10-12-2007, 18:57

08-09/12/2007 levrekci, harun, doktor, gurhan balik avi
|
10-12-2007, 18:57
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
10-12-2007, 19:05
daha ne resimler video klipler var yenileri gelecek çoğunluğu eğitim amaçlı bunu egeden karadenizden akdenizden vede göllerden yapılan avcılıklarla pekiştircez elinde olan varsada göndersin veya imkanı olan yapsın göndersin arkadaşlar
10-12-2007, 19:30
istanbulda yapılan organizasyonlara hep imrenek bakıyordum okadar dost bir araya gelip hem muhabbet hem balık ah diyordum içimden ben de olsam ama kısmet bu hafta sonu geçte olsa katılabildim narlı organizasyonuna sağolsunlar harun abi ve nihat abiyle de tanışma fırsatı bulduk biz narlıya giderken onlar istanbula dönüyordu yol üzeri tanışmak nasip oldu inşallah daha güzel günlerde diğer dost ve abilerimle tanışır ve güzel balıkçılık yaparız herkesten öğrenilecek bir şeyler var keşke canlı canlı nihat abinin uzun olta deneyimlerini ve harın abinin rapala atışlarını izleye bilseydim ama elbet bir gün olacak
sağolsun eren abi zaten elinden gelen bütün hünerlerini bize gösterdi ve göstermeye devam ediyor böyle büyük balıkçılarla balık tutmak ve onlardan birşeyler öğrenmek çok güzel inşallah şöyle büyük bir şölen düzenleyip hep birlikte balığa çıkarız ve bu görüntülerden daha güzellerine sahip oluruz
10-12-2007, 19:48
mursel güzel bir org olur fakat bursa ekibi tam toplanamıyo bazen org katılmak için işallah ilk yazın yalovada bi org yapcam o zaman her taraf katılır her halde izmir ve angara dahil yatılı olcak onun peşindeyim.söz alayım yeter .
10-12-2007, 19:49
buda bi nevi küçük bir org du sonuçta
10-12-2007, 20:41
Benim çeşmeden tatlı su akıyor. sayenizde deniz kokusunu burnumda hissettim. Elleriniz kollarınız dert görmesin. Hafta sonunuza imrenmedim dersem yalan. olur. Her birinize ayrı ayrı teşekkürler.
10-12-2007, 20:56
çok güzel bir gezi ve av olmuş, katılan arkadaşları tebrik ederim. seyrederken ve okurken çok keyif aldım bravo arkadaşlar.
10-12-2007, 21:02
Kamil ILIPINAR yazdı:nihat saat daha 10.30 gözler gitmeye başlamış bu ne yorgunluk böyle 06.11.2007 tarihli resimden bahsediyorumUstaa bu ikiside uyumamış Nihatla Gürhan neymiş dışarıda kedi miyavlıyormuş uykuları gelmemiş hadi Nihat birazda olsa uyumuşta Gürhanı pis kedi hiç uyutmamış Tabii ertesi sabahta saat 5 gibi top attık yine uyanmadı ![]() ![]()
10-12-2007, 21:06
tebrikler arkadaşlar yorucu ama bir okadarda güzel
günler geçirmişsiniz herşey harika emeğinize sağlık hem görsel hemde bilgi amaçlı harika paylaşım teşekkürler arkadaşlığın dostluğun hiç bitmemesi dileğiyle selamlar olsun.
10-12-2007, 21:07
Kamil ILIPINAR yazdı:nihat saat daha 10.30 gözler gitmeye başlamış bu ne yorgunluk böyle 06.11.2007 tarihli resimden bahsediyorumyok kamil abi harunun fotograf makinesinin saat ayarı bozukmuş ayarlanmamış daha dogrusu sabah 6 gibiydi o resim. gerçi saolsun harun uyutmadı sabaha kadar ayaktaydık o gece hiç uyumadan direk balıga gittik. harun uyudu ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|