Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.50 tekne alacağım...yardım lütfen..
dostlar antalya boat show a gittim..ve burda bir tekne gördüm,hayran oldum,almayı düşünüyorum.bu konu hakkında sorularım olacak..
tekne 4.50 fisher özel yapım yarım kamaralı,üzerine 4 zamanlı 9.9 luk suzuki (tavsiye üzerine)
4.50 teknede 9.9 sizce yeterlimi?
ayrıca bu tekneyi adb olmadan kullanabilirim,sanıyorum..

ötb(özel tekne belgesi) çıkarmanın maliyeti ne kadardır:?
tekne kayıt işlemi için liman başkanlığından neler isteniyor...
birde balıkçı barınaklarına tekne bağlama ücretleri hakkında bilgisi olan varmı?

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
aytekin motor 9.9 olduğu zaman bazı belgeler istenmiyor ayrıca vergide ödemiyor 10 hp olsa hem vergi ödüyorsun hemde belge gerekiyor.
liman bağlama ücretleri limandan limana değişiyor aylık senelik ömürlük olabiliyor onu iyi araştırman lazım liman liman dolaşma lazım.
tekne güzel fakat 3 kişi olta atamassın kamara kısmı aslında bizim gibi balıkçılara eziyet oluyor ama keyfde olabiliyor benim tercihim kamarasız olmasından yanadır haaa şuda var 1-2 kişi av yapacaksan olabilir.
motor 9,9 yamaha çok iyidir 4 zamanlı motorlar 2008 de silindir hacmi sıkıştırılmış.2007 4 zamanlılardan bile az yakıyormuş zaten çok az yakarken birde dahada düşürmüşler yamaha ve mercury de durum böyle.
bi yakınım mercury aldı 3750 ytl den mercury 9,9 aldı gerçi 1 gün sonra 4500 ytl olmuş eurodan dolayı o 1 günle ayıp olmazmı demiş almış hemde 10 taksitle almış ben mercury den başka motor kullanmam ama herkesin beğendiği bir motor var ben mercury e alıştım koldan vites oluşu çok sessiz oluşu bana cazip geliyor.
başlığı 3,5 yazmışsın aman 3,5 çok küçük kalır.
Bul
yok nihat abi başlığı yanlış yazmışım tekne 4 .50..aslında bende mercury de ısrar ediyorum ama,satıcı bana suzuki dedi,mercury de satıyor hem fiyatı pahalı dedi,suzukiyi 3400 ytl ye alacam,4 zamanlı..tekneyide ben kamara olmasın istiyorum aslında ama,birde keyif içinde ayrı bir zevk verecek gibi geliyor sanki.biz kayınpederle çıkıcaz genelde bazı zamanlarda kayınçoda gelir belki 3 kişi oluruz,ama genelde 2 kişi av yapıcaz,o yüzden istedik yarım kamarayı,4.50 kamarasız fisher da var,ama bunun fiyatı:3000 ytl (ötv hariç)bana uygun gibi geldi,sen nedersin nihat abi..
Bul
tekne güzel ama sağlamlığıda önemli elinle bastırınca araba kaportası gibi içeri göçme yapıyorsa aman zayıf demektir fiber teknelerde en önemli şey sağlamlık kalın malzeme bu tekneden hiç yakından görmedim ama resime bakılırsa sağlam bi tekne gibi.
450 kamarasız teknelerde normalde fiatlar 3000 ytl den başlıyor birtek benim aldığım yerde tanıtım amaçlı 2000 ytl bunun kamarasının olduğuda düşünülürse 3000 iyi fiat.
aytekin birde suda duruş çok çok önemli tekneyi beğenip alıyorsun suya koyunca dengesiz olabiliyor oralarda aynısından görmeye çalış bi şekilde.
Bul
bu arada suziki için bişey diyemem hiç kullanmadım kullananda 1 kişi gördüm ufak kafalı ve sessiz ama ileriye dönük bişey diyemem aytekin.
Bul
Yazdığın gibi iki kişi olta atacaksan keyifci bir tekne,şimdiden hayırlı olsun Aytekin.
Bornova - izmir
Bul
nihat abi fiberi bence iyi ben çok anlamam ama fiberi sertti,senin söylediğin gibi,bir oynama yapmadı,burda limanda bir tane var,ama seyir halinde hiç görmedim..dediğin gibi denizdede dengesi önemli..altı çok sivri değil denge sorunu olmaz gibi geliyor ama sence sivri olması dengeyi etkiler mi,
Bul
hayırlı olsun aytekin güle hgüle kullan
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ANTALYALI07 yazdı:nihat abi fiberi bence iyi ben çok anlamam ama fiberi sertti,senin söylediğin gibi,bir oynama yapmadı,burda limanda bir tane var,ama seyir halinde hiç görmedim..dediğin gibi denizdede dengesi önemli..altı çok sivri değil denge sorunu olmaz gibi geliyor ama sence sivri olması dengeyi etkiler mi,
bence ne kadar düz olursa o kadar dengeli oluyor fiber tekneler.
Bul
bende aynı şeyi düşünmüştüm nihat abi...
erden abi daha almadım,şu evrak kürek işlerini iyice çözeyimde,birde ya arabaya çeki demiri taktıracam,yada limana bağlamayı düşünüyorum,tekne bağlama fiyatını araştırıyorum...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir Foça Tekne Önerisi sellkan 1 330 21-12-2016, 16:13
Son Yorum: tahsinmersin
  Akyaka- Azmak tekne gezisi ve Tatlı suyun deniz ile buluşması teknelerin kalkış yeri tugayerdogan 12 1,120 26-09-2016, 19:52
Son Yorum: haseremarket
  Acemi balikçilara yardim edicek abimiz var mi ? :) emresacak1994 15 2,433 19-04-2016, 20:46
Son Yorum: Lapsetur
  Kıyı balıkçılığı hakkında yardım Amedra 9 1,355 20-06-2015, 14:12
Son Yorum: Amedra
  Tasarım Konusunda Acil Yardım trenchtown 14 2,608 16-01-2015, 00:32
Son Yorum: DeLi_KuRT
  Mersinden yardım edecekler var mı ? hsynbyr1453 2 1,568 08-10-2014, 08:27
Son Yorum: yaser2sultan
  İlk av için yardım KaanGultek 11 3,640 20-08-2014, 17:10
Son Yorum: yaser2sultan
  kamış bilgi lütfen sefer 5 1,480 14-05-2014, 08:35
Son Yorum: sefer
  tekne ruhsatı maraz 22 5,918 24-03-2014, 17:03