu havanın arkası balıktır arkadaşlar biraz karışsın bakalım deniz.