Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Av Resimlerim ?
Arkadaşlar geçmiş döneme ait av resimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
muratcım harikasın.ama kara avı benim için bira fala kanlı.tebrikler kardeşim.Alkis
Bul
yycolak yazdı:muratcım harikasın.ama kara avı benim için bira fala kanlı.tebrikler kardeşim.Alkis
Teşekkür ederim abi, sakıncası varsa kara avı resimleri kaldırılabilir, "kara avı benim için biraz fazla kanlı " demek istedin sanırım Smile
Bul
mrtplvc yazdı:Teşekkür ederim abi, sakıncası varsa kara avı resimleri kaldırılabilir, "kara avı benim için biraz fazla kanlı " demek istedin sanırım Smile

Siyirdimklavyede (z)harfi basmıyor muratcım.kopyala yapıştırıda yeni öğrendim.Happysakın bir şeyin yerini değiştirme kardeşim.hepsi çok güzel.eline sağlık.bu sadece bana ait bir şey.kimseyi mahrum edemeyiz.ilgine teşekkürler.başarılarının devamını dilerim.Alkis
Bul
doğada balık avı harika görünüyor bayıldım resimlere orada olsam dedim içimden.(kara avı formatımız dışı bu nedenle sadece kara avı olmaz ama arada sorun değil)resimler için teşekkürler Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:doğada balık avı harika görünüyor bayıldım resimlere orada olsam dedim içimden.(kara avı formatımız dışı bu nedenle sadece kara avı olmaz ama arada sorun değil)resimler için teşekkürler Alkis

Eyvallah, üstadlarım bundan sonra kara avı atmamaya özen göstereceğim. zaten ilgimde balık avına yöneldi.Gulumse
Bul
mrtplvc yazdı:Eyvallah, üstadlarım bundan sonra kara avı atmamaya özen göstereceğim. zaten ilgimde balık avına yöneldi.Gulumse

AlkisAlkistamam işte budur.Gulumse
Bul
Murat guzel karelerAlkis...paylasim icin tesekkurlerSeerf
yapacak oldugun balik avlarinin da raporlarini bekliyor olacagizSeerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Murat bu güzel paylaşım için teşekkürlerAlkis Oldukça keyifli fotolar76 Belli ki avlar da öyle geçmiş
Bul
murat paylaşımın için teşekkürler rast gele.AlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Resimlerim Lale 12.04.2008 ilerya 23 4,483 14-04-2008, 13:12
Son Yorum: ALTAYLI
  Hobilerim: Resimlerim Boğaziçi 10 2,939 29-03-2008, 21:32
Son Yorum: ottoman fishing team
  Balık Resimlerim Boğaziçi 28 4,829 04-03-2008, 11:23
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü: