Aslında üşütmüş olmam nedeniyle balığa çıkmaya pek niyetim yoktu. Ama çok taze zargana bulunca gitmemezlik olmazdı.
Sabah 4 te kalkıp hazırlanıp teknenin bağlı olduğu yere gitmem saat 05:20 yi buldu. Karanlıkta denizde olmak gerçekten çok güzel bir duygu.
Balık çok nazlıydı yaklaşık 15 yem kestirdikten sonra ilk balığı aldım. Günü denizin çalkantılı olması ve birazda üşengeçlikten tek resimle kapadım. toplamda 5 lüfer 2 Kırlangıçla karaya çıktım.
Takım : Uzun olta.
Ağırlık : Sıralı takım 220 ve 240 gr.
İğneler : Kendi hazırladığımız modeller (Owner 2.0 - Yabo Max 1.0 - Owner 1.0)
Önlükler : 6 ve 7 kulaç Asso 50-45-40-30-28 mm
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE] [SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
adaşım balık karışık,küçükde var büyükte,bende çok balık kestirdim bu hafta.fleto zargananın güzel bir avantajıda kırlangıç,kalkan alma şansı yükseliyor.gece karanlıkla avı bu hafta çok sevdim bundan sonra geceleri takılacağım denize.bol balıklı keyifli avların olsun inşallah,rastgele.
Niko kardeşim geçmiş olsun.şimdiden hastalandınmı kışın sağlam geçer..
bu iştahsızlıkla 5 lüfer,2 kırlangıç çok iyi bir av demektir.
sezonun hayırlı olsun,bereketli avlar.
yycolak yazdı:eline sağlık nikocum.harikasın afiyetle kardeşim.teşekkürler.
teşekkür ederim yalçın abi.
LeVrEkCi yazdı:adaşım balık karışık,küçükde var büyükte,bende çok balık kestirdim bu hafta.fleto zargananın güzel bir avantajıda kırlangıç,kalkan alma şansı yükseliyor.gece karanlıkla avı bu hafta çok sevdim bundan sonra geceleri takılacağım denize.bol balıklı keyifli avların olsun inşallah,rastgele.
teşekkür ederim adaşım. Ben sabah hava aydınlanmadan denize çıkıp ilk ava çıkan lüferlerden tutmayı seviyorum Ama illaki deniz ürkütüyor bazan insanı
yalova tatar yazdı:harika bereketli olsun
Tatarım teşekkür ediyorum. İnşallah beraberde yaparız bu avları.
yaser2sultan yazdı:Nihat bey bereketli olsun
Teşekkür ederim.
tahsinmersin yazdı:Niko kardeşim geçmiş olsun.şimdiden hastalandınmı kışın sağlam geçer..
bu iştahsızlıkla 5 lüfer,2 kırlangıç çok iyi bir av demektir.
sezonun hayırlı olsun,bereketli avlar.
Tahsin abi balığa iştahsızlık asla olmaz. Ama ilk gün ve nazı balık için iyiydi.
Teşekkür ediyorum.
bucalıfikret yazdı:niko geçmiş olsun daha bollarına rast gele.
Teşekkür ederim fikret abi.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE] [SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Salih Reis yazdı:Nihatçım sezonu açtın, süperrr ..
15 yem kestirmek mi
çelik tek ya da ip misina mı denesen
daha güzelleri de rastgele, güzel paylaşımın için teşekkürler
Reis günaydın.
Yem kestirmek deyince iğneyi kesip götürmek anlamında değil.
Bu lüfer değişik bir balık. 2.0 üç iğne varken yemin uzunluğu 18-20 cm ken tam ortadan vurup balığı ikiye kesip atıyor. ama yakalanmıyor tabi kesik zargana işe yaramıyor maalesef.
Biz iğneleri birbirine fırdöndüler ile bağlıyoruz. Onları kesme şansı yok.