Yorumları: 87
Konuları: 17
eşref abicim vallahi benim aklım sırrım ermedi bu işe siz istavrit diyosunuz biz mayıs siz nitekim edrekene - trakonya gibi vallahi açıklığa kavuşturacam bunları birbir yardım konusu altın da bi başlık daha açtım onada bi bakarmısın rica etsem
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A▒
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
okey resimler yeni gördüm değişik türde balıklar fare balığı yenirmi
bilmem ama ilginç balıklar paylaşım için teşekkürler.
balığa hasret yaşamak zor
Abi bu balık yenmiyor bundaki dişler kunduz da yok
![Big Grin Big Grin](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/biggrin.png)
Bundan 35-40 kadar tuttuk saldık hepsini sadeec bunu aldım yanıma resim için bide komşunun kedisi Cabbar seviyo bunları ona kıyak geçeyim dedim.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A▒
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
olsun iyot almışsınız hiç yoktan iyi gün olmuş teşekkürler..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
balıkçılık böyle işte bazen çok yorulursun karşılıgını alamassın bazende çok verimli geçer o verimli geçen günlerin hasretiyle ve hevesiyle avlanmaya devam.
bir mera birgün boş geçer diger gün koca koca balıklar verir denemeye devam.rastgele
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
iyot almışsınız sohbet yapmışsınız kısmetiniz bu kadarmış balıklarda bi dahaki sefere kalsın anlatış koordinatlar süper teşekkür ederim .
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 879
Konuları: 28
hiç olmazsa balığa çıkabiliyorsunuz kardeşim, bizde o da yok ya. böööyle bakıyoruz ekrandan
valla illaki balık tutmak gerekmiyor, ben daha balığa çıkma hazırlıkları yaparken, tüm borçları alacak görmeye başlıyorum
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Bende balığa çıkarken ve balıktayken aynı duygularla yaşıyorm fakat bitince o günkü aavın niteliklerine bağlı olarak duruma göre çok duruma göre az yoruluyorum dün çok yorulduğum günlerden biriydi mesela
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A▒
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
paylaşım için teşekürler.botla gtmek ayrı bir hner.
demir attık demişsiniz.bizim buradaki hiçbir balıkçı özellikle mercan avında kesinlikle demir atmaz.balığı keser.sadece tavsiye.sürüklensin tekne bırakın.mercan vurmaya başladığı zaman kürekle orda durmaya çalışın.