Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
16 Mart Pazar Narlı
Merhaba arkadaşlar, gecikmeli de olsa Pazar günü yaptıgım avın raporunu yayınlamak istedim. Babam memleketten ziyaret için gelmişti ben de bu fırsatı kaçırmayıp amcamla ikisini balığa çıkarayım istedim. Yemlik karideslerimizi alıp Narlı yolunu tuttuk. Maksat akşama yenecek kadar balık tutup keyifli bir gün geçirmekti.
Her ikisi de denizin acemisidir ama derelerde eski ustalardandır. Ben onlara av yaptırmak istediğim için ne karagöz ne de lüfer için ugraşmadım. Onların oltalarını bağladım tuttukları balıkları iğneden cıkarıp livara attım. Bol bol da fotograflarını çektim. Kısaca günün miçosuydum Big Grin Babam ve amcamla birlikte unutulmaz bir gün yaşadım. Deniz de hava da çok güzeldi bir ara öğleyin rüzgarla birlikte çırpıntı olsa da cok sürmedi. Gün batımına kadar çok güzel eğlendik. Akşama yenecek balığımızı da aldık tabi. 4 kg cıvarı ispari bir kaç tane de mırmır aldık. Onların gözlerindeki pırıltılar bana fazlasıyla yetti.
Bu arada öğlen civarı yan tekneden alınan 2 kg lık eşkina bu hafta için eşkina planları yapmam için beni ateşledi. Güzel balıktı diğer teknelerdeki balıkcılar bıle balıkla bırlıkte poz vermek için yarıştılar. Smile
( Köyün balıkcısına yakın köyde yakalanmış 2 adet levrek getirdiler. Bu balıkları sadece Nihat için resimledim. Hehehehe )

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Ne mutlu iyilerden olanlara
Bul
dostum helal olsun çok güzel balıkçılık yapmışsınız tebrik ederim büyük reis lerin olduğu yerde sana tabiki balıkları ayıklamak düşer balıklar paylaşım güzel helal olsun saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
dostum bereketli olsun.levrekleri cep telefonundan gördügümde sen tuttun sandım ohh be dedim narlıda levrek çıktı en sonunda dedim neyse sonuçta orada levrek tutulması iyiye işaret inşallah sen ve tüm arkadaşlar tutarlar.
babaya amcaya selamlar saygılar ellerinden öperim.
Bul
LeVrEkCi yazdı:dostum bereketli olsun.levrekleri cep telefonundan gördügümde sen tuttun sandım ohh be dedim narlıda levrek çıktı en sonunda dedim neyse sonuçta orada levrek tutulması iyiye işaret inşallah sen ve tüm arkadaşlar tutarlar.
babaya amcaya selamlar saygılar ellerinden öperim.

Sağolasın dostum ah yaw bu levreklerı ben tutmuş olsaydım ne rapor yazılrdı bunlara be. Big Grin
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Bul
doktor yazdı:dostum helal olsun çok güzel balıkçılık yapmışsınız tebrik ederim büyük reis lerin olduğu yerde sana tabiki balıkları ayıklamak düşer balıklar paylaşım güzel helal olsun saygılar.

Her zaman her yerde miçoyum dostum. Smile
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Bul
tebrikler gürhan baban ve amcanla ne güzel zaman geçirmişsin ben babamı kaybettiğim için istesemde böle bişi yaşamama imkan yok imrendim valla rahmetli ile bizde arasıra giderdik neyse ..... yalnız kafama takılan bişi oldu ben denizde sandalla açılınca etrafta kimse olmaz die düşünürdüm orası ana baba günü heheheh yeni bişi daha öğrendim sevgilerimleRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Maaşallah o kadar kıyıda o kadar balık. Aşağıda balık çiftliğimi var. Rastgele...
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
araphüso26 yazdı:tebrikler gürhan baban ve amcanla ne güzel zaman geçirmişsin ben babamı kaybettiğim için istesemde böle bişi yaşamama imkan yok imrendim valla rahmetli ile bizde arasıra giderdik neyse ..... yalnız kafama takılan bişi oldu ben denizde sandalla açılınca etrafta kimse olmaz die düşünürdüm orası ana baba günü heheheh yeni bişi daha öğrendim sevgilerimleRose

Dostum çok üzüldüm,baban için Allah'tan rahmet diliyorum. Ben de mümkün olduğunca birlikte vakit geçirmeye gayret ediyorum.Biliyorum ki birgün gelecek ya babam ya da ben böyle günlerimizi arayacağız.Yapacak birşey yok hayatın gerçeği bu.
Açılınca genelde çevrende çok kimse olmaz ama biz çok açılıyor sayılmayız.Hatta çapa bile atmıyoruz.Kıyıdaki kayalara bağlı olan bir halatın bir ucu da 50mt açıktaki tonoza baglıdır. Bizler de bu halata kayıklarımızı baglar o şekilde av yaparız.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Bul
Boğaziçi yazdı:Maaşallah o kadar kıyıda o kadar balık. Aşağıda balık çiftliğimi var. Rastgele...

Hüseyin dediğin gibi çok kıyı ama o fotograftaki derinlik 40 metre. Bu derinlik ve dibin cok kayalık olması balığın bol olmasını saglıyor. Kısmet olur gelirsen bir gün daha çok şaşıracaksın.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Bul
Çok konforlu bir balıkçılık yapıyorsunuz. Hem akıntı yok. Hemde yem ve balık ta her zaman var. Kıyıya da yakın. Balık cinsleride obur. Hemen yeme atlıyor. Havalarda çoğu zaman güzel gidiyor. Bunların hepsi aynı yerde zor bulunur.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Pazar Lüfer Avı nihatkr 31 2,001 30-09-2016, 21:06
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Elbistan Kuzuları 'Pazar' Avcı Altan 22 2,432 01-09-2014, 12:04
Son Yorum: ANTALYALI07
  15 Mart 2014 Karaburun açıkları Salih Reis 22 2,487 26-03-2014, 18:08
Son Yorum: Salih Reis
  17 Mart 2013 - Yenifoça - Şamandıralı Takım İle Sargoz Avı Sargoz35 41 7,129 05-02-2014, 09:29
Son Yorum: Cahit Acun
  05/01/2014 pazar avı lüferci1907 15 2,230 19-01-2014, 13:59
Son Yorum: karabacak
  İşte Taze taze balıklar.:) 10 Mart 2013 Pazar Sivrice 'de yazdan kalmış bir Gün.:) Torik Orhanbaba 26 5,346 16-03-2013, 14:28
Son Yorum: darıcalı
  9 Mart 2013 Bodrum - Güllük körfezi çupra avı Salih Reis 29 4,861 15-03-2013, 22:01
Son Yorum: mariner8
  Albatros-gr full pazar keyfi Albatros-gr 46 5,563 23-09-2012, 09:02
Son Yorum: Albatros-gr
  amatörün pazar günü.:) kengin 27 3,814 26-06-2012, 20:48
Son Yorum: kengin
  Bu pazar Kuşadası çok güzeldi oltacı 28 4,916 17-04-2012, 22:09
Son Yorum: Hamido

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi