Yorumları: 16,711
Konuları: 238
ismahil çokgüzel resimler eline sağlık varsın olmasın balık güzel gün geçirmişsin bence foçaya girişin hemen sağında avlansaydın belki bir iki alma şansın olurdu tabiki
benim önerim rastgele...
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
İsmail teşekkürler paylaşıma gerçekten foçada cıvılcıvıl sen ve arkadaşlarında onlarıda bekleriz bu siteye
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Çok güzel resimler İsmail, Birkaç kez gittim,şimdi görünce bir bir gözümün önüne geldi tekrar.Teşekkürler.
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Çok güzelmiş.Hayran kaldım.Balık olmasa da gidilir oraya.Teşekkürler bu güzel fotolar için.Sevgi ve saygılar...
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
İsmaİl Abİ SÜper Hava AlmiŞŞsiniz En Azindan Balik Bİdahakİ Sefere Artik
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
Eskİ İŞyerİmdeyken Tam Lİmanin Orda MÜŞterİmİz Doyuran Rest.vardi Ayda 1 Yada 2 Kez Gİderdİm Enaz,, Sahİlde Bİ Tur Atar Denİzİ İzler Öyle DÖnerdİm Gerİ Mutlaka.. Tam Bİ DoĞa Harİkasi FoÇa,, Belkİ YerleŞİrİz Bİzde BİgÜn.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
murat bende fırsat buldukça giderim foçaya oraya yerleşip yaşamak benimde
hayalim gerçekten çok güzel yer belki birgün karşılaşırız foçada.
fikret abi başta foçanın içinden fener civarı resimlerdeki oralarda olta attık olmayınca
foçaya girmeden sağa devam edip hanedan denen yeri geçince yolun alt tarafınada
şansımı denedik oradan daha önce lidaki ispari almıştım fakat saat geç olunca olay bitti
birkaç hani ve isparoz çıktı resim boyutu büyükolduğundan gönderemedim selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
inşallah harun onlarda aşıyı alınca burada olacaklar şimdilik sadece deniz sevenler
ileride balığıda sevecekler .
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
valla bayıldım sizin oralara..gerçekten resimlere baktıkça insanın içi açılıyor..çok güzel yerler.teşekkürler bu güzel görüntüler için...saygılar..rastgele...
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
bahriyeli yazdı:inşallah harun onlarda aşıyı alınca burada olacaklar şimdilik sadece deniz sevenler
ileride balığıda sevecekler .
![Bobo Bobo](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/bobo.gif)
Sen önce mangalı sevdirmişsin