Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balık Resimlerim
Tabiki öyledir eğer hissedemezsen çizme şansın çok az olur çizsen bile o resime ruhunu katamazsın içinde ruh olmayan bir çok şey yansıtmadan yoksundur. Özellikle bu daldaki sanat bunu en bariz şekilde ortaya koymaktadır. Paylaşıumlarını beklerim. Çok keyifli
Bul
elinize emeyinize saglık ,cok şahane olmuş ,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
hüseyin kardeş çektiğin fotoğraflardan birşeyler sezinliyordum.fotoğraftada gayet iyisin.çizimlerde süper.allah yetenek vermiş.
torunların belki sayende köşe olurlar.resimleri kaybetme.he he.sanatçıların malum değeri yıllar sonra anlaşılıyor.
Bul
Hüseyin methini duymuştum ama sanatsal alanda olduğunu düşünmemiştim tebrikler
Bul
hüseyin tebrik ederim küçük yaşta mesleğini belli etmişsin zaten başarılar dilerim.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
ozoca51 yazdı:hüseyin kardeş çektiğin fotoğraflardan birşeyler sezinliyordum.fotoğraftada gayet iyisin.çizimlerde süper.allah yetenek vermiş.
torunların belki sayende köşe olurlar.resimleri kaybetme.he he.sanatçıların malum değeri yıllar sonra anlaşılıyor.

Abi resimde sanatçının resimi fiyatı belirlerken. Bazı ressamların sadece bir imzası bile trilyonlar edebiliyor.

Bir gün Picasso bir lokantaya girip yemeğini yer. Hesabı ister ve gelen garson borcunuz yok sadece bu kağıda bir imza atın yeter der.

Picasso neden böyle yaptığını sorunca: Garsonda bir gün o imza benim bütün torunlarıma yetecek kadar değerli olacak der.

Ama kendimde böyle birşey görmem imkansız gibi bir şey Big Grin
Çünkü kendisi 8-9 yaşındayken tüm nesnelerin çizimini bitirmiş ben ise daha başlayamadım bile Big Grin
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
tebrikler profosyenel işi olduğu belli cok güzel anlamlı anlamlıda anlayana çizgiler cok güzel kolay cıkmadığı belli kendimi bi an karakoy vapur iskelesindeki segilerden bırınde hissettim cokk güzell
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
hüseyin eline sağlık gerçekten harika resimler.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
resimde çok güzel bir hobi bende seviyordum bir zamanlar devam etmedim.çok güzel resimler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balık derisinin işlenmesi... aygroup 36 8,569 07-01-2016, 19:18
Son Yorum: aliemreforte
  Av Resimlerim ? mrtplvc 13 3,038 30-05-2012, 17:36
Son Yorum: yalova tatar
  Resimlerim Lale 12.04.2008 ilerya 23 4,373 14-04-2008, 13:12
Son Yorum: ALTAYLI
  Hobilerim: Resimlerim Boğaziçi 10 2,888 29-03-2008, 21:32
Son Yorum: ottoman fishing team

Hızlı Menü: