Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
eren tuttugunuz balıkların haberini aldım o sistemle yalovadada balık tutabilirsiniz kaşıklı takım ve 300 gram kurşun iyi iş yaptı narlıda gürhan gerekli malzemeyi ve oltanın tüm şekliyle kullanışını biliyor sende biliyorsun sizden yakın zamanda bu avın tekrarını bekliyoruz artık.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Bir güzel hafta sonu oldu burada emeği ve hakkı geçen Başta Gürhan Evini ve 2günlük ihtiyaçlarımızı karşıladı sağolasın dostum ,Eren 1.5 gün eve rağmen bizi yanlız bırakmadı , Erden sağolsun herşeye rağmen o kadar yolu tepip geldi;eminim sürprizleride vardı birdahaki sefere dostum. Boran mürsel döneceğimiz gün bizi görmek için işlerine rağmen bursadan gemliğe kadar yol tepti Nihat yol ve kader arkadaşı oldu serkan zargana verdi herkeze canı gönülden kucak dolusu Teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunarım gerçekten belki klasikleşmeye başladı ama inanınki iyiki varsınız
Forumda diğer şehirlerdeki arkadaşlarında aynı dostlukla karşılayacağından ve karsılanacağından eminim , emin olmalarını isterim.
Bu özellikler bizleri bu sevdaya bağlayan karekteristik yapıdan kaynaklanmaktadır.Balık avı sevdası olupta dostluğu kuvvetli olmayan insan çok nadir tanıdım genelde hep candan sevecen kardeşlik ilişkileri hakim oldu.
Dostlarım herkez kendine iyi baksın daha yaşayacak çook günlerimiz olacak
AFALA yazdı:evet nıhat bendede patladıda lez var yoksa orada onlar kalırmıda birde yer cok ilişken askıda kalırsın orda...
Reis sende daha birşey patlamamış ben sana tüyo vereyim önümüzde 30 mt veya üzeri bir gırgır demir attı üstündede nekadar personel varsa vermiş hepsine oltayı belki 30 kişi gırgırdan kamış el oltası balık tutuyordu bak lez varsa çözümüde var hehe
Birazda resim
SAAT ayarım bozukmuş resimlerdeki gerçek saat değil
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
H.A.R.U.N yazdı:AFALA yazdı:evet nıhat bendede patladıda lez var yoksa orada onlar kalırmıda birde yer cok ilişken askıda kalırsın orda...
Reis sende daha birşey patlamamış ben sana tüyo vereyim önümüzde 30 mt veya üzeri bir gırgır demir attı üstündede nekadar personel varsa vermiş hepsine oltayı belki 30 kişi gırgırdan kamış el oltası balık tutuyordu bak lez varsa çözümüde var hehe
evet harun nihat söyledi olayı anlattı oda deyişik bir olay

tekneye doluşmuşlar ağ atmıyorlar hepsinde olta oltayla akşama kadar balık tuttular resimi vardı ya doktorda yada gürhanda o tekneleri böyle giderse hep öyle kullanacaklar
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
nihat teknenın adamı yoktur hafta sonu oltaya cıkmışlardır can sıkıntısını gidermeye yoksa o motor gece gündüz kafasında bekler ve ordan cıktıgı zaman yapısır balığa sansı olmaz
walla fiyatlarda çok iyi satıcı tanesini en az 10 ytl den alıyor 10 -15 arası 30 adam her biri bir tane tutsa 300 ytl 2 tane tutsa 600 adamların yövmiye çıktı işte
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
arkadaşlar tek kelimeyle harika av yapmışsınız bundan dolayı sizleri tebrik ediyorum. balıklar güzel, dostluklar ondanda güzel hepinize rast gelsin.
konuyu yabantv ye gönderdim ilgilenirlerse yayınlarlar.
bu arada 1 tanede minakop tuttum ufak oldugu için balık ortak kararla suya salındı.
ertesi sabah balık halinde aynı boy minekoplardan 1-2 kasa vardı ne yazıkki.