Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
16 Mart Pazar Narlı
serkanefe yazdı:biladerim kiloluk lapin deme bilen bilir onu bile yakalamanın usulü var istersen sanada öğretirim napalım balık buluyoruz balıkçı yokluğunda balıkçı olduk cumaya bekleriz senin için en irilerinden midye çıkarıcam

Tamam dostum Cuma sendeyim inşallah. Senin balıkçılıgına asla sözüm olmaz dostum. Ben sana çırak olurum. Oltandan balık cıkarırım temizler parlatırım. Smile
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Ne mutlu iyilerden olanlara
Bul
mudanya yazdı:gürhan narlıyı bayağı sevdin sen . e balıkta bereketli olunca tabiki poyraz yakaya gelen yok

Narlı'ya tutuldugum dogru kaptan. Ama Arnavutköy'ü de poyrazını da özlemedim dersem yalan olur. Bir balık haberi versen gelecem.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Bul
rauf yazdı:Gürkan tebrikler babası ve amcasıyla bu derece aynı konuda buluşan ender ailelelerden olduğunu biliyormusun.bu günlerin kıymeti bil tadını cıkar selamlar. Wink

Rauf abi babam ve amcamla ortak yönümüz çok ve bunun için ne kadar şükretsem az. Ben çocuklugumdan beri babamla kah derlerde balık avı kah daglarda tavşan, keklik, yaban domuzu avı yaptım. Şimdi ben memlekete az gidiyorum babam Bursa'ya az geliyor. Dolayısıyla böyle gunler daha da kıymetleniyor. Selamlar, saygılar...
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Bul
eşref sürek yazdı:Gürhan baban ve amcan ile balığa çıkmanın keyfini resimlerden ve yazdıklarından çok iyi anlıyorum bende geçen yaz babamla uzun bir aradan sonra balığa çıkmıştım o günü unutamam allah ikisinide uzun ömürler versin bereketlide bir av olmuş afiyet olsun rastgele

Eşref abi teşekkür ederim. Umarım ben de 10 yıl sonra hala babamla balığa cıkıyor olurum.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Gürhan kardeşim iyi güzel ispari izmarit Babayla amcada süper Rauf abinin dediği gibi kıymetini bil
Kalın balık yokmu kalın balık Smile

Kalın balık var, hep var ama bizde her zaman olmuyor. Levrekleri atlamışsın anladıgım kadarıyla. Smile
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Bul
Kaya, İsmail ve Erden abiler teşekkür ederim. Umarım sizlerinde boyle keyifli gunleri cok olur.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Bul
gürhan hele şükür bu sene balığı aldın sonunda.ama nedenini buldum bizden el aldın babandan taktik.bu sene artık senden korkulur.rastgele.
yeşil timsah
Bul
gürkan allah böyle güzel günlerinizi aratmasın her zaman nasip etsin, keyifli bir gün yaşayıp ve güzel balığınızıda yakalamışsınız bereketli ve afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
iskorpitix yazdı:gürhan hele şükür bu sene balığı aldın sonunda.ama nedenini buldum bizden el aldın babandan taktik.bu sene artık senden korkulur.rastgele.

Hehehe doğrudur taktik de el de tamam. Ama balığa çıkamıyorum onu ne yapacaz. Big Grin
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Bul
aahmet yazdı:gürkan allah böyle güzel günlerinizi aratmasın her zaman nasip etsin, keyifli bir gün yaşayıp ve güzel balığınızıda yakalamışsınız bereketli ve afiyet olsun.

Ahmet abi teşekkür ederim. Sizlere de daha güzel avlar ve günler dilerim.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Pazar Lüfer Avı nihatkr 31 2,001 30-09-2016, 21:06
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Elbistan Kuzuları 'Pazar' Avcı Altan 22 2,432 01-09-2014, 12:04
Son Yorum: ANTALYALI07
  15 Mart 2014 Karaburun açıkları Salih Reis 22 2,487 26-03-2014, 18:08
Son Yorum: Salih Reis
  17 Mart 2013 - Yenifoça - Şamandıralı Takım İle Sargoz Avı Sargoz35 41 7,129 05-02-2014, 09:29
Son Yorum: Cahit Acun
  05/01/2014 pazar avı lüferci1907 15 2,230 19-01-2014, 13:59
Son Yorum: karabacak
  İşte Taze taze balıklar.:) 10 Mart 2013 Pazar Sivrice 'de yazdan kalmış bir Gün.:) Torik Orhanbaba 26 5,346 16-03-2013, 14:28
Son Yorum: darıcalı
  9 Mart 2013 Bodrum - Güllük körfezi çupra avı Salih Reis 29 4,861 15-03-2013, 22:01
Son Yorum: mariner8
  Albatros-gr full pazar keyfi Albatros-gr 46 5,563 23-09-2012, 09:02
Son Yorum: Albatros-gr
  amatörün pazar günü.:) kengin 27 3,814 26-06-2012, 20:48
Son Yorum: kengin
  Bu pazar Kuşadası çok güzeldi oltacı 28 4,916 17-04-2012, 22:09
Son Yorum: Hamido

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi