Yorumları: 2,370
Konuları: 59
serkanefe yazdı:biladerim kiloluk lapin deme bilen bilir onu bile yakalamanın usulü var istersen sanada öğretirim napalım balık buluyoruz balıkçı yokluğunda balıkçı olduk cumaya bekleriz senin için en irilerinden midye çıkarıcam
Tamam dostum Cuma sendeyim inşallah. Senin balıkçılıgına asla sözüm olmaz dostum. Ben sana çırak olurum. Oltandan balık cıkarırım temizler parlatırım.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
Ne mutlu iyilerden olanlara
mudanya yazdı:gürhan narlıyı bayağı sevdin sen . e balıkta bereketli olunca tabiki poyraz yakaya gelen yok
Narlı'ya tutuldugum dogru kaptan. Ama Arnavutköy'ü de poyrazını da özlemedim dersem yalan olur. Bir balık haberi versen gelecem.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
rauf yazdı:Gürkan tebrikler babası ve amcasıyla bu derece aynı konuda buluşan ender ailelelerden olduğunu biliyormusun.bu günlerin kıymeti bil tadını cıkar selamlar. ![Wink Wink](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/4/wink.gif)
Rauf abi babam ve amcamla ortak yönümüz çok ve bunun için ne kadar şükretsem az. Ben çocuklugumdan beri babamla kah derlerde balık avı kah daglarda tavşan, keklik, yaban domuzu avı yaptım. Şimdi ben memlekete az gidiyorum babam Bursa'ya az geliyor. Dolayısıyla böyle gunler daha da kıymetleniyor. Selamlar, saygılar...
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
eşref sürek yazdı:Gürhan baban ve amcan ile balığa çıkmanın keyfini resimlerden ve yazdıklarından çok iyi anlıyorum bende geçen yaz babamla uzun bir aradan sonra balığa çıkmıştım o günü unutamam allah ikisinide uzun ömürler versin bereketlide bir av olmuş afiyet olsun rastgele
Eşref abi teşekkür ederim. Umarım ben de 10 yıl sonra hala babamla balığa cıkıyor olurum.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
Kaya, İsmail ve Erden abiler teşekkür ederim. Umarım sizlerinde boyle keyifli gunleri cok olur.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
Yorumları: 155
Konuları: 28
gürhan hele şükür bu sene balığı aldın sonunda.ama nedenini buldum bizden el aldın babandan taktik.bu sene artık senden korkulur.rastgele.
yeşil timsah
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
gürkan allah böyle güzel günlerinizi aratmasın her zaman nasip etsin, keyifli bir gün yaşayıp ve güzel balığınızıda yakalamışsınız bereketli ve afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
iskorpitix yazdı:gürhan hele şükür bu sene balığı aldın sonunda.ama nedenini buldum bizden el aldın babandan taktik.bu sene artık senden korkulur.rastgele.
Hehehe doğrudur taktik de el de tamam. Ama balığa çıkamıyorum onu ne yapacaz.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
aahmet yazdı:gürkan allah böyle güzel günlerinizi aratmasın her zaman nasip etsin, keyifli bir gün yaşayıp ve güzel balığınızıda yakalamışsınız bereketli ve afiyet olsun.
Ahmet abi teşekkür ederim. Sizlere de daha güzel avlar ve günler dilerim.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI