Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alanyada BİR Hafta sonu (video)
Bu pazar günü saat 7 de üc arkadaşımla alanyanın kargıcak beldesi acıklaranda bir bucuk saat kadar derin su avı yapmak nasip oldu zira diğer arkadaşlarımın takımları gereği o derinlikte avlanmaları teknik olarak zor olduğu icin derin su avını kısa kestik.2-3 saat rapala cektik selcuk kardeşimin cektiği rapalaya evvela kücük bir lagos atladı onu saldık ama ikincisinde 33 cm boyunda lagosu aldı remzi kardeşim 40-50 metrelerde ağırlık olarak hanoz ve kırma mercanlardan oluşan toplam3kilo kadar bir avı oldu güzel bir gündü saat 17 gibi limana döndük
[youtube]1OWfD8ljwV4[/youtube]
rauf abi günaydınn öncelikle güzel av yapmışşsınız tebrikler.. ancak ben resimleri göremedim bendenmi kaynaklanıyor acaba???? yada sistemdenmi?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Rauf Abİ GÜzel Avda ArkadaŞin TutmuŞ Sen Naptin? Smile
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
rauf abi alanyaya bi gelemedim.valla gelsem önce seni bulacam.avınızda güzel geçmiş.alanyanın havasını suyunu çok özledim.kısmetse bir gün gelecem.aslında iyi bir organizasyonda alanyada yapmalı.hava zaten güzeldir.inşallah çok güzel avlarda buluşmak üzere.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
evet abi şimdi gördümm benden kaynaklanan bir sorunmuş heralde,, güzel av yapmışşsınız,, gözleri feci olmuş balıkların basıncı yiyince..
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Çok güzel görüntüler. Yazı özlemişiz diyorum çünkü görüntüler yaz gibi. Lagosun büyüklerini tuzda balık olabiliyordu. Küçükleri kızartma mı oluyor. Nasıl yeniyor ?
Bereketli olsun. Rastgele...
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
sağol rauf abi..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Hüseyin Kararman yazdı:Rauf Abİ GÜzel Avda ArkadaŞin TutmuŞ Sen Naptin? Smile
mercanlar bizim bilader lagos selcuk dostumun.
Boğaziçi yazdı:Çok güzel görüntüler. Yazı özlemişiz diyorum çünkü görüntüler yaz gibi. Lagosun büyüklerini tuzda balık olabiliyordu. Küçükleri kızartma mı oluyor. Nasıl yeniyor ?
Bereketli olsun. Rastgele...
biz fırına da veriyoduk domatis limon soğan vs muhtaviyatla ama selcuk nasıl götürdü bilememSmileAma zaten 30 cm den ufaklarını yakalamayı sirküler yasaklıyor.
muratçaka yazdı:evet abi şimdi gördümm benden kaynaklanan bir sorunmuş heralde,, güzel av yapmışşsınız,, gözleri feci olmuş balıkların basıncı yiyince..
Doğrusu basınctan kurtulunca böyle oluyor 200 metrenin zaten 75 metre sonrası balık şişiyor hızlı cekince selamlar.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hafta sonu ne yapıyoruz :) nihatkr 332 39,213 15-12-2016, 03:08
Son Yorum: yalova tatar
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,580 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Güzel bir hafta sonu... YaKaMoZ 19 2,683 20-10-2015, 10:18
Son Yorum: yaser2sultan
  24.5 2015 tahsinm çocuklarımla hafta sonu tatili tahsinmersin 24 2,831 30-05-2015, 22:33
Son Yorum: tahsinmersin
  Hafta sonu paşaları Cihan Deniz 27 4,593 20-09-2013, 16:42
Son Yorum: monawar
  Süpriz bir hafta sonu... ishak BALLICA 23 4,871 17-01-2013, 22:50
Son Yorum: bahriyeli
  08.03.2009 SOĞANLI, ÖZKÖPRÜ SAZAN AVIMIZ(video ve resim) alperburdur 38 6,989 02-10-2012, 09:37
Son Yorum: turna
  Uzun Ahmet,Bahriyeli,Cihan Deniz hafta sonu avı Cihan Deniz 19 2,922 13-09-2012, 13:25
Son Yorum: Cihan Deniz
  hafta sonu sazan avı brösi 9 1,738 10-09-2012, 19:53
Son Yorum: brösi
  Hafta sonu Deniz ve Tatlı su rusan 14 2,965 22-07-2012, 14:56
Son Yorum: L'aiqLeNoiR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi