Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
23/3/08 levrekci avı
H.A.R.U.N yazdı:Nihat Sezon açılışları bende böyle oluyor sende ileriki zamanlarda açılırsın bu sene senin mera zayıf geçecek gibime geliyor olmazsa sırtı hevesimizi turnada deneriz
acele ettim harun nisan 15 ten sonra çıksam daha garanti olacaktı.
Bul
Lakerda yazdı:En azından sezonu açman motor açısından iyi olmuş.Uzun süre çalıştırmadan beklemesi problemler çıkarabilir. Bu işi bilen arkadaşlarımın tavsiyesi'' motorun uzun süre çalıştırılmaması iyi değil,kapalı sezonda (kışın) denize çıkmasanızda su dolu bir varil içinde bir kaç kez motorunuzu çalıştırmanız gerekir'' olmuştur.Nedenini detayını bilmem ama elbet bir bildikleri vardır derim.
Yakında bereketli avların için şimdiden rastgele..
mehmet abi sezon sonu normalde ya dediğin gibi bi kovada çalıştırıyoruz yada bazı motorlara takılabilinen bi aparat var şafta takıp hortumla direk su verip çalıştırıyoruz amaç içerideki tuzlu su gitsin deniz suyu motoru eritmesin.
Bul
balıkcızakir yazdı:Nihat paylaşımına tşk.Çektiğin çileyemi zevkemi nekabul edersen geçmiş olsun derim bunlara alışkın olman lazım.
alışmaya alışığımda zakir abi hamlanmışım 110 km yol git tekneyi indir malzemeleri taşı balığa git dönüşte hava patlasın tekneyi kaldır kaldırırken ıslan(lodostan boy çizmesi su aldı)ev işleri malum kıştan kalma ev kapalı iş çok derken bitmişim bugün zor geçiyor yani.
hiç olmazsa istavriti yedik onada şükür Smile)
Bul
ottoman fishing team yazdı:sezonu açmışsınız bu sezon hayatınızın levrek tırofelerine denk gelmek dileiyle ,,,rastgele ,,paylaşım icin teşekkürler..
eyvallah taykan inşallah hepimize ratsgelsinler
Bul
Nihatçım paylaşımın için teşekkürler,
herseyden uzak denizde olmak bile çok güzel.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
nihat ilk yorucu işlerini halletmişsin bundan sonra daha rahat edersin,artık budan sonra gelsin levrekler,rastgele.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Bayağı hazırlık yapmışsın,,,

Kısmen yorulmuşsun'da,

Levrek olmamasına üzüldüm,,, Sen bunu telafi edersin,

Daha önce belirttiğim gibi tekne tecrübem yok,,,

Ama siste pusula ile cesaretlenmen ne kadar doğru bilmiyorum,,,

Lodos çıktı diyorsun, sis varken veya dağılırken genelde deniz nasıl bir atmosfere bürünür,,,
genelleme yapabilirmiyiz..?*

örnek sert lodos çıkar, deniz çalkantılı olur, dalga boyu yükselir veya bir şey olmaz yavaşça kalkar gibi,
neticede suyun ustune oturmuş bir başka su,,,
bunu dağılması için ya güneş, yada rüzgar gerekli ,,
yanılıyormuyum,

kısmen nasıl olur...?
Sağlık olsun be dostum. Zaten levrek adına buyuk bır beklentin olmadıgını bılıyorum sen daha cok evdeki işler için gitmişsindir. Tabi oraya kadar gitmişken kurtlanıp acılman da normal Big Grin
Sen kendini biraz daha hırslandır dostum inşallah bu yıl sağlam levrek resimleri gorecegiz senın raporlarında.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Ne mutlu iyilerden olanlara
Bul
ilerya yazdı:Bayağı hazırlık yapmışsın,,,

Kısmen yorulmuşsun'da,

Levrek olmamasına üzüldüm,,, Sen bunu telafi edersin,

Daha önce belirttiğim gibi tekne tecrübem yok,,,

Ama siste pusula ile cesaretlenmen ne kadar doğru bilmiyorum,,,

Lodos çıktı diyorsun, sis varken veya dağılırken genelde deniz nasıl bir atmosfere bürünür,,,
genelleme yapabilirmiyiz..?*

örnek sert lodos çıkar, deniz çalkantılı olur, dalga boyu yükselir veya bir şey olmaz yavaşça kalkar gibi,
neticede suyun ustune oturmuş bir başka su,,,
bunu dağılması için ya güneş, yada rüzgar gerekli ,,
yanılıyormuyum,

kısmen nasıl olur...?
niyazi abi denizde çok tecrübelerim oldu hele 1 keresinde tam fırtınanın ortasında kaldım fırtına açıldığında olmam gereken yerden 1 km kadar ötesişndeydim birçok tecrübeye rağmen sis ve lodos kötüdür ikisi aynı anda olsa iyisin kesin kenardasın da ikisi aynı anda zor rüzgar çıktımı sis dağılır zaten.
ben kenarı bırakmadan fenere kadar gittim kenarla fener arasında kenarı bırakıp sırtıma kerterezi dönüp fenere doğru çıkmaya başladım o ara pusulayla hareket ettim sonrasında hava açtı sis kalmadı balık denemelerimi yapıp kenara geldim lodos patladı ama tabii lodos hemen gürlemiyor yavaş yavaş hızlanıyor o ara ben tedbirimi aldım tekneyi kaldırdım.
benim avantajım çok açıkta avlanmıyorum hava patlasada siste olsa kenara kaçmam en fazla 5 dakikamı alıyor.
bu arada ani sis bastırmasında yoldan gelen araba seslerini duyuyorum kıyıyı bulmam kolay oluyor.
sis basarken veya dağılırken deniz genelde çok durgun oluyor önünde devamlı bir tül perde varmış gibi gidiyorsun video yaptım ilk fırsatta yayınlayacağım daha ayrıntı görmüş olacaksınız.
Bul
GURHAN yazdı:Sağlık olsun be dostum. Zaten levrek adına buyuk bır beklentin olmadıgını bılıyorum sen daha cok evdeki işler için gitmişsindir. Tabi oraya kadar gitmişken kurtlanıp acılman da normal Big Grin
Sen kendini biraz daha hırslandır dostum inşallah bu yıl sağlam levrek resimleri gorecegiz senın raporlarında.
aynen öyle dostum evdeki iş için gittim arada kaçtım balık olsa evdeki iş bitmiş olacaktı balık yoktu lodosta patlayınca evdeki işe devam ettik iyide oldu işi kolayladık Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,024 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  16\08\2015 Levrekci lüfer avı LeVrEkCi 24 3,601 04-09-2015, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  MURKİ,LEVREKÇİ,NİHATKR,BALIKandOZAN VE SAKİ RUSAN BALIK AVI BALIK and OZAN 92 8,643 03-03-2013, 20:07
Son Yorum: tahsinmersin
  09-10/06/2012 Haftasonu Levrekçi Evsahibi Nihatkr-İmhoteb ve Mustafa nihatkr 43 5,426 16-06-2012, 09:35
Son Yorum: Burak Karadeniz
  14-15 Ekim 2011 Levrekçi-Ozan-Doktor Ereğli Balık Avı. doktor 48 6,751 22-10-2011, 10:47
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  20-03-2010 Levrekçi Yalova ya Geldi. doktor 29 4,419 25-03-2010, 18:03
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  18-10-2009 baba levrekci LeVrEkCi 54 6,531 06-02-2010, 19:40
Son Yorum: dincobey
  08-09/12/2007 levrekci, harun, doktor, gurhan balik avi GURHAN 131 18,817 17-04-2009, 01:06
Son Yorum: erci
  12\07\2008 levrekci raporu LeVrEkCi 40 5,045 12-11-2008, 18:21
Son Yorum: thunderbolt
  21\09\08 levrekci(babam saolsun):))) LeVrEkCi 32 4,940 22-09-2008, 23:49
Son Yorum: thunderbolt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi