Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
23/3/08 levrekci avı
ne yazık levrek yok diyerek başlıyım Snifsinf
cumartesi sabahı saat 7 de kalktım hemen dışarıya baktım hava süper rüzgar yok güneş vuruyor babamlarla beraber doluşup arabaya yola çıktık,gider gitmez benzine baktım hemen gidip benzin aldım malzemeleri hazırladım motorun kapağını açtım biraz rutubeti gitsin diye sonra kahvaltımı yaptım ama deniz süper hava süper tek sorun uzaktan sis kapatmaya başladı pusulam var ben gidiyorum dedim bindim tekneye,babam başladı makaraya yanına yiyecek içecek al düdük al kaybolacaksın siste diyor sen görürsün dedim levrekleri yatırayımda gör dedim.
neyse bismillah dedik çalıştırdım motoru fenere doğru çıktım yola aslında yem tutacaktım ama sste açılmak pek mantıklı degil diye kıyıdan fenere giderim dedim.
sol taraftaki kamışta :9 cm mavi roglou
sağ taraftaki kamışta:10,5cm üstü siyak altı gri roglou
elimdeki oltada :yozuri cristal minnow turuncu rapala
takımlarda kurşun yok su üstü sırtı çeke çeke kıyıyı kaybetmeden fenere doğru gittim fenere yaklaşınca açıldım fenere direk çıkarım dedim ama ne mümkün arada kayboldum pusula yardımıyla feneri buldum 2 tur attım tık yok tek vuruş alamadım deniz anormal pis devamlı oltalara bişeyler takılıyor.sonra istavrit araya araya kenara geldim öğleden sonra tekrar çıkarım dedim ama lodos patladı kenarda kaldım.
bugünde istavrite gidip 1,5 kg ya yakın istavrit tutup yemli uzun olta levreğe dolaştım yine tek vuruş alamadan kenara geldim.
aslında movie maker da bu yazdıklarımı resim ve videolarla anlatan bi film hazırladım fakat youtube kapalı olduğu için yayınlayamıyorum buna bi çare bulmamız lazım sonradan yayınlarım artık.
bu arada cumartesi akşamı kaldıraçtaki tekneye bişey olacakmı sıkıntısından uyumadım desem yalan olmaz.emanet tekne bişey olacak diye sıkıntı bastı.
videoları sonradan eklemeye çalışacağım.herkese rastgele.bu arada ağaçlar çicek açmış bahar gelmiş heryer yemyeşil doğa bambaşka.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
yinede bereketli olsun nihatım be istvritle idare et
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
istavritte olsa kurtları dökmüşün heheheh levreklerin yanında ufak kalıo ama bu hafta bizde gümüş bile yoktuRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bunlarla dolaştım videoda çektim youtube açılsın göndereceğim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Snifsinfhocam bende büğün sırtı çektim ama dedeğin gibi tek vuruş yok
Bul
Sağlık olsun Nihat Kardeş.Deniz Ana yapar güzelliğini , bi dahaki sefere inşallah....Wink
Bul
Herşeyiyle güzel bir rapor olmuş. Deniz bu belli olmaz. Birdahakine rastgele... Bizim eriklerin çiçekleri açtı da dökülmeye başladı.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
Nihat Sezon açılışları bende böyle oluyor sende ileriki zamanlarda açılırsın bu sene senin mera zayıf geçecek gibime geliyor olmazsa sırtı hevesimizi turnada deneriz
Bul
Nihat uzun zamandır denize çıkmamıştın yoğun çalışma arasında senin için güzel bir değişiklik olmuş denize açılmanın verdiği sevinçi çok iyi bildiğimden senin adına sevindim balık işi bildiğin gibi kısmet işidir hiç olmazsa istavrit tutup iyot kokusu alarak hasretini gidermişsin hele şu havalar yerine bir otursun güzel levrek haberleri vereceğinden eminim büyük balıklı avların olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
En azından sezonu açman motor açısından iyi olmuş.Uzun süre çalıştırmadan beklemesi problemler çıkarabilir. Bu işi bilen arkadaşlarımın tavsiyesi'' motorun uzun süre çalıştırılmaması iyi değil,kapalı sezonda (kışın) denize çıkmasanızda su dolu bir varil içinde bir kaç kez motorunuzu çalıştırmanız gerekir'' olmuştur.Nedenini detayını bilmem ama elbet bir bildikleri vardır derim.
Yakında bereketli avların için şimdiden rastgele..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,024 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  16\08\2015 Levrekci lüfer avı LeVrEkCi 24 3,605 04-09-2015, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  MURKİ,LEVREKÇİ,NİHATKR,BALIKandOZAN VE SAKİ RUSAN BALIK AVI BALIK and OZAN 92 8,645 03-03-2013, 20:07
Son Yorum: tahsinmersin
  09-10/06/2012 Haftasonu Levrekçi Evsahibi Nihatkr-İmhoteb ve Mustafa nihatkr 43 5,430 16-06-2012, 09:35
Son Yorum: Burak Karadeniz
  14-15 Ekim 2011 Levrekçi-Ozan-Doktor Ereğli Balık Avı. doktor 48 6,757 22-10-2011, 10:47
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  20-03-2010 Levrekçi Yalova ya Geldi. doktor 29 4,427 25-03-2010, 18:03
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  18-10-2009 baba levrekci LeVrEkCi 54 6,536 06-02-2010, 19:40
Son Yorum: dincobey
  08-09/12/2007 levrekci, harun, doktor, gurhan balik avi GURHAN 131 18,821 17-04-2009, 01:06
Son Yorum: erci
  12\07\2008 levrekci raporu LeVrEkCi 40 5,056 12-11-2008, 18:21
Son Yorum: thunderbolt
  21\09\08 levrekci(babam saolsun):))) LeVrEkCi 32 4,942 22-09-2008, 23:49
Son Yorum: thunderbolt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi